ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΜΑΤΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Κρίνονται πολλά στη Νάξο για την ΕΑΛ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ *ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 26 Νοε 2011 1:24 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:39
 Του Κ. Γκιάστα
 
Αν και νωρίς σήμερα θα φανεί κατά πόσο η ΕΑΛ έχει πάρει στα σοβαρά την υπόθεση της επανόδου της στην Α1 Εθνική κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής και όσον αφορά στον δεύτερο όμιλο της κατηγορίας, η λαρισινή ομάδα αγωνίζεται στη Νάξο με τον Πανναξιακό. Μια ομάδα που σύμφωνα με τις μεταγραφές που έκανε το καλοκαίρι έδειξε σε όλους πως θα είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Ωστόσο δεν έκανε καλό ξεκίνημα και είχε ήττα εκτός έδρας ενώ την προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό. Ως εκ τούτου λοιπόν ψάχνει αγωνιωδώς τους πρώτους της βαθμούς.
Από την άλλη η ΕΑΛ έχει καταφέρει να πάρει ήδη δύο νίκες και μάλιστα με καθαρά σετ. Αυτό την κάνει πολύ υπολογίσιμη δύναμη και αν αναλογιστούμε πως έχει και καλό όνομα στο χώρο τότε θα είναι δύσκολος αντίπαλος για τη Νάξο.
Οι «κυανέρυθρες» δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και βρίσκονται από χθες το βράδυ στη Νάξο (από την οποία θα αναχωρήσουν την Κυριακή το πρωί για τη Λάρισα). Η αποστολή απαρτίζεται από τις εξής αθλήτριες: Ζαφειρίου, Νούσια, Υφαντή, Καματσέλου, Παπαστεργίου, Τζουβίλη, Μπέη, Μαδένογλου, Πλίτση, Σουλτούκη.
Μαζί τους φυσικά είναι ο προπονητής Πέτρος Πνάκας, ο συνεργάτης του Σωκράτης Παπαστεργίου, η τιμ μάνατζερ Δήμητρα Τριανταφύλλου, η γενική αρχηγός Ιωάννα Τρικάλη και ο έφορος Γιώργος Φίτσουλας.
Η ομάδα της Νάξου σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τα μέσα του νησιού θα επιδιώξει τη νίκη σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση προκειμένου να αποδείξει ότι η ήττα της πρώτης αγωνιστικής και η μέτρια απόδοσή της στη Βούλα αποτελούν κακή παρένθεση στη φετινή της πορεία.
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, θα απουσιάσουν και πάλι Γιακούμπ και Χάρις καθώς συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς ενώ επιστρέφει η Λαγουδάκη η οποία έχει αποθεραπευτεί πλήρως και η Αξοπούλου που θα αφήσει για λίγο τα βιβλία και το διάβασμα για να βοηθήσει την ομάδα σ' αυτό το δύσκολο παιχνίδι.
Αρκετός θα είναι και ο κόσμος που θα βρεθεί στο κλειστό της Νάξου για το συγκεκριμένο ματς.
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Γ. Γεννηματάς, 18.30: ΑΣΠΕ Θέτις - ΑΠΣ Ακαδ. Βολ. Φιλία (Μηλιώρης - Βελώνης)
5ο Γυμν. Ν. Ιωνίας, 19.00: Ίωνες - Τράχωνες (Παγκοζίδης - Πάτση)
Απόλλωνα, 19.00: Απόλλων Πατρών - Ε.Α. Πατρών (Γκόλφης - Παπασταθόπουλος)
Νάξου, 19.00: ΑΟΝ Πανναξιακός - Ε.Α.Λ. (Παπαδόγιαννης - Μοσιάλος)
Ρεπό θα έχει ο Φιλαθλητικός.
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)
1. ΕΑΛ            6          (6-0)
2. Φιλία           6          (6-1)
3. Ιωνες          3         (4-4)
4. ΑΟ Τραχώνων      3         (3-0)
5. Φιλαθλητικός          3          (3-3)
6. ΑΣΠ Θέτις 3         (3-4)
7. Πανναξιακός          0          (1-3)
8. ΕΑΠ            0          (1-6)
9. ΑΣΠ Απόλλων      0          (0-6)
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Επιτέλους αγώνα στην έδρα της, για τη γυναικεία ομάδα της Ελασσόνας, έστω και την 3η αγωνιστική, αφού αντιμετωπίζει την ομάδα της Νέας Γενιάς Θεσσαλονίκης, το Σάββατο στις 17:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας.
Έπειτα από τις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις, και τις καλές εμφανίσεις, σε Ωραιόκαστρο και Γιαννιτσά, η Ελασσόνα επιζητά μία καλή εμφάνιση και νίκη μπροστά στο φίλαθλο κοινό της, που θα της δώσει βαθμολογική ανάσα, για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η Νέα Γενιά είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία στο χώρο, τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ανελλιπώς στα πρωταθλήματα της Α2 εθνικής, με πρωταγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά και με παρουσία και στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Αποτελείται από νεαρές αθλήτριες και είναι μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική και αξιόλογη ομάδα, αφού ενισχύθηκε σημαντικά στην περίοδο των μεταγραφών.
Στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές κέρδισε τον Ερμή Δράμας εκτός έδρας (3-0) και έχασε από το ΔΑΣ Ωραιοκάστρου εντός έδρας (1-3).
Η Ελασσόνα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, και το μόνο μελανό σημείο, ο τραυματισμός της Γκέτσιου, που μάλλον δεν θα προλάβει το σαββατιάτικο παιχνίδι. Γι’ αυτό και ο προπονητής της ομάδας, στην εβδομαδιαία προπόνηση, δοκίμασε τα πλάνα του, με την 14χρονη Κασσελούρη, η οποία και θα καλύψει το κενό της έμπειρης Γκέτσιου..
 
Οι αθλήτριες της ομάδας έχουν κατανοήσει τη σημασία του αγώνα και με τη βοήθεια του φίλαθλου κοινού, θα προσπαθήσουν να αποδώσουν τα μέγιστα και να κερδίσουν τον αντίπαλο.
Στην αποστολή συμμετέχουν: Πλιάκα, Κασσελούρη, Δίρβα, Ιόβτσεβα, Κατσαρέ, Ζιάκου, Μπούσια Χ., Μπούσια Σ., Παπακώστα, Παναγιώτου, Τζιούργκανου, Ουσταμπασίδη.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ελλασόνας, 17.00: Ένωση Ελασσόνας - Νέα Γενιά (Μαυραδάς-Χριστοδούλου)
Κονταξοπούλειο, 18.00: ΔΑΣ Ωραιοκάστρου - Επίκουρος (Σταυριανίδης-Δημητρίου)
Κλ.Βικελίδης, 18.00: Άρης - Μέγας Αλέξανδρος (Ισκάς-Παπαδόπουλος Α.)
Δ.Κραχτίδη, 18.00: Ερμής Δράμας - ΓΣ Δράμας (Μιστιλιάδης-Κωστόπουλος)
Ιωαννίνων, 20.00: ΦΕ Ιωαννίνων - Σταυρούπολη (Μπαλτζώης-Κωνσταντίνου)
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)
1. Επίκουρος             6          (6-1)
2. ΔΑΣ Ωραιοκάστρου          6          (6-1)
3. Σταυρούπολη        6          (6-1)
4. Νέα Γενεά 3          (4-3)
5. Άρης           3         (4-3)
6. Μ. Αλέξανδρος      2          (3-5)
7. ΦΕΙ 2         (3-5)
8. Ελασσόνα 1          (2-6)
9. Γ.Σ. Δράμας          1          (2-6)
10. Ερμής Δράμας    0         (1-6)
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass