ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΖΙΩΓΑ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΙΖΙΟΣ

Ο Τύρναβος παλεύει όλα τα παιχνίδια

* ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ * ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2011 1:27 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:45
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη ο Τύρναβος 2005, ο οποίος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, σε 2-2.
Η τυρναβίτικη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε ποδόσφαιρο αξιώσεων και θα μπορούσε να κατακτήσει ακόμη και τη νίκη, κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει υψηλές φιλοδοξίες φέτος στο πρωτάθλημα της Football League 2.
Για την παρουσία του Τυρνάβου 2005 στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και για το γειτονικό ντέρμπι που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή στο «Παντελής Μαγουλάς» με τη Νίκη Βόλου, ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζιώγα στην τεχνική ηγεσία, ο Μιχάλης Μπίζιος, επισήμανε τα εξής:
«Καταρχήν θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα και θα μπορούσαν με λίγη τύχη, να πάρουν και τους τρεις βαθμούς.
Ο αγώνας είχε δύο όψεις, καθώς στο α’ μέρος μπήκαμε διστακτικά και ο αντίπαλός μας προηγήθηκε στο σκορ, ενώ στην επανάληψη παίξαμε πιο επιθετικά και θα μπορούσαμε μετά την ισοφάριση να είχαμε κάνει εμείς πρώτοι το 1-2 και τότε τα πράγματα θα ήταν, πιστεύω, πολύ διαφορετικά.
Και ο βαθμός που αποσπάσαμε σίγουρα έχει αξία, αν αναλογιστούμε ότι η Καλαμαριά έχει αξιόλογο ρόστερ και πρωταγωνιστικές βλέψεις.
Όσον αφορά τώρα στον αγώνα που ακολουθεί με τη Νίκη Βόλου, θα παίξουμε με μία ομάδα που έχει ενισχυθεί σημαντικά και είναι επίσης εκ των φαβορί για τις πρώτες θέσεις.
Εμείς χρειάζεται να δείξουμε σοβαρότητα και να παίξουμε πειθαρχημένα, διεκδικώντας όπως σε όλα τα ματς έτσι και στο συγκεκριμένο, ένα θετικό αποτέλεσμα.
Έχουμε ανεβασμένο ηθικό, άριστο κλίμα και σε τέτοια παιχνίδια που κρίνονται σε λεπτομέρειες, όλα μετράνε για ένα καλό αποτέλεσμα.
 
Γνωρίζουμε ποια είναι η Νίκη Βόλου και αυτό που εύχομαι είναι να γίνει πάνω από όλα ένα καθαρό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο πολύς κόσμος που θα είναι στο γήπεδο.
Θα παίξουμε λοιπόν στα ίσια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
-Σε δύο εκτός έδρας αγώνες με Τηλυκράτη και Απόλλωνα Καλαμαριάς, η ομάδα απέσπασε συνολικά τέσσερις βαθμούς. Αυτό μετράει διαφορετικά και στην ψυχολογία των παικτών;
«Σίγουρα όταν έχεις ένα δύσκολο πρόγραμμα και ο βαθμός που παίρνεις μετράει αν αναλογιστούμε ότι είναι ένα μικρό πρωτάθλημα.
Θα ήταν ιδανικά να κερδίζαμε και στην Καλαμαριά, αλλά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και ο βαθμός δεν ήταν άσχημος».
-Ο κόσμος της ομάδας μπορεί να περιμένει φέτος περισσότερα πράγματα και μια καλύτερη πορεία από πέρυσι;
«Ο κόσμος του Τυρνάβου αγαπάει την ομάδα και όλοι μας προσπαθούμε ο καθένας από το πόστο του για να την οδηγήσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Έχουμε πολύ καλό ρόστερ και αναμφίβολα η πορεία ευελπιστώ ότι θα είναι εξίσου καλή, αλλά δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε υπέρμετρα από τις νίκες, ούτε και να απογοητευόμαστε από ένα άτυχο αποτέλεσμα. Οφείλουμε να συνεχίσουμε με σοβαρότητα, γιατί το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και δεν πρέπει ποτέ να εφησυχάζουμε».
*Αγωνιστικά, πλην του Χρήστου Νόνη που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, όλοι οι άλλοι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι για το κυριακάτικο θεσσαλικό ντέρμπι.
Πέρυσι και στους δυο αγώνες του πρωταθλήματος ο Τύρναβος 2005 επικράτησε με το ίδιο σκορ (1-0).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass