ΕΠΕΣΕ ΧΘΕΣ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου

* Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: «ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ» * Ε. ΡΕΤΖΙΑΣ: «ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2011 2:18 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:50
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Έπεσε χθες στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο η αυλαία του 3ου Διεθνούς τουρνουά μπάσκετ ακαδημιών που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του ΔΟΠΑΕΛ και του Συλλόγου Σπάρτακος.
Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Πανιωνίου η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση στην τελική κατάταξη μετά και τα χθεσινά πρωινά παιχνίδια. Το απόγευμα διεξήχθη ο αγώνας All Star (συμμετείχαν έξι παίκτες από κάθε ομάδα) στον οποίο οι «Πράσινοι» επικράτησαν των «Άσπρων» με 73-64, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στους συμμετέχοντες. Αξίζει να σημειωθεί ότι MVP του τουρνουά αναδείχθηκε ο νεαρός καλαθοσφαιριστής του Πανιωνίου, Μελισσουργός.
«Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζουμε κάθε αθλητική διοργάνωση. Είναι άλλωστε το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ιδιαίτερα δε όταν αυτή η διοργάνωση αφορά σε παιδιά τέτοιων ηλικιών. Είναι ένα τουρνουά που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αποτροπή των παιδιών από τους δύσκολους ατραπούς της ζωής παράλληλα τους δίνει την ευκαιρία για καινούργιες φιλίες. Πρόκειται για μια άλλη κουλτούρα αθλητισμού» επισήμανε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστό, ενώ από την πλευρά του ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης και πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Ευθύμης Ρετζιάς υπογράμμισε:
«Πραγματικά χαίρομαι όταν βρίσκομαι στο παρκέ ακόμα και με πολιτικά ρούχα. Ιδιαίτερα δε όταν βλέπω αυτά τα παιδιά και την προσπάθεια που κάνει ο Σπάρτακος και ειδικά ο Γιάννης Λαλάκης. Σε μια εποχή που το μπάσκετ όπως όλα τα πράγματα στην κοινωνία μας δοκιμάζονται τέτοιες διοργανώσεις δίνουν διέξοδο στα παιδιά. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα και θα στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία μας».
Στη χθεσινή τελετή λήξης του τουρνουά παρέστησαν εκτός των προαναφερομένων ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΕΛ κ.κ. Μιχάλης Τσακίρης και Γιάννης Οικονόμου αντίστοιχα. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι έγινε ειδική βράβευση στον εκπρόσωπο της χορηγού εταιρίας «GOODY’S».
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Στα παιχνίδια της χθεσινής ημέρας σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:
Σπάρτακος-Πανιώνιος            41-71
Triple Crown- Περιστέρι         41-50
Έτσι η τελική βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:
1. Πανιώνιος
2. Περιστέρι
3. Triple Crown
4. Σπάρτακος
5. Σέρακ Βελιγραδίου
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass