ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΒΟΛΕΪ ΣΕ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ 12ο ΚΑΙ 4ο ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Λάρισα – Βόλος σημειώσατε... άσο

* ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2011 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:48
 Του Κ. Γκιάστα
«Καρφί» για το πανελλήνιο πρωτάθλημα (αν τελικά βρεθούν τα χρήματα να γίνει) βόλεϊ πάνε δύο Λύκεια της Λάρισας, το 4ο στα κορίτσια και το 12ο στα αγόρια. Χθες το πρωί στο κλειστό του Αλκαζάρ κατάφεραν να νικήσουν τους αντίπαλούς τους από τον Βόλο και να στεφθούν πρωταθλητές Θεσσαλίας. Αυτό τους δίνει το δικαίωμα να συνεχίσουν και να αντιμετωπίσουν σύμφωνα με το πρόγραμμα ομάδα από την Ήπειρο. Αντίθετα στον τελικό μπάσκετ κοριτσιών η ομάδα της Νίκαιας δεν τα κατάφερε και λύγισε στο τέλος. Πιο αναλυτικά:
ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
Χρονικά το πρώτο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε ήταν αυτό του μπάσκετ κοριτσιών ανάμεσα στο Λύκειο της Νίκαιας και του 1ου ΓΕΛ της Νέας Ιωνίας. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες του τελευταίου δεκαλέπτου. Είναι χαρακτηριστικό πως το σκορ στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ήταν ισόπαλο 38-38. Εν τέλει οι φιλοξενούμενες ήταν πιο ψύχραιμες και με καλύτερη άμυνα πήραν τη νίκη.
* Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Γερακίνης και Στεργιόπουλος.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
10-14, 20-26, 35-35, 43-48
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΛΥΚΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ (Χαδούλη): Μάνδαλου, Δαρίκα, Πανάγου, Καφφέ, Ντίκου, Καρβούνη, Σολωμού 25 (2), Παναγούλη 4, Βέροα 8, Τσάνη 2, Νάτσιου 4.
1ο ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ (Κουτσιανούλης): Αρτεμήσιου 22 (2), Γεροκώστα 5 (1), Μηλικίλη, Αλεξοπούλου, Ντέγκα 9 (1), Αβραμίδου, Σμυρλή 10, Παρασχάκη.
ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
Στο βόλεϊ κοριτσιών η ... μικτή ομάδα ΕΑΛ, Φιλαθλητικού (του 4ου Λυκείου) με προπονητή τον Σωκράτη Παπαστεργίου πήρε άνετη νίκη. Με καλό σερβίς, σωστή υποδοχή και ποιοτικό μπλόκ κατάφεραν οι Λαρισαίες να μην αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στις Βολιώτισσες. Αυτή η ομάδα δείχνει πως μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
* Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Ξίφτος και Στεργιόπουλος.
ΤΑ ΣΕΤ: 25-12, 25-13.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
4ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Παπαστεργίου): Τάση, Γιάννη, Καλέτσιου, Παπαδοπούλου, Αργυροπούλου, Παπαστεργίου, Παπαργύρη, Στεργίου, Τζουβίλη, Μπαλδώκα, Σουλτούκη, Χαϊμαδή.
4ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ (Κανιούρας): Καλεσοπούλου, Κολοβού, Βούλγαρη, Παπαθανασίου, Πόλη, Παρισάκη, Μιχαηλίδου, Ευαγγελοπούλου, Μανουσογεωργάκη, Τσίτρα, Καραμπόσικου.
ΒΟΛΕΪ ΑΓΟΡΙΩΝ
Τελευταίος και πιο συναρπαστικός αγώνας ήταν αυτός των αγοριών ανάμεσα στην ομάδα του 12ου ΓΕΛ Λάρισας και αυτή του 8ου ΓΕΛ Βόλου. Η ποιότητα μπορεί να μην ήταν ίδια με αυτήν των κοριτσιών όμως το πάθος για τη νίκη περίσσευε. Τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που την πήραν έχοντας καλύτερο μπλοκ και περισσότερες λύσεις στα τελειώματα (βοηθούσε το ύψος του Μπαζιάνα). Στο πρώτο σετ το 12ο Λάρισας κατάφερε με ένα ξέσπασμα στη λήξη να το κερδίσει εύκολα όμως στο επόμενο σετ τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Οι Βολιώτες με τα πλασέ τους ήταν πιο αποτελεσματικοί και το έκαναν ντέρμπι που κρίθηκε από ένα πάτημα γραμμής στο σερβίς που έδωσε προβάδισμα νίκης στην Λάρισα.
ΤΑ ΣΕΤ: 25-17, 25-23.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
12ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σιαμπέτα): Μπαζιάνας, Τριανταφύλλης, Καλοπίτας, Κυρανούδης, Μάγειρας, Τσιρογιάννης, Σπυράτος, Γουσούλης, Πατούνας, Βεζακιάδης, Στάχταρης, Καδδάς.
8ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ (Καρβούνης): Παπαϊωάννου, Σύμαχος, Τζοβάρας, Πετσιμάρης, Τυλιγαδάς, Τσανάκας, Μαλακόζης, Αδάμ, Βασινάκης, Πολυχρόνου, Λώλος, Σιαμαρδάνης.
* Τους αγώνες παρακολούθησε ο Αθ. Μαργαριτόπουλος που είναι διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και ο Γιώργος Δονδοτσάκης που είναι διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.
** Πολύτιμη η βοήθεια της Κυριακής Ιωάννου αλλά και της Ελένης Φαρμακιώτη που ήταν γραμματεία και στα τρία ματς.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass