ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΠΟ

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους

* ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2011 2:10 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:58
Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους παρουσιάστηκαν τα μέλη του Σωματείου Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ ν. Λάρισας κατά τη χθεσινή Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο.
Όπως επισήμανε η διοίκηση του Σωματείου «η πολυαναμενόμενη συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών, που θα έδινε λύση στο φορολογικό πρόβλημα αποδείχθηκε φιάσκο και ο κίνδυνος αφανισμού του κλάδου είναι πλέον ορατός».
Οι ιδιοκτήτες πρακτορείων ΠΡΟΠΟ που προχώρησαν σε διήμερη απεργία χθες και σήμερα ζητούν την κατάργηση των βιβλίων εσόδων-εξόδων που αναμένεται να εφαρμοστεί και την επιστροφή στο προηγούμενο καθεστώς ήτοι τη φορολόγηση με συντελεστή.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης στην οποία μετείχε το 90% περίπου των μελών του Σωματείου ψηφίστηκε ψήφισμα σύμφωνα με το οποίο εάν δεν υλοποιηθεί το αίτημα του κλάδου θα πραγματοποιηθεί συνεχόμενη απεργία δηλαδή επ’ αορίστου. Παράλληλα ακούστηκε η άποψη για αποκλεισμό του μηχανογραφικού συστήματος του ΟΠΑΠ αντί των απεργιακών κινητοποιήσεων.
Το ψήφισμα αναμένεται να κατατεθεί στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας την ερχόμενη Τετάρτη στην Αθήνα στην οποία θα αποφασισθεί εάν οι ιδιοκτήτες των πρακτορειών ΠΡΟΠΟ κατέβουν σε απεργία διαρκείας ή σε συνεχόμενες 48ωρες ανά δεκαήμερο.
Α.Γ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass