ΧΘΕΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 64-62

Νίκησε ο Φοίνικας... γύρισε ο Αγγελακόπουλος

* ΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑ Ο 32ΧΡΟΝΟΣ * ΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΛΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ - ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση: 19 Νοε 2011 1:18 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:37
Στα φιλικά ο Φοίνικας δεν χάνει. Όπως και σε αυτό με τον Αίολο Τρικάλων έτσι και στο χθεσινό με τον Αστέρα κέρδισε και μάλιστα χωρίς... σέντερ. Στο κλειστό του Αλκαζάρ νίκησε τον συμπολίτη και συνοδοιπόρο στη Γ’ Εθνική, Αστέρα, με σκορ 64-62. Στο φιλικό (που έγινε καθότι δεν υπάρχει αγωνιστική δράση την Κυριακή) οι δύο ομάδες έπαιξαν με αρκετές απουσίες. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Λάππα, Κυρίτση, Ριζηνό και Τριανταφύλλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι χωρίς τους Τσιαμπαλή, Μανώλα ενώ για λίγο έπαιξαν οι Δεληχρήστος και Γλυκόπουλος (4-5 έπαιζαν Τσούμας και Σπανούλης για το χθεσινό ματς).
Με τη φανέλα του Φοίνικα εν τω μεταξύ έπαιξε και ο Βασίλης Αγγελακόπουλος. Ο Λαρισαίος μπασκετμπολίστας είχε μια άσχημη εμπειρία στην Κύπρο με την ΑΕ Λεμεσού και επέστρεψε ψάχνοντας νέα στέγη. Χθες είχε ατυχία καθώς υπέστη και ένα μικρό διάστρεμμα.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν τα αδέρφια Πιτσίλκα που σφύριξαν ύπο το βλέμμα του... πατέρα τους.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-17, 24-32, 44-49, 62-64.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Κυρατζής): Βλαχούλης 11 (1), Λιάκος 11 (3), Γλυκόπουλος 10, Τσούμας 9 (1), Τσακνάκης 8, Σπανούλης 9, Τσιλούλης, Γκουντελάκης, Λούβαρης 1, Δεληχρήστος 3, Αγγελακόπουλος 2.
ΑΣΤΕΡΑΣ (Λαλάκης): Ζουμπάς 17 (2), Σουλιώτης 7, Σαριμπαλίδης 9 (3), Αδαμόπουλος 5, Καρπούζας 6, Αθανασόπουλος 9, Γκαμπέτας 2, Χαιρετίδης 4, Πάσχος 3 (1).
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Μια κίνηση - έκπληξη ετοιμάζεται μέσα στις επόμενες ημέρες που θα προκαλέσει αίσθηση στο χώρο του λαρισινού μπάσκετ. Μια κίνηση που θα δώσει βάση σε ολόκληρο το πλούσιο παρελθόν της πόλης και θα ανοίξει δρόμους για το μέλλον και μάλιστα σε δύσκολες εποχές. Ένας παίκτης, ο Θοδωρής Λιάκος και ένας προπονητής ο Γιάννης Λαλάκη. έχουν ήδη ξεκινήσει τις προσπάθειές τους και τις επαφές τους για τη δημιουργία ενός συλλόγου βετεράνων αθλητών και μέσα στις επόμενες ημέρες η «Ε» θα σας παρουσιάσει όλες τα άμεσα σχέδιά τους για το μέλλον.
Κ.Γ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass