Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΑΡΑΦΕΣΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ (3-0)

Στην κορυφή ο Αμπελωνιακός

ΓΚΟΛΤΣΟΣ (23’), ΧΑΤΖΗΛΙΟΝΤΑΣ (65’) ΚΑΙ ΦΛΕΓΓΑΣ (77’) ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ»

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2011 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:47
Με τους καλύτερους οιωνούς κλείνει το 2012 για την ομάδα του Αμπελωνιακού που από χθες το απόγευμα φιγουράρει στην κορυφή του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, πέρασε σαν… σίφουνας από το Μουζάκι κερδίζοντας με 3-0 την τοπική ομάδα. Το ερώτημα για την ομάδα του Αμπελωνιακού είναι τι άλλο μας επιφυλάσσει για τη συνέχεια και αν τα καλύτερα έρχονται.
Δυνατό παιχνίδι μέσα σ’ έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ωστόσο δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειες των φιλοξενουμένων που από την αρχή της αναμέτρησης έκαναν φανερές τις προθέσεις τους. Αν και στο πρώτο 10λεπτο το Μουζάκι προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Αμπελωνιακό και να πετύχει κάποιο γκολ ο πολύ καλός και χθες Κατσίβελος είπε όχι σε δύο επικίνδυνες προσπάθειες των αντιπάλων, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Με την εξέλιξη του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι ανέβαζαν σταδιακά την απόδοσή τους και προσπαθούσαν να βρουν τους διαδρόμους για την αντίπαλη εστία. Ο τεχνικός του Αμπελωνιακού, Τάκης Παραφέστας, αποδείχθηκε ότι είχε διαβάσει καλά τον αντίπαλό του και απέφυγε να πιέσει ψηλά κάτι που ενδεχομένως να δημιουργούσε κινδύνους, αφού οι γηπεδούχοι θα προσπαθούσαν να αιφνιδιάσουν με γρήγορες επιθετικές ενέργειες. Η πολύ καλή απόδοση των Φλέγγα και Μπίκου στο χώρο της μεσαίας γραμμής βοήθησε σημαντικά τον Αμπελωνιακό αφού οι δύο ποδοσφαιριστές των «πρασίνων», εμπόδισαν τη γρήγορη ανάπτυξη του αντιπάλου.
Στο 23’ ο Γκόλτσος από κοντά μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Χατζηλιόντας άνοιξε το σκορ και έδωσε το σύνθημα της νίκης στους συμπαίκτες του. Νωρίτερα ο ίδιος είχε στείλει ξανά την μπάλα στα δίχτυα όμως ο διαιτητής είχε καταλογίσει επιθετικό φάουλ του Φλέγγα λίγο νωρίτερα.
Με το 0-1 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για να ξεκινήσει η επανάληψη όπου ο Αμπελωνιακός προσπάθησε να διαφυλάξει τα νώτα του και να χτυπήσει με αιφνιδιασμούς τον αντίπαλο.
Έτσι στο 65’ ο Χατζηλιόντας με εντυπωσιακό διαγώνιο μακρινό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 0-2, ενώ στο 77’ ο Κακαβίτσης μετά από ατομική ενέργεια «έσπασε» την μπάλα στον Φλέγγα και ο τελευταίος με ψύχραιμο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 0-3 σφραγίζοντας μία ακόμα πολύ σημαντική νίκη για τον Αμπελωνιακό.
ΜΟΥΖΑΚΙ: Σαπουνάκης, Σίμος (85’ Γρατσάνης), Κίσσας, Μαυρουδής, Ρόμπας, Λιούπας, Κεχαγιάς, Καραμήτσος (70’ Ευθυμίου), Κανιούρας (85’ Παπαντώνης), Υφαντής, Τζανής.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Κατσίβελος, Ρόκα, Τζιαρτζιάνης, Δαλακώνης, Γκόλτσος, Μπίκος, Παλάσκας, Φλέγγας, Κακαβίτσης (84’ Συκιώτης), Χατζηλιόντας (71’ Κυριάκος), Φτίκας (75’ Αλεξανδρής).
 
 
 
ΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΦΕΣΤΑΣ
«Τίποτα δεν είναι τυχαίο»
 
Αμέσως μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Αμπελωνιακού, Τάκης Παραφέστας, δήλωσε τα εξής:
«Συγχαρητήρια στα παιδιά όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν. Οπωσδήποτε όλες αυτές οι επιτυχίες δεν έχουν έρθει τυχαία αλλά μέσα από συλλογική προσπάθεια και σκληρή δουλειά. Για μας δεν αλλάζει τίποτα. Συνεχίζουμε διατηρώντας χαμηλούς τόνους. Δεν γίναμε σούπερ ομάδα.
Η πρωτιά απλά επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες. Όλα εξαρτώνται από μας».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass