ΔΗΛΩΣΕ Ο «ΧΡΥΣΟΣ» ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΙΑΣ

«Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη»

* ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΥΧΗΣ * ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2011 2:22 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:12
Με τρεις πολύτιμους βαθμούς στις αποσκευές του επέστρεψε προχθές το απόγευμα από την Κοζάνη ο Τύρναβος 2005, ο οποίος κέρδισε μετά από ένα δυνατό παιχνίδι την τοπική ομάδα, με σκορ 1-0.
Στην πιο κρίσιμη ίσως καμπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, η τυρναβίτικη ομάδα έδειξε χαρακτήρα και οι παίκτες της ότι έχουν τεράστια ψυχικά αποθέματα.
Ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Ζιώγας με τον συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιο πήγαν πολύ καλά «διαβασμένοι» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και το πλάνο που συνέταξαν, έφερε το πολυπόθητο αυτό αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Τυρνάβου είχε... ξεχάσει τη νίκη, καθώς τελευταία φορά που είχε κερδίσει ήταν στις 19 Δεκεμβρίου του 2010, στη Νέα Ιωνία τη Νίκη Βόλου, επίσης με 1-0.
Το προχθεσινό λοιπόν… τρίποντο έφερε και πάλι χαμόγελα στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου, που αισιοδοξεί για μια καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ήταν ο κεντρικός αμυντικός Κώστας Γεωργαντζιάς (σ.σ. γεννημένος στις 2/8/83), ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε στην «Ε» για το ματς στην Κοζάνη αλλά και για τη συνέχεια, τόνισε τα εξής: «Πετύχαμε αναμφισβήτητα μια πολύ σημαντική νίκη, την οποία και θέλαμε πάρα πολύ. Θα μας δώσει ώθηση για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν και το κυριότερο αποκτούμε όλοι μας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για τη νίκη και δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιλέγουμε παιχνίδια».
-Οι δυνατότητες της ομάδας είναι μεγαλύτερες από αυτές που αποτυπώνονται, στον βαθμολογικό πίνακα;
«Αυτό είναι βέβαιο και σε πολλά παιχνίδια χάσαμε άδικα βαθμούς. Η τύχη μας γύρισε την πλάτη, αλλά κάποια στιγμή θα είναι και με το μέρος μας, διότι δουλεύουμε πολύ σκληρά και όποιος εργάζεται, φέρνει και τα ανάλογα αποτελέσματα.
Εμείς έχουμε πολύ καλό κλίμα και τόσο στις επιτυχίες όσο και στις αποτυχίες, είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά και ξεπερνάμε οποιοδήποτε εμπόδιο παρουσιάζεται».
-Πέτυχες το γκολ που είναι πολύτιμο… Πώς αισθάνεσαι;
«Σημασία έχει πάνω από όλα ότι κερδίσαμε μια αξιόλογη ομάδα και κατακτήσαμε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Το ποιος σκόραρε, έχει δευτερεύουσα σημασία, αλλά σίγουρα αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί πάντα ένα γκολ και μάλιστα όταν κρίνει ένα παιχνίδι, δίνει διπλή χαρά σε αυτόν που το πετυχαίνει».
-Υπάρχει μεγάλη διαφορά στις ομάδες του πρωταθλήματος ή όλες σχεδόν είναι της ίδιας δυναμικότητας;
«Πιστεύω ότι εκτός του Μακεδονικού που φαίνεται ότι δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο, όλες οι άλλες ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες. Δεν υπάρχουν διαφορές και βλέπουμε ότι πολλά παιχνίδια κρίνονται σε λεπτομέρειες, κρίνονται στο γκολ.
Η ψαλίδα μεταξύ των ομάδων είναι μικρή και χρειάζεται όλα τα παιχνίδια να τα αντιμετωπίζουμε με την πρέπουσα σοβαρότητα, ώστε στο τέλος να πλασαριστούμε σε μια καλή βαθμολογική θέση».
-Το Σάββατο θα υποδεχθείτε στο στάδιο του Τυρνάβου την πρωτοπόρο Επανομή. Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να περάσετε στον κόσμο;
«Το κίνητρο είναι μεγάλο κόντρα στην πρωτοπόρο Αναγέννηση Επανομής. Με τη βοήθεια τον φιλάθλων τους οποίους και ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα στήριξη, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο δυνατό μπορούμε, για να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες και καθώς θα πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος, να έχουμε εξασφαλίσει την όσο το δυνατόν πιο άνετη παραμονή στην κατηγορία».
ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΚΩΣΤΕΛΛΟΣ
Ένα πρόβλημα τραυματισμού του Χρήστου Κωστέλλου στον αγώνα με την Κοζάνη (σ.σ. υπέστη τράβηγμα) σήμερα θα φανεί κατά πόσο σοβαρό είναι και εάν θα μπορέσει ο ποδοσφαιριστής να αγωνισθεί το Σάββατο, με αντίπαλο την Επανομή, που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass