ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑ

Αγωνία για το μεγάλο ντέρμπι

ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2011 1:58 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:57
Του Κ. Γκιάστα
Σύμφωνα με τους... αριθμούς το σπουδαίο ματς της Κυριακής ανάμεσα στον Αμπελώνα και τον Φοίνικα θα πρέπει να λήξει με ακριβές σκορ 73-64. Επειδή όμως ποτέ σε έναν αγώνα δεν παίζουν μπάσκετ οι αριθμοί θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ημέρες. Ειδικά μάλιστα από την στιγμή που είναι και τοπικό ντέρμπι το οποίο θα κρίνει πολλά για την άνοδο στη Β’ Εθνική τότε όλοι οι υπολογισμοί και οι μέσοι όροι πάνε στράφι.
Την Κυριακή λοιπόν οι παίκτες του Βαγγέλη Κουτσοκέρα θα υποδεχθούν αυτούς του Βάιου Θεοδωρόπουλου και καλό θα είναι να δούμε τι κάνουν οι ομάδες μέχρι στιγμής. Σε δέκα λοιπόν παιχνίδια ο Αμπελώνας έχει την πρώτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (603) και ο Φοίνικας την αμέσως επόμενη (649). Όσον αφορά τώρα στην επίθεση ο Αμπελώνας έχει τη δεύτερη καλύτερη στην Γ΄ Εθνική και συγκεκριμένα στον πρώτο βόρειο όμιλο καθώς έχει σημειώσει 724 πόντους.
Οι δύο ομάδες απέχουν κιόλας τρεις βαθμούς. Ο Αμπελώνας έχει μόνο μια ήττα (Άργος Ορεστικό εκτός) ενώ ο Φοίνικας έχει τέσσερις. Ωστόσο η ψυχολογία και των δύο βρίσκεται στα ύψη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα μεγάλο σερί και την Κυριακή κέρδισαν μέσα στην Κοζάνη τον δυνατό Ηρακλή. Από την άλλη οι «μελανόλευκοι» δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στη Νίκη Βόλου και την κέρδισαν μέσα στον Άγιο Θωμά με είκοσι πόντους.
ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο τελωνιακός Καρακατσανίδης Νικόλαος (β' κατηγ.) και ο αστυνομικός Ελευθεριάδης Πλούταρχος (β' κατηγ.) του συνδέσμου Κιλκίς είναι οι διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τον αγώνα της Κυριακής Γ.Σ. Αμπελώνα - Φοίνικας. Ο Ελευθεριάδης σφυρίζει για τρίτη φορά φέτος αγώνα του Φοίνικα μετά από αυτούς με Αριστοτέλη Επανωμής και Μεταμόρφωση. Ο Καρακατσανίδης έχει βρει μπροστά του τον Αμπελώνα δύο φορές. Μια στη Μακαμπή και μια στον Αμπελώνα με τα Γρεβενά.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass