ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ ΜΕ 7 ΓΚΟΛ Ο Γ. ΚΑΚΑΒΙΤΣΗΣ

Το «βαρύ πυροβολικό» του Αμπελωνιακού

*Θ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ *ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ»

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2011 1:24 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:45
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η τελευταία νίκη του Αμπελωνιακού με το ευρύ 4-1 και η πολύ καλή εμφάνιση με την οποία συνδυάστηκε, έφερε αέρα αλλαγής τους κόλπους των «πρασίνων». Αλλαγής αλλά και αισιοδοξίας αφού η ομάδα έδειξε ότι έχει δυνατότητες για πολύ περισσότερα πράγματα. Τι είναι όμως αυτό που ουσιαστικά αλλάζει στην «ταξιαρχία» του Τάκη Παραφέστα;
«Οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. Το μόνο που αλλάζει είναι η αυτοπεποίθηση. Η ομάδα αποκτά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ενισχύει την ψυχολογίας της για τη δύσκολη συνέχεια» επισημαίνει ο πρόεδρος του Αμπελωνιακού, Θάνος Κουτσούκης και καταλήγει:
«Παραμένουμε προσγειωμένοι, δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό. Έχουμε παίκτες-παλικάρια, που παίζουν με ψυχή και θέλουν να κάνουν περήφανο τον κόσμο του Αμπελώνα για την ομάδα του».
Ένας από αυτούς τους παίκτες είναι αναμφισβήτητα και ο Γιώργος Κακαβίτσης. Ο 27χρονος επιθετικός των «πρασίνων» βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 7 τέρματα μετά το χατ-τρικ που πέτυχε στο τελευταίο παιχνίδι και υπόσχεται πολλά περισσότερα στη συνέχεια.
«Δουλεύουμε πολύ σκληρά και εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι μας βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις» επισημαίνει ο δεινός σκόρερ των «πρασίνων» σχολιάζοντας τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του και τονίζει ότι ο Αμπελωνιακός μπορεί να κάνει ακόμα και την υπέρβαση.
«Οπωσδήποτε η μέχρι παρουσία μας στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής δείχνει ότι μπορούμε να κυνηγήσουμε κάτι περισσότερο. Γιατί όχι και την έκπληξη. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση αλλά πρώτα απ’ όλα θα κοιτάξουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο».
-Ακολουθεί το παιχνίδι στο Μουζάκι…
«Πρέπει να κερδίσουμε για να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Ακολουθούν τρεις εβδομάδες διακοπής μέχρι τις 8 Ιανουαρίου που ακολουθεί ο επόμενος αγώνας και οπωσδήποτε η νίκη θα μας δώσει άλλον αέρα».
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ
Ύστερα από τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν την περασμένη αγωνιστική η αναμέτρηση του Αμπελωνιακού στο Μουζάκι αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εντυπωσιακό «διπλό» στην Ελασσόνα και θέλουν να έχουν ανάλογη συνέχεια, ενώ η λαρισινή ομάδα που αναρριχήθηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχει πλέον το βλέμμα της στραμμένο στην κορυφή.
Με αφορμή λοιπόν την κρισιμότητα της κυριακάτικης αναμέτρησης η διοίκηση του Αμπελωνιακού διοργανώνει εκδρομή στο Μουζάκι στην τιμή των 12 ευρώ (μαζί με το εισιτήριο του αγώνα) προκειμένου ο κόσμος να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών του Τάκη Παραφέστα στην τελευταία αγωνιστική δοκιμασία του 2011.
 
Οι σκόρερ του 4ου ομίλου
Μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής ο πίνακας των σκόρερ στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής διαμορφώθηκε ως εξής:
7 γκολ: Κακαβίτσης (Αμπελωνιακός), Αθανασιάδης (Αναγέννηση Καρδ.)
6 γκολ: Χατζηβαλσάμης (Π.Ο.Ε.)
4 γκολ: Μπουντούρης (Αναγέννηση Καρδ.)
3 γκολ: Αλεξανδρής (Π.Ο.Ε.), Φτίκας (Αμπελωνιακός), Κρανιώτης (ΑΟΚ), Κωστούλας (Πυργετός), Μουρκάκης (Μουζάκι), Μπακαλίδης (Βελούχι).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass