ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15:30 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Φιλικό Τυρνάβου-Οικονόμου

*ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ Ο ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ-ΦΩΚΙΚΟΣ

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2011 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:09
 Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του Τυρνάβου 2005, για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση, στα Γιαννιτσά.
Η ομάδα του Τυρνάβου θα προσπαθήσει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και να ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια, καθώς ήδη η κατάσταση έγινε δύσκολη, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Δόξα Κρανούλας, την περασμένη Κυριακή.
Σήμερα η προπόνηση θα γίνει σε δυο γκρουπ, όπου στις 11.30 το πρωί θα προπονηθούν οι βασικοί παίκτες και το απόγευμα στις 3.30, όσοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα συν τον Κώστα Γρηγορίου που είναι τιμωρημένος, θα αντιμετωπίσουν σε φιλική αναμέτρηση, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, πρωτοπόρο του 4ου ομίλου της Δ Έθνικής κατηγορίας.
*Αγωνιστική δράση έχουμε σήμερα στον 2ο όμιλο της Γ` Εθνικής κατηγορίας, αφού στο γήπεδο του Φιλώτα ο Εορδαϊκός θα υποδεχθεί τον Φωκικό, σε εξ αναβολής αγώνα για την 20η ημέρα. Η αναμέτρηση είχε αναβληθεί δύο φορές λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου από τις συνεχείς βροχοπτώσεις. Ο Φωκικός, την τεχνική ηγεσία του οποίου ανέλαβε σήμερα ο Μιχάλης Κασάπης, βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς και σήμερα σε περίπτωση νίκης θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί μόνος πρώτος στην κορυφή αφού η διαφορά με την πρωτοπόρο Καλλονή είναι στους δύο βαθμούς. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15:00.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass