ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (15:00)

Πρώτη μεγάλη μάχη Πυργετού-Π.Ο.Ε.

* Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 3Χ3

Δημοσίευση: 19 Νοε 2011 22:25 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:38
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Πυργετό και τον Π.Ο.Ε, δεσπόζει στη σημερινή 3η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Δ Έθνικής κατηγορίας.
Στις 3 λοιπόν το απόγευμα στο γήπεδο του Κάτω Ολύμπου, έχουμε την πρώτη μεγάλη μάχη κορυφής μεταξύ δυο ομάδων που όπως δείχνουν τα πράγματα θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος την άνοδο, στην Football League 2.
Και βέβαια αναμένεται να παρακολουθήσουν το παιχνίδι που έχει τεράστιο ενδιαφέρον, σημαντικός αριθμός φιλάθλων, καθώς και οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές για ποδόσφαιρο και ο δρόμος στα Τέμπη είναι πλέον ανοιχτός.
Για το 3χ3 πάει ο Αμπελωνιακός, που αντιμετωπίζει στην έδρα του το Βελούχι και ασφαλώς έχει ως στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Ντέρμπι έχουμε και στην Καρδίτσα ανάμεσα στην Αναγέννηση και τον Α.Ο.Κ., δυο ιστορικές ομάδες της γειτονικής πόλης.
Τα τελευταία νέα από τις τρεις ομάδες του νομού λίγες ώρες πριν ριχθούν στη σημερινή μάχη της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Δ Έθνικής κατηγορίας στον 4ο όμιλο, έχουν ως ακολούθως:
Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Να... τριτώσει το καλό θέλει ο Πυργετός που είναι έτοιμος για το λαρισινό ντέρμπι με αντίπαλο τον φιλόδοξο Π.Ο.Ε.
Οι παίκτες προετοιμάστηκαν κατάλληλα όλη την εβδομάδα, δηλώνουν πανέτοιμοι από κάθε άποψη και θα προσπαθήσουν να αναδειχθούν νικητές αξιοποιώντας το αβαντάζ της έδρας.
Ο τεχνικός Κώστας Κατσάρας θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Προβίδα που δεν αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή στον Αλμυρό λόγω τραυματισμού, πρόβλημα το οποίο ξεπέρασε και θα ηγηθεί της επίθεσης.
Αντίθετα δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ο τιμωρημένος Τσατσαλίδης που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με το Βελούχι και εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, όπως επίσης και οι Μπρέλλας, Γκαμπέτας, που προέρχονται από τραυματισμό και κρίθηκαν ανέτοιμοι για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Επίσης θα απουσιάσει και ο Τριτάρης, που στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει σχεδόν όλη την φετινή χρονιά.
Την αποστολή, που θα γευματίσει στο «Πιθάρι» και ακολούθως θα μεταβεί σε καφετέρια του Πυργετού για να απολαύσουν οι παίκτες το κεφεδάκι τους λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι, συγκροτούν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Μπαταβάνης, Αν. Κουρδής, Γκουγκούδης, Δούκας, Κολοβός, Καρλιάμπας, Μαντζαφούλης, Φιλιππούλης, Γιαννακόπουλος, Γ. Κουρδής, Μάγγος, Ελευθεριάδης, Γρηγορίου, Προβίδας, Ζαφειρίου, Κωστούλας,Τσιαλέμης, Νάστας.
Ο Π.Ο.Ε.
Κομπλέ θα παραταχθεί στο σημερινό ντέρμπι ο Π.Ο.Ε. καθώς δεν υφίσταται κανένα απολύτως πρόβλημα και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Αλέξη Αλεξανδρή, για να χρησιμοποιηθούν.
Η ομάδα της Ελασσόνας και σε αυτή την αναμέτρηση θέλει να δείξει την πολύ καλή φετινή αγωνιστική της εικόνα και ότι έχει ένα ομοιογενές σύνολο, ικανό να υλοποιήσει τους στόχους της.
Ο Κώστας Φλίγκος εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών που όφειλε από την περασμένη σεζόν και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Στην αποστολή ο προπονητής Αλέκος Αλεξανδρής συμπεριέλαβε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Πουλάκη, Μπαϊμάκη, Σεμπίρη, Αποστολόπουλο, Παγκαρλιώτα, Αποστόλου, Τερλελή, Χάμο, Μουρατίδη, Χατζηβαλσάμη, Καραΐσκο, Ρόπα, Αλεξανδρή, Ρέτσα, Παπαποστόλου, Σκλάβο, Καραγκούνη, Μακρή, Φλίγκο και Αριανούτσο.
* Το σημερινό ντέρμπι θα διαιτητεύσουν οι κ. Λιαχούδης, Μερκενίδης, Περικλείδης (Μακεδονίας), ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο κ.Παπαδόπουλος (Κοζάνης).
Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Αποφασισμένος να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό του και να συνεχίσει την πολύ καλή φετινή του πορεία είναι ο Αμπελωνιακός, ο οποίος θα υποδεχθεί στο γήπεδό του το Βελούχι.
Η ομάδα του Αμπελώνα έκανε ένα ονειρεμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Δ Έθνικής κατηγορίας και σίγουρα είναι σημαντικό το ότι σε δύο παιχνίδια πέτυχε πέντε γκολ, χωρίς να δεχθεί κανένα.
Πάντως το ματς πρέπει να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα και ο έμπειρος τεχνικός Τάκης Παραφέστας, επισήμανε τα εξής: «Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, υπομονή και να αποφύγουμε τις επιπολαιότητες. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυθούμε και να θεωρήσουμε ότι με τις νίκες αυτές, πετύχαμε πολλά. Στο ποδόσφαιρο αυτό που μετρά είναι η διάρκεια και κάθε Κυριακή οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για να διεκδικούμε στον αγωνιστικό χώρο το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Και αυτό επιτυγχάνεται όταν υπάρχει ομαδικότητα και όχι ατομικότητα, ενώ και να αποφεύγουμε παράλληλα τις βιαστικές κινήσεις.
Ευελπιστώ ότι με τη συνεχή προσπάθεια των παιδιών και τη βοήθεια των φιλάθλων, θα τα καταφέρουμε και αυτή την φορά».
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Τάκης Παραφέστας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κωτούλα που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αλλά και στον τιμωρημένο Ρόκκα που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τα Καμένα Βούρλα.
Κούρος και Συκιώτης δεν είναι 100%, αν και ο πρώτος ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ την 18άδα θα επιλέξει ο Φαλανιώτης τεχνικός λίγο πριν το ξεκίνημα της σημερινής αναμέτρησης και στη διάθεσή του βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κατσίβελος, Παπαδόπουλος, Κουτής, Τζιαρτζιάνης, Γκόλτσιος, Δαλακώνης, Φλέγκας, Παλάσκας. Αλεξανδρής, Κακαβίτσης, Φτίκας, Κυριάκος, Μαγγίνης, Μούργκας, Αλεξόπουλος, Τσούτσας, Κομισόπουλος, Βούκιας, Μπίκος, Χατζηλιόντας, Καρυπίδης, Παραφέστας, Κούρος, Συκιώτης.
* Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ. Κρητικός, Τασσιόπουλος, Κόκκαλης (Θεσσαλίας), ενώ παρατηρητής θα είναι ο κ. Μουλασιώτης (Κοζάνης)
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(3η αγ.-15:00)
Πυργετός-Π.Ο.Ε.
Λιανοκλάδι-Αλμυρός
Αμπελωνιακός-Βελούχι
Αναγέννηση Κ.-Α.Ο.Κ.
Ταυρωπός-Καμένα Βούρλα
Πύρασος-Μουζάκι
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Π.Ο.Ε.        8-0      6
2. Πυργετός    7-1      6
3. Αμπελωνιακός      5-0      6
4. Αναγ. Καρδίτσας   7-2      6
5. Αλμυρός    3-4      3
6. Ταυρωπός 2-3      3
7. Λιανοκλάδι 2-2      2
8. Μουζάκι 1-4           1
9. ΑΟΚ           3-5      1
10. Βελούχι    1-8      0
11. Πύρασος 0-4      0
12. Καμένα Βούρλα 0-6      0
ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ Π.Ο.Ε.-ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγώνας της 4ης ημέρας ανάμεσα στον Π.Ο.Ε. και στον Αμπελωνιακό θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 3 το απόγευμα αντί της Κυριακής, διότι θα είναι αυξημένα τα μέτρα της Αστυνομίας Ελασσόνας για το παιχνίδι της Football League 2 Οικονόμου Τσαριτσάνης-Νίκης Βόλου, που θα γίνει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.
ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ Η «ΓΚΕΛΑ» ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Τελικά χωρίς συνέπειες πέρασε η «γκέλα» της Αναγέννησης Καρδίτσας να χρησιμοποιήσει - κατά παράβαση του ΚΑΠ και της προκήρυξης του πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής - τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 33 ετών στον νικηφόρο (4-1) εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε. Μουζακίου. Συγκεκριμένα, στην αρχική ενδεκάδα μετείχαν ο 34χρονος Σωκράτης Μπουντούρης και ο 35χρονος Αγγελος Χατζηρίζος, ενώ στο 70΄ τον δεύτερο αντικατέστησε ο 36χρονος Θεοδόσης Θεοδοσιάδης.
Οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, είτε δεν αντιλήφθηκαν την παρατυπία είτε - το πιθανότερο - δεν θέλησαν λόγω σχέσεων καλής γειτονίας να διεκδικήσουν μέσω ένστασης τους βαθμούς που έχασαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ και κανένα από τα υπόλοιπα σωματεία του 4ου ομίλου δεν υπέβαλε καταγγελία εντός τριημέρου, με αποτέλεσμα η υπόθεση να λήξει «αναίμακτα» για τους «κιτρινόμαυρους» της Καρδίτσας.
* Αντίστοιχα παράβαση διέπραξε στην πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος ο Βατανιακός Κατερίνης κατά τον ισόπαλο (0-0) εκτός έδρας αγώνα με τη Σιάτιστα, χρησιμοποιώντας στην αρχική ενδεκάδα τους Παναγιώτη Κυπαρίσση - Ιωακείμ Μαυρίδη και ως αλλαγή τον Κώστα Σταλίκα. Ούτε τότε υποβλήθηκε ένσταση, ενώ στο τέλος της περιόδου οι Κατερινιώτες στέφθηκαν πρωταθλητές του 3ου ομίλου και ανήλθαν στη Γ΄ Εθνική…
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass