ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΕΠΛ ΚΑΙ ΑΕΛ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΧΘΕΣ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ

«Στηρίξτε την τοπική αγορά»

* Μ. ΓΑΡΑΖΑΝΑΚΗΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2011 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:48
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Ένας διαφορετικός από τους συνηθισμένους ποδοσφαιρικούς αγώνες διεξήχθη χθες στο στάδιο Αλκαζάρ. Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία των Παλαιμάχων του ΣΕΠΛ έδωσαν για μία ακόμα φορά το «παρών» στον αγωνιστικό χώρο σ’ ένα παιχνίδι που σηματοδοτεί την αρχή μιας εκστρατείας στήριξης της τοπικής αγοράς. Με βασικό σύνθημα «αγοράζω Ελληνικά και τοπικά, στηρίζω τον τόπο μου» ο Σύλλογος Παλαιμάχων του ΣΕΠΛ θα διοργανώσει παρόμοια παιχνίδια σε όλους τους Καλλικρατικούς δήμους του νομού.
«Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι οι Λαρισαίοι πρέπει να αφυπνιστούν γιατί πιστεύουμε ότι ο νομός μας έχει τεράστια δυναμική. Όλοι μαζί μέσα από μια κοινή προσπάθεια πρέπει να στηρίξουμε τα τοπικά προϊόντα. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί. Πιάσαμε πάτο και δεν γίνεται διαφορετικά. Αλλιώς θέλουμε τον τροϊκανό μας» επισήμανε ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΣΕΠΛ, Μανώλης Γαραζανάκης μιλώντας για την όλη προσπάθεια, ενώ από την πλευρά των Παλαιμάχων της ΑΕΛ, ο κ. Ηλίας Σελιώνης επισήμανε:
«Θεωρούμε ότι είναι υποχρέωσή μας να διαφημίσουμε τα τοπικά προϊόντα και να στηρίξουμε την τοπική αγορά. Να δώσουμε το μήνυμα ότι ο κόσμος πρέπει να κάνει στροφή στα τοπικά προϊόντα γιατί έτσι ξαναγυρίζουν τα χρήματα σ’ αυτόν. Μένουν στην τοπική κοινωνία».
Από την πλευρά του ο Σύλλογος Παλαιμάχων του ΣΕΠΛ ευχαριστεί τους χορηγούς της χθεσινής εκδήλωσης που είναι οι: Ενδύματα «Regel», κέντρο εκδηλώσεων «Αστέρας», «Μέλισσα» Κικιζάς ΑΒΕΕ τροφίμων, εκτυπώσεις Φ. Σκουλίδης, οινοποιία «Βρυσσά», «Χρώμα και Σπίτι» Μόρας, ταβέρνα «Λαδοφάναρον», χοιρινά «Μπουχλαριώτης» και «New Fashion Mars». Επίσης ευχαριστεί τους Παλαίμαχους της ΑΕΛ για τη συμμετοχή της και τη διοίκηση του ΕΑΚΛ για την παραχώρηση του σταδίου Αλκαζάρ.
Εν τω μεταξύ την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 16.00 στο γήπεδο Καλυβίων Ελασσόνας οι Παλαίμαχοι του ΣΕΠΛ θα αντιμετωπίσουν τους Παλαίμαχους της Ελασσόνας σ’ έναν αγώνα συμπαράστασης στον άτυχο ποδοσφαιριστή του Μύτικα, Γκόλτσο που υπέστη κάταγμα στο πόδι.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Φυσικά σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις το αγωνιστικό μέρος περνά σε δεύτερη μοίρα, ωστόσο για την ιστορία θα αναφέρουμε ότι η ομάδα των Παλαιμάχων της ΑΕΛ επικράτησε των διοργανωτών με 5-2 κάνοντας την ανατροπή.
Οι Παλαίμαχοι του ΣΕΠΛ προηγήθηκαν στο 11ο λεπτό με τον γκολ του Φραγκούλη Λακερδά ο οποίος ωστόσο μετά από πέντε περίπου λεπτά αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού γεγονός που αν μη τι άλλο επηρέασε τη μετέπειτα απόδοση της ομάδας του. Οι «βυσσινί» αντέδρασαν με τον Νασιάκο ο οποίος με δύο πολύ ωραία τέρματα στο 17’ και στο 37’ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της ΑΕΛ πετυχαίνοντας το 2-1. Με το σκορ αυτό ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της αναμέτρησης για να ξεκινήσει η επανάληψη στην οποία οι «βυσσινί» εδραίωσαν τη νίκη τους.
Πιο συγκεκριμένα ο Μίμης Τσακμακίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1, ο Πάσχος μείωσε για τους Παλαίμαχους του ΣΕΠΛ σε 3-2, αλλά ο πάντα επικίνδυνος Γιώργος Λιάπης έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του γράφοντας το 4-2. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Μίμης Τσακμακίδης πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Συμβολή στην όλη προσπάθεια είχε και το διαιτητικό τρίο των κ. Γκόλια, Κουκλή και Πάτση που διηύθυνε με επιτυχία την αναμέτρηση.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΛ: Κυριακούλης, Λόης, Τζιότζιος, Νασιάκος, Ντόσας, Ράμμος, Παπαρίζος, Τσώτσος, Ι. Τσακμακίδης, Δ. Τσακμακίδης, Παραφέστας (Λιάπης, Κολομητρούσης, Λέτσιος, Γκαλίτσιος, Σελιώνης, Φ. Πλίτσης, Ζάμπας).
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΕΠΛ: Γκούλιος, Γαραζανάκης, Κυριαζής, Αγγέλης, Λακερδάς, Μπεριτζάς, Γκουσγκούνης, Φακίτσας, Χύτας, Ρακιτζόγλου, Πάσχος (Δημόπουλος, Κοβούσογλου, Τσιάκος, Κύρκος, Στεργιόπουλος, Σκουλίδης).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass