ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η Α2 ΕΘΝΙΚΗ * ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Υποβιβάζεται η Ολυμπιάδα

* ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΗΝ Α1

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2011 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:47
Του Κ. Γκιάστα
Σημαντικές αλλαγές είχαμε χθες από την ΕΟΚ για το γυναικείο μπάσκετ. Συγκεκριμένα το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε την κατάργηση της Α2 Εθνικής ως αποτέλεσμα της μείωσης της κρατικής επιχορήγησης. Έτσι αποφασίστηκε πως καμία ομάδα δεν θα υποβιβαστεί από το φετινό πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Όμως από την Α2 και συγκεκριμένα από το βορρά θα πέσουν όλες οι υπόλοιπες ομάδες (10) στο τοπικό πρωτάθλημα και ανάμεσά τους θα είναι και η Ολυμπιάδα Λάρισας αναμφισβήτητα.
Από την ερχόμενη σεζόν η Α1 θα διεξαχθεί σε τρεις ομίλους (ένας του Βορρά και δύο του Νότου) των οκτών ομάδων έκαστος. Από τη σεζόν 2013-2014, η Α1 γυναικών θα διεξάγεται με δύο ομίλους.
Έτσι όμως έχει δημιουργηθεί και ένα μικρό «παραθυράκι» για την Ολύμπια που μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 Εθνική. Αυτό γιατί φέτος θα ανέβουν οι δύο πρωτές ομάδες του βόρειου όμιλου της Α2 Εθνικής, η Πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΚΑΣΘ και η πρώτη ομάδα του Ειδικού Πρωταθλήματος ανόδου Γυναικών που θα γίνει στο Βορρά και ίσως να είναι η Ολύμπια.
* Αξίζει να τονίσουμε πως την Τρίτη λίγο πριν το φιλικό των Βετεράνων ανδρών στο κλειστό του Αλκαζάρ (19.30) θα παίξουν και οι γυναίκες της Λάρισας με τις γυναίκες της Θεσσαλονίκης. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα αρχίσει στις 18.00.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass