ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Νίκη στην Κοζάνη

* ΚΑΘΕ ΒΑΘΜΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2011 1:28 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:11
Το καμπανάκι κινδύνου που χτύπησε για την ομάδα του Τυρνάβου μετά την ήττα στα Γιαννιτσά αλλά και την εντός έδρας ισοπαλία που προηγήθηκε με τη Δόξα Κρανούλας, το έλαβαν σοβαρά υπόψη όλοι στο σωματείο και πλέον αρχίζει η... αντεπίθεση, για να βελτιωθεί η βαθμολογική κατάσταση.
Αν και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχει ακόμη μακρύ δρόμο, τα αποτελέσματα είναι αυτά που θα φέρουν και την αλλαγή της ψυχολογίας.
Την ερχόμενη Κυριακή λοιπόν ο Τύρναβος θα αγωνιστεί - εφόσον το επιτρέψουν και οι καιρικές συνθήκες - στην Κοζάνη, με ξεκάθαρο πλέον στόχο, που δεν είναι άλλος, από την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Αναμφισβήτητα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως δεν νομίζουμε ότι θα υπάρχει και κάποιο εύκολο ματς στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Απλά τα περισσότερα παιχνίδια κρίνονται σε λεπτομέρειες και εκεί η τυρναβίτικη ομάδα θέλει να είναι αυτή που θα τα καταφέρει και μπορεί, εάν φυσικά το πιστέψουν οι παίκτες της και περιορίσουν στο ελάχιστο τα λάθη.
Πάνω στον τομέα αυτό έκανε χθες αρκετή ώρα ανάλυση ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας, που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «είναι αδιανόητο να έχουμε δεχθεί 10-11 γκολ από στημένες φάσεις κι ενώ η ομάδα με την εικόνα της, δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο».
Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΛ ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εξέφρασε την αισοδοξία ότι θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς δουλεύουν καθημερινά πολλές ώρες και κάνουν θυσίες.
Σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και ο κόσμος χρειάζεται να συμβάλλει, ώστε με τη δική του στήριξη να βρει η ομάδα τον δρόμο των επιτυχιών και να ανακάμψει.
Από την Κοζάνη λοιπόν θα ξεκινήσει η προσπάθεια ανάκαμψης και ευελπιστούμε ότι το σωματείο του Τυρνάβου, θα... αναρριχηθεί βαθμολογικά και θα ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία, τη συνέχεια ενός πρωταθλήματος, όπου σχεδόν οι περισσότερες ομάδες παρουσιάζονται ισοδύναμες.
ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ
Εν τω μεταξύ χθες σε φιλική αναμέτρηση, μια ομάδα του Τυρνάβου αποτελούμενη από παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα, επικράτησε του Ολύμπου Λάρισας, με σκορ 5-2.
Τα γκολ για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου σημείωσαν οι Λούγκος (2), Αλεξίου (2), Λαιος, ενώ για τον Όλυμπο σκόραραν ο Μιχάλης Σιαμπάνης με κεφαλιά και ο Αλέκος Σαμπάνης με σουτ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass