ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Πανέτοιμος ο Τύρναβος 2005

*ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΧΡ.ΝΟΝΗ

Δημοσίευση: 22 Νοε 2011 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:38
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά από τεσσεράμισι μήνες προετοιμασίας και τη διεξαγωγή πολλών φιλικών παιχνιδιών, ο Τύρναβος 2005 θα δώσει αύριο το πρώτο επίσημο ματς της φετινής περιόδου, για το κύπελλο Ελλάδος.
Στις 2 λοιπόν μετά το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο της πόλης θα φιλοξενήσει την ομάδα της Βέροιας και οι παίκτες ανυπομονούν για να αγωνισθούν κόντρα σε μια αξιόλογη ομάδα της Football League, η οποία και ηττήθηκε στον προχθεσινό αγώνα πρωταθλήματος από την ΑΕΛ, με 3-0.
Οι ποδοσφαιριστές της τυρναβίτικης ομάδας είναι πανέτοιμοι από κάθε άποψη και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό Μιχάλη Ζιώγα είναι ότι δεν υφίσταται κανένα απολύτως πρόβλημα τραυματισμού και μοναδική απουσία θα είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού Χρήστου Νόνη, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα να αγωνισθεί.
Αναγκαία θεωρείται και η συμπαράσταση των φιλάθλων, που όπως όλα τα χρόνια έτσι και φέτος, καλούνται να γίνουν ο 12ος παίκτης της ομάδας.
Σήμερα θα γίνει μια ελαφριάς μορφής προπόνηση στις 12 το μεσημέρι και ακολούθως ο κ. Ζιώγας θα συγκροτήσει την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση.
Τον αυριανό αγώνα θα διευθύνει ο Γιάννης Σωσώνης του συνδέσμου Φθιώτιδας με επόπτες τους Ανέστη Δουδούμη (Φθιώτιδας) και Ανδρονίκη Νιώτη (Τρικάλων), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων).
*Αξίζει να αναφέρουμε ότι πέρυσι ο Τύρναβος 2005 που είχε πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία στο κύπελλο Ελλάδος, αποκλείστηκε από τη Βέροια, γνωρίζοντας την ήττα στον Τύρναβο με σκορ 1-0.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass