ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ, ΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ

Εφερε... τούμπα την Ηράκλεια

*ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΖΩΡΟΥ

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2011 1:45 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:45
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με... τούμπα στον αέρα πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε ο Αποστόλης Τσιανάκας στο 2΄ και άνοιξε τον δρόμο για την επιβλητική νίκη του Οικονόμου Τσαριτσάνης, στον προχθεσινό αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών (4-1).
Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός χάρηκε ιδιαίτερα για το πρώτο φετινό... τρίποντο της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Football League 2 και σε δηλώσεις που έκανε στην «Ε» επισήμανε τα εξής: «Καταρχήν για τον πανηγυρισμό μου στο γκολ θέλω να πω, ότι αυτός είναι ο τρόπος που μου αρέσει όταν σκοράρω και το συνηθίζω από μικρός να κάνω την τούμπα στον αέρα. Βγαίνει έτσι ο ενθουσιασμός μου.
Όσον αφορά τώρα στον αγώνα με την Ηράκλεια πιάσαμε ένα ξέφρενο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα αντίπαλο, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League 2».
-Ο προπονητής κ. Καλτέκης ανέφερε στις δηλώσεις του ότι η έδρα βγάζει πρωταθλητή. Συμμερίζεσαι την άποψή του;
«Σε αυτή την κατηγορία είσαι υποχρεωμένος να κάνεις πρωταθλητισμό, διότι όσο εύκολα μπορεί να βρεθείς ψηλά, το ίδιο με δυο-τρια ανεπιτυχή αποτελέσματα , μπορεί ακόμη και να κινδυνεύσεις.
Επομένως η άποψη του κόουτς ότι η έδρα αναδεικνύει πρωταθλητή, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο με βάση τη δυναμικότητα της ομάδας και το εξαιρετικό κλίμα που έχουμε μεταξύ μας όλοι οι παίκτες».
-Σε αυτό βοηθάει και η διοίκηση;
«Ασφαλώς και με το παραπάνω, καθώς με αυτή τη διοίκηση έχουμε την πλήρη ηρεμία και χαιρόμαστε να παίζουμε ποδόσφαιρο.
Προσωπικά τέτοια συνέπεια συνάντησα μόνο όταν αγωνίσθηκα στο παρελθόν, σε ομάδα Α Εθνικής κατηγορίας...».
-Πετύχατε γκολ δυο αμυντικοί, εσύ και ο Χρήστος Οικονόμου. Πώς έγινε αυτό;
«Μας βοηθάει ο τρόπος παιχνιδιού για να σκοράρουν δηλαδή και οι αμυντικοί παίκτες , καθώς όταν βρίσκουμε την ευκαιρία προωθούμαστε και στην επίθεση.
Σημασία έχει ότι δείχνουμε μια πολύ καλή εικόνα και το πλέον αισιόδοξο μήνυμα είναι ότι τα νέα παιδιά έχουν φοβερό ταλέντο και αν συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, μπορούν να παίξουν σε ακόμη ανώτερη επαγγελματική κατηγορία».
-Ακολουθεί το ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Εθνικό Γαζώρου. Θα πετύχετε τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη;
«Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία όπως και εμείς έχει πετύχει τρείς νίκες και δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ.
Θα χρειαστεί λοιπόν πολύ μεγάλη προσπάθεια από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και ευελπιστούμε ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων που θεωρώ ως δεδομένη, θα τα καταφέρουμε».
*Το γκολ που σημείωσε ο Αποστόλης Τσιανάκας το αφιέρωσε σε αγαπημένα του πρόσωπα που ήταν στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» και στους φιλάθλους του Οικονόμου, που στηρίζουν την ομάδα και την ενισχύουν σε κάθε παιχνίδι της.
 
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass