ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΗΝ 111 Π.Μ. ΜΕ ΣΚΟΡ 4-0

Της έκοψε τα... φτερά η 110 Π.Μ.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΑΪΤΗΣ, ΣΙΜΟΥΛΗΣ 2, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2011 2:03 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:14
Σε αγώνα ποδοσφαίρου για το πρωτάθλημα της Πολεμικής Αεροπορίας που διεξήχθη χθες το μεσημέρι στο γήπεδο της Νεάπολης, η 110 Π.Μ. επικράτησε της 111 Π.Μ. με 4-0, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.
Οι νικητές «αναχαίτισαν» εύκολα τους… γείτονες και ήταν φανερή η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά κέφια και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν φιλότιμα.
Μόλις στο 3’ με απευθείας φάουλ ο Σαΐτης έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μόσιου και έγινε το 1-0, ενώ στο 11’ σε σέντρα του Κατσιούλη από δεξιά ο Σιμούλης με θαυμάσιο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0).
Στο 32’ ο Σαΐτης έβγαλε μπροστινή μπαλιά στον Καραγιώργο που βγήκε τετ-α-τετ και με πλασέ πέτυχε το 3-0, ενώ στο 38’ ο ιδιαίτερα δραστήριος Σιμούλης με εξαιρετική ατομική ενέργεια σημείωσε, το τελικό 4-0.
Στην επανάληψη η 110 Π.Μ. συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και οι παίκτες της έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να δώσουν μεγαλύτερη διάσταση στη νίκη τους.
Το παιχνίδι διεξήχθη σε καθαρά αθλητικά πλαίσια, ενώ πριν ξεκινήσει το ματς ο προϊστάμενος Αθλητισμού της 111 Π.Μ. σμηναγός Θοδωρής Νάκας, απένειμε τιμητική πλακέτα στον προϊστάμενο Αθλητισμού της 110 Π.Μ. Σμηναγό Βαγγέλη Μάνο, καθώς οι δυό τους συνδέονται με μακρά φιλία από χρόνια και βέβαια στο πλαίσιο του υψηλού αθλητικού πνεύματος που διατηρούν οι δυο μονάδες.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Γιάντση που είχε άλλωστε εύκολο έργο, όπως και οι συνεργάτες του κ.κ. Ζάχος, Πιπή, όλοι του συνδέσμου Λάρισας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
110 Π.Μ. (Βαγγέλης Μάνος): Κωνσταντάκος, Τριανταφύλλου, Βλησσαρούλης, Εμμανουήλ, Ταυλαρίδης, Σιμούλης (70’ Λιόλιος), Πασχαλίδης (60’ Χατζής), Καραγιώργος, Κατσιούλης (32’ λ.τ. Λαγγούρας), Σαΐτης, Βερβέρης.
111 Π.Μ. (Ελευθέριος Καλογήρου): Μόσιος, Παγουρτζής, Σουδής, Αποστολίδης, Μπούτλας (46’ Γούλας), Τριάντος (78’ Τσέλιος), Ζαφειρίου, Θεοδοσιάδης, Καρατζόγλου, Βόγδος (46’ Κίτσιος), Πελεκάνος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass