ΔΙΝΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ

Τώρα πρέπει να δείξει ψυχή ο Αμπελώνας

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ * ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΑΡΙΣΙΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2011 21:55 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:12
Αν χρειάζεται κάποια στιγμή να δείξει πως πραγματικά θέλει μια νίκη ανόδου ο Αμπελώνας τότε αυτό πρέπει να το κάνει σήμερα. Για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής και όσον αφορά στον πρώτο βόρειο όμιλο οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα δίνουν ένα σπουδαίο ματς στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό.
Πρόκειται για ένα παιχνίδι πραγματικά κομβικής σημασίας καθώς αν κερδίσει ο ΓΣ Αμπελώνα τότε βάζει πραγματικά πλώρη για την Β’ Εθνική. Αν χάσει τότε θα πρέπει να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο στη συνέχεια για να ξεφύγει από τη Νίκη Βόλου. Αξίζει φυσικά να τονίσουμε πως ο Αιγινιακός πέρα από το γεγονός ότι δεν βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, έχει νέο προπονητή τον Θωμαΐδη εδώ και τρεις αγωινιστικές και δείχνει ανανεωμένος. Μάλιστα πρόσφατα δυσκόλεψε αρκετά και τη Νίκη Βόλου στη Νέα Ιωνία κάτι που δείχνει πόσο υπολογίσιμος αντίπαλος είναι.
Για το σημερινό ματς ζητήσαμε την άποψη ενός σημαντικού παίκτη, του Νίκου Αποστολάκη που μας είπε: «Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Πάμε μόνο για τη νίκη καθώς μόνο αυτήν θα μας επιτρέψει να παραμείνουμε ψηλά στον πίνακα. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο εκτός έδρας ματς και να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα άμυνα. Επίσης θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να ικανοποιήσουμε με αυτόν τον τρόπο τη διοίκηση που είναι άψογη απέναντί μας. Σε τέτοιους καιρούς αυτό είναι σημαντικό για όλους τους αθλητές και δεν πρέπει να το προσπερνάμε».
Ο τεχνικός του Αμπελώνα, Βαγγέλης Κουτσοκέρας δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Πάρη Κατσίμπα που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει άδεια. Στην αποστολή (αναχωρεί στις 15.00) θα συμπεριληφθούν οι παρακάτω αθλητές: Βλαχούλης, Κοτσώνας, Γκανέτσας, Ακσεχέρογλου, Μηλιώνης, Αποστολάκης, Παρασκευάς, Γλυκόπουλος, Κατσίμπας, Τσιαβές, Γούλας και Γράβας.
Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ
Όσον αφορά τώρα στον Φοίνικα και αυτός δίνει ένα πολύ δύσκολο ματς. Οι «μελανόλευκοι» ταξιδεύουν στον γειτονικό Βόλο όπου θα αντιμετωπίσουν τη σκληρή Μεταμόρφωση. Για να διατηρηθούν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα θα πρέπει να πάρουν τη νίκη, κάτι που μόνο εύκολο δεν θα είναι σε μια τέτοια έδρα.
«Είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο ματς» τόνισε στην «Ε» ο Τρύφων Γιούδας και συνέχισε: «Η Μεταμόρφωση ξέρουμε όλοι πόσο καλή ομάδα είναι και ειδικά στην έδρα της. Για να κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Αν γίνει αυτό τότε θα μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».
Ο προπονητής της λαρισινής ομάδας, Βάιος Θεοδωρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Λιάκο. Στην αποστολή θα βρίσκονται οι παρακάτω παίκτες: Γιούδας, Καρπούζας, Γκαγκανάσιος, Τσακνάκης, Παπαδόπουλος, Παρασκευόπουλος, Τσιλούλης, Δεληχρήστος, Τσιαμπαλής και Βλησαρούλης.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Κρ. Βρύσης 18.00 Μ. Αλέξανδρος-Νίκη Βόλου Αργυρού-Θεοδώρου (Κοντόζης)
Αιγινίου 18.00 Αιγινιακός-Αμπελώνας Συμεωνίδης-Λόρτος (Βάτσιος)
Άργους Ορ. 18.00 Άργος Ορ.-Ηρακλής Κοζ. Καλογερόπουλος-Βογιατζής (Κηπουρίδης)
Β Παρασκευόπουλος 18.00 Μεταμόρφωση Β.-Φοίνιξ Λάρ. Θωμόπουλος-Ελευθεριάδης (Μόρφη Γ)
ΔΑΛ Επανωμής 18.00 Αριστοτέλης Επ.-Αετός Κιλκίς Γερακίνης-Κυρίτσης (Ανδρίτσος)
Σταυρούπολης 18.00 Μακάμπη-Αλέξανδρος Δημάδης-Μυσιρλής (Βορεάδης)
Γρεβενών 18.00 Πρωτέας Γρ.-Πανεδεσσαϊκός Φουτζήλας-Κοϊμτζόγλου (Μπαταούλα)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αμπελώνας   30
Νίκη Βόλου    29
Μεταμόρφωση           27
Φοίνικας          26
Άργος Ορεστικό        25
Ηρακλής Κοζάνης     25
Μακαμπή       24 
Μ. Αλέξανδρος Κρ. Β           24
Αιγινιακός       24
Αετός Κιλκίς   24
Επανομή        22
Πανεδεσσαικός         20
Πρωτέας Γρεβενών   20
Αξιούπολη      16
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass