ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΚΑΦΕ «SOUL»

Έκοψαν πίτα ΣΕΠΛ και Παλαίμαχοι

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2011 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:09
 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν χθες στην καφετέρια του γνωστού προπονητή του Απόλλωνα Λάρισας και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Μάκη Αλεξούδη, «Soul», ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών ν. Λάρισας και η μικτή Παλαιμάχων του ΣΕΠΛ.
Πλήθος κόσμου από την ευρύτερη ποδοσφαιρική οικογένεια του νομού έδωσαν το «παρών» και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ανάμεσά τους ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ και εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, κ. Γρηγορίου, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Λιακούλη, ο πρόεδρος του ΣΔΠΛ, κ. Λουτρίδης και το μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης-Καλλιέργειας Διαιτησίας της ΕΠΣΛ, κ. Φαρμάκης, ο πρόεδρος του ΣΠΠΛ, κ. Νεμπεγλέρας, ο διοικητικός των Παλαιμάχων της ΑΕΛ, κ. Σελιώνης κ.ά.
Από την πλευρά τους ο πρόεδρος του ΣΕΠΛ, Νίκος Ζεϊμπέκης και ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΣΕΠΛ, Μανώλης Γαραζανάκης ευχήθηκαν σε όλους τους παρευρεθέντες καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Ζήσης Γρηγρίου.
Τυχεροί για τη φετινή χρονιά αναδείχθηκαν ο ποδοσφαιριστής του Οικονόμου Τσαριτσάνης Κώστας Κολοβός και ο προπονητής και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΠΛ, Θανάσης Μπάρδας που βρήκαν τα φλουριά και κέρδισαν ένα διήμερο ταξίδι στο ξενοδοχείο «Εύχαρις» στην Πύρρα Τρικάλων και μία αυθεντική φανέλα της ΑΕΛ αντίστοιχα.
Η διοίκηση του ΣΕΠΛ και των Παλαιμάχων, ευχαριστούν το αρτοποιείο Αντώνη Τζήκα στο Αργυροπούλι που πρόσφερε τις πίτες, το ξενοδοχείο «Εύχαρις», το L.A. Travel του Γιάννη Μπατζιόλα, το καφέ «Soul» του Μάκη Αλεξούδη και την ΠΑΕ ΑΕΛ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass