ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Πρωτοχρονιά στο δάσος των γραμμάτων

* Στις 3 Δεκεμβρίου

Δημοσίευση: 26 Νοε 2011 1:33 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:39
 Έτοιμη και φέτος η χριστουγεννιάτικη παράσταση στην οποία συμμετέχουν 110 παιδιά, μαθητές του Δημιουργικού Εργαστηρίου της Κάκιας Χαλήμαγα- Χατζή.
Όλα αυτά τα χρόνια, η ετήσια χριστουγεννιάτικη παράσταση του χώρου αφιερώνεται στον Άγιο της Ελπίδας, τον Άγιο Βασίλη, χαρίζοντάς του χιουμοριστικές μα και συγκινητικές, ευαίσθητες ιστορίες.
Χρώματα, χαρτόνια και παράξενα υλικά ανακατεύονται με χορευτικά, τραγούδια και λόγια γιορτινά για να ετοιμάσουν αυτή τη μαγική γιορτή, όπως την χαρακτηρίζουν οι φίλοι του Δ.Ε.
Ο Άγιος Βασίλης θα ζήσει συγκλονιστικές περιπέτειες, καθώς βλέπει την Πρωτοχρονιά και το θεσμό του δώρου με άλλο μάτι.
Έτσι, σε όλο τον κόσμο ζώα και άνθρωποι, χιονάνθρωποι, ήρωες παραμυθιών, κατασκευαστές παιχνιδιών, πολιτικοί και παρέες νέων παιδιών αγωνιούν με τις αλλαγές του χαρακτήρα του Αγ. Βασίλη, που επηρεάζουν όλο τον κόσμο.
Το τελευταίο δώρο των πονηρών ξωτικών θα είναι η λησμονιά, για να ξεχάσει ο Άγιος ακόμη και το όνομά του...
Όλα αυτά παρουσιάζονται σαν μαγική εικόνα, καθώς το σκηνικό των γραμματόδενδρων μεταμορφώνεται σε κακά ξωτικά και τα κακά ξωτικά μεταμορφώνονται σε σκηνικό.
Στη χριστουγεννιάτικη παράσταση θα πάρουν μέρος και παλιοί μαθητές (φοιτητές σήμερα), τα μέλη της Φύρδην Μίγδην, που χαρίζουν στα παιδιά της πόλης μας τις υπέροχες κουκλοθεατρικές παραστάσεις τους.
Παράλληλα με την παράσταση οργανώνεται και το παζάρι αγάπης. Υπέροχα ζωγραφισμένα πιάτα, κάρτες, ημερολόγια, οικολογικά πρωτότυπα στολίδια, κοσμήματα, οικολογικές φάτνες, κούκλες, όλα χειροποίητα, φτιαγμένα με μεράκι, θα εκπλήξουν όσους επισκεφτούν αυτό το εικαστικό παζάρι αγάπης.
Τα έσοδα του παζαριού και της παράστασης θα διατεθούν για την αναδοχή (για δέκατη χρονιά) τεσσάρων παιδιών, μέσω της Actionaid. Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου θα δοθούν δύο παραστάσεις στο Δημοτικό Ωδείο. Μία στις 12 το πρωί και μία στις 7.30 το απόγευμα.
Οι θέσεις θα είναι αριθμημένες και θα προπωλούνται εισιτήρια στο χώρο του Δ.Ε. (Ασκληπιού 52). Τηλέφωνο για πληροφορίες 2410-621.001.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass