ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΝΟΛ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

«Έτσι συμφωνήσαμε με τους παίκτες...»

* «Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΤΤΑ» ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2011 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:09
Τη δική του διάσταση στο θέμα του πρόσφατου ταξιδιού στην Αθήνα για το παιχνίδι με το Καλαμάκι στο πρωτάθλημα της Α1 του πόλο έδωσε χθες ο τεχνικός σύμβουλος του ΝΟΛ, Δημήτρης Σελετόπουλος μιλώντας στην «Ε» (για σχετικό ρεπορτάζ της στο φύλλο της Δευτέρας). Συγκεκριμένα ο έμπειρος προπονητής τόνισε: «Ταξιδέψαμε στην Αθήνα από τις προηγούμενες ημέρες του αγώνα διότι έτσι συμφωνήσαμε με τους παίκτες μας σε συζήτηση που κάναμε. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και ο Βαμβουνάκης δεν μπορεί να ανεβαίνει στη Λάρισα πλέον λόγω δουλειάς και έτσι θα ήταν καλό να προπονηθούμε όλοι μαζί για το συγκεκριμένο ματς. Οι περισσότεροι έχουν τις οικογένειές τους στην Αθήνα και έτσι μόνο οι τρεις παίκτες που γράφτηκε στο ρεπορτάζ σας έμειναν σε ξενοδοχείο. Επίσης υπήρξε και μια σημαντική απώλεια στην οικογένεια του Γαλανού (έχασε τον παππού του) και αναγκάστηκε να φύγει και δεν τον είχαμε στο παιχνίδι. Ενημερώθηκε μάλιστα την ώρα που ήμασταν μαζί στο αυτοκίνητο. Πήγαμε στην Αθήνα για να παίξουμε και δύο φιλικά παιχνίδια. Αυτός ήταν ο λόγος που βρεθήκαμε εκεί και είχαμε και απουσίες εν τέλει».
Για το ματς με το Καλαμάκι και την ήττα με σκορ 7-4 τόνισε: «Σταθήκαμε άτυχοι διότι χάσαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Βρέθηκε ο Ρέππας σε πολύ καλή ημέρα και οι αντίπαλοί μας σκόραραν στις περισσότερες από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Δεν τα καταφέραμε όμως» και τελειώνοντας ανέφερε: «Η ομάδα θα συνεχίσει με μεγάλη ψυχραιμία στο πρωτάθλημα. Ήρθε μια ήττα αλλά δεν ήρθε και το τέλος. Χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος. Κάποιες τέτοιες ήττες ή διαλύουν τις ομάδες ή τις ενώνουν και εμάς μας ένωσε πραγματικά. Θα δώσουμε ό,τι μπορούμε στα επόμενα ματς για να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία».
Επόμενος αντίπαλος του ΝΟΛ είναι ο Παναθηναϊκός το Σάββατο στο κολυμβητήριο της Λάρισας.
ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΑΛΗΧΑΝΙΔΗΣ
Δεκαεπτά πολίστες κάλεσε για καμπ προετοιμασίας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας των Ανδρών Ντράγκαν Άντριτς, ενόψει του αγώνα με την Ιταλία (Τρίτη 22/2, 20.00 Πειραιάς), για τα προκριματικά του World League και ανάμεσά τους και ένας παίκτης του ΝΟΛ. Για το απόγευμα της Κυριακής (18.00), κλήθηκε στο ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου, ο πολίστας Μίμης Αληχανίδης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass