ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ (15:00)

Μπορεί ακόμη και νίκη ο Τύρναβος 2005

*ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΓΓΟΣ-ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΚΟΤΑΡΕΛΛΑ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2011 2:06 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:57
Με συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη για θετικό αποτέλεσμα, ο Τύρναβος 2005 αγωνίζεται σήμερα και ώρα 3 το απόγευμα στις Σέρρες, με τον Οδυσσέα Αναγέννησης.
Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (2ος όμιλος) και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η ομάδα του Τυρνάβου θέλει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς και να κλείσει ιδανικά τον πρώτο γύρο, ενώ από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι δίνουν μεγάλη μάχη για τη σωτηρία και θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
Οι παίκτες του Τυρνάβου είναι ξεκούραστοι καθώς την προηγούμενη αγωνιστική είχαν ρεπό, ενώ οι αντίπαλοί τους έπαιξαν το Σάββατο στη Νέα Ιωνία με τη Νίκη Βόλου, από την οποία και ηττήθηκαν με 3-0.
Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας τους επέστησε την προσοχή και ζήτησε να έχουν αγωνιστική πειθαρχία και αποτελεσματικότητα, ώστε να φτάσουν στην επιτυχία.
Ανεξάρτητα από τη βαθμολογική του θέση ο Οδυσσέας είναι μια ομάδα που προσπαθεί σε όλα τα παιχνίδια και εάν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει τη ζημιά.
Χρειάζεται λοιπόν να αγωνισθούν οι ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου με πάθος από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και εάν αποδόσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, τότε θεωρούνται ικανοί να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο.
Καινούργιο πρόσωπο στην ομάδα θα είναι ο νεοαποκτηθείς Κώστας Κοταρέλλας, ενώ θα απουσιάσουν ο Κώστας Μάγγος που εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής, όπως και ο Μάκης Γκαραγκούνης που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.
Την αποστολή η οποία βρίσκεται από χθες το απόγευμα τις Σέρρες, απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Γούπος, Γεωργαντζιάς, Σιάτρας, Κλάζογλου, Σκούπρας Κ., Σκούπρας Βασ., Τζορμπατζίδης, Μάγγος Αθ., Γρηγορίου, Αντωνόπουλος, Αθανασούλης, Κουβελάς, Κράββαρης, Μουρατίδης, Κωστούλας, Αλεξίου, Κοταρέλλας, Χριστοδούλου. Η ομάδα διαμένει στο ξενοδοχείο «Αλεξάντερ», στο Λευκώνα Σερρών.
*Αρκετοί φίλαθλοι αναμένεται να βρεθούν στο πλευρό του Τυρνάβου 2005 και παρότι είναι εργάσιμη ημέρα διοργανώνουν εκδρομή για τη μακεδονική πόλη.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον σημερινό αγώνα Οδυσσέας Αν. Σερρών - Τύρναβος 2005 θα διευθύνουν οι κ. Γαλατσός, Δημακάς, Αιναλής (Μακεδονίας), 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Λυμπούδης (Μακεδονίας) και παρατηρητής ο κ. Ουζουνίδης (Έβρου).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, έχει η ομάδα της Καλλονής, καθώς στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο στο πρωτάθλημα της Γ` εθνικής κατηγορίας (Φούτμπολ Λιγκ 2), θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Ο συμπρωτοπόρος της Καλλονής, Φωκικός, έχει ρεπό, ενώ η Αναγέννηση Επανομής θα υποδεχθεί την Κοζάνη . Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
Επανομή-Κοζάνη
Οδυσσέας Αν. Σερρών-Τύρναβος
Εορδαϊκός-Γιαννιτσά
ΑΕ Ποντίων Κατερίνης-Νίκη Βόλου
Μακεδονικός-Δόξα Κρανούλας
Αετός Σκύδρας-Ζάκυνθος
Ναυπακτιακός.-Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας
Καλλονή-Εθνικός Φιλιππιάδας
* Ρεπό έχει ο Φωκικός
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Φωκικός         26-15 29
Καλλονή         17-7   29
Επανομή        17-10             27
Δόξα Κρανούλας       14-9   23
Νίκη Βόλου    15-13             23
Εορδαϊκός     14-12 21
Γιαννιτσά         10-13 21
Τύρναβος 2005         17-16 20
Αετός Σκύδρας          15-13 19
Πόντιοι Κατερίνης       10-13 18
Ζάκυνθος       8-11   18
Φιλιππιάδα     9-10   17
Κοζάνη           15-18 17
Οδυσσέας Αναγέννησης      14-22 16
Μέγας Αλέξ. Ηράκλειας        21-23 15
Ναυπακτιακός            11-19             15
Μακεδονικός 13-22             13
* Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έχει επιβάλει στη Νίκη Βόλου ποινή αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών, αλλά η απόφαση αυτή δεν έχει επικυρωθεί ακόμη από τη διοργανώτρια αρχή.
ΚΟΒΕΙ ΠΙΤΑ
Εν τω μεταξύ μεθαύριο Παρασκευή 14 Ιανουαρίου και ώρα 9 το βράδυ, οι ομάδες του Τυρνάβου 2005 και της Ακαδημίας θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην ταβέρνα «Απανεμιά» στον Τύρναβο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass