ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEΑGUE 2 (15:00)

Θέλει να κερδίσει και τον Γάζωρο ο Οικονόμος

*ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2011 22:42 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:47
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Τον Εθνικό Γαζώρου που μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και ακόμη δεν έχει δεχθεί τέρμα, θα φιλοξενήσει σήμερα στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» στην Τσαριτσάνη, ο Οικονόμος.
Το ματς διεξάγεται , στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, στον 2ο όμιλο της Football League 2 και οι τσαριτσανιώτες μπορούν να υποχρεώσουν στην πρώτη ήττα τον αντιπαλό τους, αν αποδώσουν όπως στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας.
Σαφώς δυσκολότερη αποστολή θα έχει ο Τύρναβος 2005, που μετά τη φιλόδοξη Καλαμαριά καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Νίκης Βόλου, μια ομάδα που κέρδισε πέρυσι με το ίδιο σκορ(1-0) στο «Παντελής Μαγουλάς» και στον Τύρναβο.
Αναμένεται λοιπόν να γίνει ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι και αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν, θα πάρει πιθανότατα ένα βαθμοφόρο αποτέλεσμα.
Τα νέα από τις δυο ομάδες που εκπροσωπούν το ποδόσφαιρο του νομού στην Football League 2,έχουν ως ακολούθως:
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ
Με ανεβασμένη ψυχολογία και πίστη ότι μπορεί να φτάσει σε μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη, ο Οικονόμος αντιμετωπίζει σήμερα στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας», τον πρωτοπόρο και επίσης αήττητο Εθνικό Γαζώρου.
Οι «Πράσινοι» με τον αέρα της έδρας και τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, μπορούν να τα καταφέρουν και τη συγκρατημένη αυτή αισιοδοξία εκφράζει σε δηλώσεις του ο τεχνικός Γιώργος Καλτέκης, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και το καθένα πρέπει να το βλέπουμε ξεχωριστά , γιατί έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Τα παιδιά γνωρίζουν πολύ καλά ότι χρειάζεται να υπάρχει και ανάλογη συνέχεια. Αν αγωνισθούν λοιπόν με το ίδιο πάθος όπως και στον αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, τότε δεν έχουν να φοβηθούνε κανένα αντίπαλο».
Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπολογίζονται οι Κορομπίλιας, Λεβνάιτς, Νούσιας, Αγγελίνας, Μήσιος και ο Παπακωνσταντίνου, που υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση. Επανέρχεται ο Καράμπελας που τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, ενώ την εστία του Οικονόμου και σε αυτό το παιχνίδι θα υπερασπίσει ο 18χρονος Στέλιος Μπαχτσιβάνος.
Μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση, συγκροτήθηκε η αποστολή, στην οποία ο προπονητής Γιώργος Καλτέκης συμπεριέλαβε τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές: Γκικούδη, Μπαχτσιβάνο, Μπαλή. Καράμπελα, Πούτα, Πρικάκη, Οικονόμου, Τσιανάκα, Φλώρο, Νικούλη, Κέρη, Μπλέντι, Καραγιάννη, Κουλτσιάκη, Μπανούση, Λιλολάρι, Μαντζούνη, Γασπαράτο, Λιόλιο και Γκαραγκούνη.
*Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ.Μηλιάδης, Παπαδόπουλος, Μερκενίδης(Θεσσαλονίκης), 4ος διαιτητής θα είναι ο κ.Λυμπούδης(Μακεδονίας) και παρατηρητής ο κ.Βλάχος(Γρεβενών).
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Τύρναβο 2005 και ίσως να είναι ακόμη πιο δύσκολο σε σχέση με αυτό της περασμένης Κυριακή, στην Καλαμαριά.
Η Νίκη Βόλου έχει ενισχυθεί σημαντικά το καλοκαίρι , διαθέτει μια αξιόλογη ομάδα που στόχο έχει την άνοδο και το ξεκίνημά της είναι πολύ καλό έως τώρα.
Οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα δηλώνουν έτοιμοι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά για τη σημερινή αναμέτρηση, όπου ο πιο ψύχραιμος και τυχερός ενδεχομένως να φτάσει στην επιτυχία.
Αγωνιστικά εκτός από το Νόνη που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής δεν αναφέρθηκε άλλο πρόβλημα και όλοι οι παίκτες τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας .
Επανέρχεται και ο Γιώργος Λάππας που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, μετά το παιχνίδι στη Λευκάδα.
Για το παιχνίδι ο νεαρός μέσος του Τυρνάβου Θανάσης Μάγγος που στο παρελθόν είχε αγωνισθεί και στη Νίκη, σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Είναι ένα ματς που το βλέπουμε όπως όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Πάμε χωρίς άγχος, είμαστε καλά προετοιμασμένοι, γνωρίζοντας ότι θα παίξουμε με μια ιστορική ομάδα, σε μια δύσκολη έδρα. Είμαστε λοιπόν έτοιμοι και θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν από το τεχνικό τιμ των Μιχάλη Ζιώγα-Μιχάλη Μπίζιου, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Αλεξίου, Γούπος, Διαμαντίδης, Διβανές, Ιακωβάκης, Καραναστάσης, Κουβελάς, Κράββαρης, Λάππας, Λούγκος, Μάγγος, Αντωνόπουλος, Γεωργαντζιάς, Σιάτρας, Σκούπρας Β., Σκούπρας Κ., Σουλίδης, Τζέκος, Τσορμπατζίδης, Τσούκαλος.
Κομπλέ θα παραταχθεί και η Νίκη Βόλου, καθώς δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα για τον προπονητή Αλέξη Αλεξίου.
*Το γειτονικό ντέρμπι θα διευθύνει ο Τζοβάρας(Φωκίδας), βοηθοί του θα είναι οι κ.Δόσκορης, Κιούσης(Φθιώτιδας), 4ος ο κ.Γκαραγκανής(Πιερίας) και παρατηρητής ο κ.Γιάγκος(Τρικάλων)
ΤΟ ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Οικονόμος-Εθνικός Γαζώρου
Τηλυκράτης -Δόξα Κρανούλας
Ηράκλεια-Βατανιακός
Αετός Σκύδρας-Καλαμαριά
ΑΕ Ποντίων Κατ.-Οδυσσέας Αναγέννησης 4-0(προχθές)
Νίκη Βόλου-Τύρναβος 2005
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 3 αγώνες)
1. Εθνικός Γαζώρου 10-0    9
2. Νίκη Βόλου            4-1      7
3. Οικονόμος 5-2     5
4. Τύρναβος 2005     3-2      5
5. ΑΕ Ποντίων Κατερίνης 4 αγ         6-3      5
6. Καλαμαριά  4-2    5
7. Δόξα Κρανούλας 4-2      5
8. Τηλυκράτης            1-4      3
9. Ηράκλεια    2-7      3
10. Βατανιακός          1-3      2
11. Οδυσσέας Αναγέννησης 4 αγ   2-9     1
12. Αετός Σκύδρας   1-8      -11
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass