ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΤΟΥ Ν.Ο.Λ. ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ... ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ένα σπάνιο ρεκόρ στην πισίνα της Λάρισας

* ΤΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΠΑΥΛΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΜΕΡΚΟΥΡΙΑΔΗΣ, ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2011 1:47 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:39
Του Κ. Γκιάστα
Τη δόξα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Εθνικής Ονδούρας φαίνεται πως ζήλεψε η λαρισινή ομάδα πόλο του Ν.Ο.Λ. Και αυτό γιατί ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας με την προσθήκη του Νίκου Μερκουριάδη σημείωσε ένα σπάνιο ρεκόρ καθώς κατάφερε να ενώσει μια... οικογένεια. Συνολικά, λοιπόν, έχει αποκτήσει και τα τρία αδέλφια Μερκουριάδη (τον Παύλο, τον Άγγελο και τον Νίκο). Το περίεργο είναι πως οι συγκεκριμένοι πολίστες, που έχουν μεγάλη εμπειρία στο χώρο, καθώς για πολλά χρόνια έπαιζαν στην Α1 Εθνική κατηγορία, ποτέ δεν βρέθηκαν μαζί στην ίδια ομάδα σε τόσο υψηλό επίπεδο.
Αυτό θυμίζει την πρόσφατη ιστορία της Εθνικής Ονδούρας στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Αυτή είχε γίνει η πρώτη ομάδα στην 80χρονη ιστορία του Μουντιάλ που έχει τρία αδέρφια στο ρόστερ της. Η Ονδούρα ζήτησε από τη FIFA την αντικατάσταση του τραυματία μέσου της Τορίνο Ζούλιο Σέζαρ ντε Λεόν, σύμφωνα με τον κανονισμό που επιτρέπει αλλαγές στην 23άδα μέχρι μια μέρα πριν το πρώτο παιχνίδι κάθε ομάδας. Η Ομοσπονδία έδωσε την άδειά της και ο προπονητής Ρεϊνάλντο Ρουέδα επέλεξε τον Τζέρι Παλάσιος, ο οποίος συνάντησε στη Νότιο Αφρική τα αδέρφια του Γουίλσον και Τζόνι.
Στην περίπτωση της Λάρισας τόσο ο Παύλος όσο και ο Άγγελος βρίσκονταν για χρόνια στη Λάρισα. Βέβαια, ο Άγγελος πέρυσι μετά από τέσσερα χρόνια έπαιξε μακριά από τη Λάρισα και συγκεκριμένα στο Αργοστόλι. Ο Νίκος έρχεται για πρώτη φορά στην ομάδα της Λάρισας.
ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Στα αγωνιστικά ζητήματα τώρα, ο Ν.Ο.Λ. απόψε το βράδυ (20.30) και αύριο το πρωί θα δώσει κάποια δύο φιλικά παιχνίδια στο κλειστό κολυμβητήριο της Λάρισας. Θα φιλοξενήσει την ομάδα των Ιωαννίνων με σκοπό να δει ο προπονητής Κώστας Γαλανόπουλος σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του.
Βέβαια, η ανησυχία είναι μεγάλη για το πότε τελικά θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Λόγω οικονομικών προβλημάτων οι ομάδες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε ένα κανονικό πρωτάθλημα πολλών αγωνιστικών. Ο Ν.Ο.Λ. από την πλευρά του θεωρεί πως αυτό είναι το πιο υγιές και ζήτησε από την ΚΟΕ να εφαρμοστεί το ίδιο όπως και κάθε χρόνο. Η Κ.Ο.Ε., όμως, προσανατολίζεται στο να διεξάγει το πρωτάθλημα μέσα σε λίγα Σαββατοκύριακα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass