ΙΣΟΠΑΛΟΙ «ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ» ΚΑΙ «ΧΑΜΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΑ» ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Επαιξαν για τον συνάνθρωπο

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2011 2:15 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:50
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Με ικανοποιητική συμμετοχή διεξήχθη χθες ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στο γήπεδο Μακρυχωρίου ανάμεσα στα «Χαμένα Ταλέντα» και τους «Αποτυχημένους Ποδοσφαιριστές». Πρόκειται για τον αγώνα - θεσμό που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια η διοίκηση του Αετού Μακρυχωρίου, τα έσοδα του οποίου προσφέρονται σε ευαγή ιδρύματα και φιλανθρωπικές οργανώσεις. Φέτος τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στα συσσίτια των Αγίων Σαράντα και της Μητρόπολης.
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν στη διεξαγωγή του αγώνα, τους χορηγούς αλλά και όσους αγωνίστηκαν αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή τους προς τον Αετό» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Αετού Μακρυχωρίου, Γιάννης Γκουτζαμάνης εκφράζοντας παράλληλα τις ευχές του για μία ευτυχισμένη καινούργια χρονιά.
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος που φυσικά περνάει σε δεύτερη μοίρα, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες τόσο στην κανονική διάρκεια (3-3) όσο και στα πέναλτι. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα γκολ πέτυχαν οι Πράπας 2, Γ. Μυλωνάς για τα «Χαμένα Ταλέντα» και οι Χουτεσιώτης, Γουγουλιάς, Σαρμανιώτης για τους «Αποτυχημένους Ποδοσφαιριστές».
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Στρατόπουλος με βοηθούς τους κ. Φουσίκα και Σουπεκιώτη.
Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν οι: Cafe Αντλιοστάσιο, Καμινάδες Θεσσαλίας, Κρέατα Αφοι Κασίδη. Επίσης σημαντική προσφορά είχαν οι Κρεοπωλείο Κ. Φουσίκα, Χωριάτικα λουκάνικα «Ρωμιό», Φούρνος Ηλ. Ζησόπουλου.
*Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο του αγώνα έγινε η κλήρωση για το μεγάλο δώρο της λαχειοφόρου του Αετού Μακρυχωρίου που είναι ένα μηχανάκι. Ο τυχερός αριθμός είναι το 2005.
ΧΑΜΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΑ (Τίκος-Γεωργόπουλος): Κυρίτσης, Σαΐτης, Κύρκος, Γ. Σουπεκιώτης, Θεμελής, Φαρμάκης, Μυλωνάς Ι., Στάθης, Μουρτζίλας, Πράπας, Κ. Σουπεκιώτης (Γκαμπέτας, Γεωργόπουλος, Καραπάνος, Κουτελίδας, Παλάτος, Τσέτσιλας, Μυλωνάς Γ., Βλάγκας Ηλ., Ζησόπουλος Θ.).
ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ (Σελιγκούνας): Τσιγκάνης, Αντάμαλης, Σαρμανιώτης, Γιαννακόπουλος, Χουτεσιώτης, Ρόμπας, Γουγουλιάς, Σταμάτης, Κουκουθάκης, Μπαμπανίκος, Πουσπουρίκας (Μυλωνάς Δ., Γκουτζαμάνης, Μπιτσαράς, Τζίτζης, Μπλιώνας, Γκρέτσης, Μπόλιας, Μπόλιας Κατσιγιάννης).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass