ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 25ης ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στον Τύρναβο

* Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΕΠΑΝΟΜΗ (15:00) *Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ Η ΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2011 1:23 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:14
Με πολύ καλή ψυχολογία και πίστη ότι η ομάδα θα προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στο ενεργετικό της, ο Τύρναβος 2005 αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 15:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης, την πρωτοπόρο του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, Αναγέννηση Επανομής.
Λόγω των καρναβαλικών εκδηλώσεων που γίνονται αυτές τις μέρες στον Τύρναβο και της μεγάλης αυριανής παρέλασης, το παιχνίδι διεξάγεται σήμερα και παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Αναμφισβήτητα είναι ένα αρκετά δύσκολο ματς, αφού οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας όμως οι παίκτες του Τυρνάβου είναι αποφασισμένοι να παίξουν δυνατά και να κυνηγήσουν τη νίκη που θα τους δώσει άλλον αέρα για τη συνέχεια. Ο Μιχάλης Ζιώγας υπολογίζει όλους τους παίκτες, αφού και ο Χρήστος Κωστέλλος προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεσή του.
Η διοίκηση έχει κάνει έκκληση στον φίλαθλο κόσμο να ενισχύσει με την παρουσία του την προσπάθεια των παικτών σ' αυτό το δύσκολο παιχνίδι και πρέπει όλοι οι φίλοι του Τυρνάβου να βρεθούν κοντά στην ομάδα και να τη βοηθήσουν προκειμένου να κατακτηθεί η νίκη.
Με σοβαρότητα, πάθος και αγωνιστική πειθαρχία οι παίκτες της τυρναβίτικης ομάδας μπορούν να κοντράρουν στα ίσια τον αντιπαλό τους, ελπίζοντας να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.
Από την πλευρά της η Αναγέννηση Επανομής του Αλέκου Βοσνιάδη είναι μια ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες που έχουν παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες και αρκετά γρήγορη στην επίθεση ειδικά όταν βρει κενούς χώρους. Πέρυσι έχασε την άνοδο στο τέλος και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή με 4 βαθμούς διαφορά από τον 2ο και έχει φέρει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες εκτός έδρας.
Αγωνιστικά, επανέρχεται ο Χασομέρης ενώ θα λείψει ο τιμωρημένος Δερμιτζόγλου.
Όσον αφορά στον Τύρναβο, στην αποστολή μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Γούπος, Κ.Σκούπρας, Βασ. Σκούπρας, Τσορμπατζίδης, Γεωργαντζιάς, Σιάτρας, Κλάζογλου, Κ.Μάγγος, Αθ.Μάγγος, Λούγκος, Νάκας, Γρηγορίου, Αντωνόπουλος, Αλεξίου, Αθανασούλης, Κουβελάς, Κράββαρης, Κοταρέλας και Κωστέλλος.
Εκτός έμειναν οι Λόλας, Γκαραγκούνης, Κιόρογλου, Τσούκαλος, Πάτρας.
* Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 (28’ Δανίδης-70’ Κράββαρης).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τον σημερινό αγώνα ορίσθηκε να διευθύνει ο κ. Τομίδης Ελ. (Πέλλας), που θα έχει συνεργάτες τους κ. Μιχαλόγλου Άγγ. (Πέλλας), Λαφαντζή Κων/νο (Πιερίας), 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Καραλιόλιος Ανδ. (Γρεβενών) και παρατηρητής ο κ. Στάθης Ανδρέας (Καρδίτσας).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ(15:00)
*Ζάκυνθος-Μακεδονικός
*Τύρναβος 2005-Επανομή
ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ (15:00)
Φωκικός-Καλλονή
Φιλιππιάδα-Ναυπακτιακός
Ηράκλεια-Αετός Σκύδρας
Δόξα Κρανούλας-Πόντιοι Κατερίνης
Νίκη Βόλου-Εορδαϊκός
Γιαννιτσά-Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών
*Ρεπό έχει η Κοζάνη
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Επανομή        33-18 42
Καλλονή         23-12 38
Γιαννιτσών      17-14 38
Φωκικός         32-22 37
Εορδαϊκός     24-18 36
Νίκη Βόλου    22-20 33
Αετός Σκύδρας          25-19 31
Δόξα Κρανούλας       15-14 29
Κοζάνη           24-27 28
Τύρναβος 2005         21-22 28
Ναυπακτιακός            19-25 28
Πόντιοι Κατερίνης       15-18 27
Φιλιππιάδα     16-22 27
Ηράκλεια        29-27 26
Οδυσσέας Αναγέννησης      19-30 25
Ζάκυνθος       14-19 25
Μακεδονικός 13-33 14
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Αγγελάκης
Την ερχόμενη Τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρα 3 το απόγευμα θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής στο Βορρά για την Γ’ Εθνική κατηγορία και θα τα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
*Φιλιππιάδα – Φωκικός: Μαστοροδήμος (Λάρισας), Αρχοντής, Λάκης (Λάρισας), 4ος: Πουλημάς (Κέρκυρας), παρ. Κωσταδήμας (Αχαΐας)
*Ναυπακτιακός – Ζάκυνθος: Σωσώνης (Φθιώτιδας), Δουδούμης (Φθιώτιδας), Γκουσάρη (Φωκίδας), 4ος: Μπλούνας (Φθιώτιδας), παρ. Θεοδωρόπουλος (Κορίνθου)
*Αετός Σκύδρας - Δόξα Κρανούλας: Γαλατσός (Μακεδονίας), Στάγκος , Ιωακειμίδης (Μακεδονίας), 4ος: Καρυπίδης (Μακεδονίας), παρ. Σαββίδης (Κοζάνης)
*Μακεδονικός - Νίκη Βόλου:Μπαλατσούκας (Ηπείρου), Σιαμέτης, Διαμαντής (Ηπείρου), 4ος: Βρέσκας (Ημαθίας), παρ. Μουλασιώτης(Κοζάνης)
*Α.Ε.Ποντίων Κατερίνης – Γιαννιτσά: Λυμπούδης (Μακεδονίας), Μερκενίδης, Παπακύπης (Μακεδονίας), 4ος: Δραγάτης (Χαλκιδικής), παρ. Σκούρας (Καρδίτσας)
*Εορδαικός – Τύρναβος 2005: Αγγελάκης (Μακεδονίας), Σπυριδωνίδης, Νικολαϊδης (Μακεδονίας), 4ος: Γκορτζίλας (Μακεδονίας), παρ. Πάγκος (Τρικάλων)
*Οδυσσέας Αναγέννησης – Κοζάνη: Καμαράκης (Ξάνθης), Βασιλειάδης (Έβρου), Τσιπλάκης (Μακεδονίας), 4ος: Κοτσάνης (Δράμας), παρ.Χριστοδούλου (Ημαθίας)
ΣΑΒΒΑΤΟ 12/3, 15:00
*ΑΕΛ Καλλονής – Ηράκλεια: Νεοφυτιάδης (Κορίνθου), Κριτσιώνης (Κορίνθου), Ανδρεάδης (Ανατ. Αττικής), 4ος: Κασκαντήρη (Δυτ. Αττικής), παρ.Αγγελόπουλος (Αθηνών)
*Ρεπό έχει η Αναγέννηση Επανομής
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass