ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

Προσοχή στο Βελούχι

* ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΦΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2011 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:37
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Ιδιαίτερα επικίνδυνο χαρακτήρισε το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με το Βελούχι ο Δημήτρης Αλεξανδρής. Ο μεσοεπιθετικός του Αμπελωνιακού τόνισε ότι δεν θα πρέπει η ομάδα του να πέσει στην παγίδα των δύο αρνητικών αποτελεσμάτων που έχει το Βελούχι στα πρώτα παιχνίδια γιατί αυτά προέρχονται από τους αγώνες κόντρα στα δύο μεγάλα φαβορί της ανόδου Ελασσόνα και Πυργετό και υπογράμμισε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να αποφευχθεί ενδεχόμενο «στραβοπάτημα».
«Μετά από δύο νικηφόρα παιχνίδια επιστρέφουμε στην έδρα μας μ’ ένα παιχνίδι που δείχνει ότι είναι στα μέτρα μας. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να μας εφησυχάσει γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Βελούχι έπαιξε με τα δύο φαβορί της ανόδου. Αυτό το παιχνίδι είναι πιο δύσκολο απ’ ότι τα ντέρμπι που ακολουθούν με Ελασσόνα και Πυργετό. Εγκυμονεί μεγαλύτερους κινδύνους για την ομάδα μας. Στα ντέρμπι τα δίνεις όλα και παίζεις με πάθος. Εδώ χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή γιατί το Βελούχι θέλει να πάρει αποτέλεσμα μετά από δύο ήττες» επισήμανε ο Δημήτρης Αλεξανδρής και πρόσθεσε:
«Η ομάδα δούλεψε τρεις μήνες πολύ σκληρά. Πολλά παιδιά όπως εγώ δεν έχουμε εμπειρία από τη νέα κατηγορία ωστόσο στο ρόστερ προστέθηκαν παίκτες που έχουν αγωνιστεί κατά το παρελθόν στη Δ’ Εθνική και σιγά-σιγά δημιουργήσαμε ένα σύνολο ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες του νέου πρωταθλήματος.
Τα φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δημιούργησαν μια πλασματική εικόνα για την ομάδα. Ίσως λόγω της κούρασης δεν αποδώσαμε τα αναμενόμενα και κάποιοι βιάστηκαν να μας καταδικάσουν. Όμως με την έναρξη του πρωταθλήματος φροντίσαμε να τους διαψεύσουμε. Φυσικά δεν θα πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα γιατί ακόμα δεν πετύχαμε τίποτα».
-Σύμφωνα με αυτά που θα ισχύσουν φέτος στον 4ο όμιλο ένας στους δύο υποβιβάζεται…
«Αυτό σημαίνει ότι κάνεις πρωταθλητισμό για να σωθείς. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίρνεις ό,τι μπορείς γιατί κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Γι’ αυτό και μεις βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όλες σχεδόν οι ομάδες είναι δυνατές.
Εμείς δείξαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ίσως με ορισμένες προσθήκες ακόμα να γίνουμε πιο δυνατοί. Υπάρχουν παίκτες όπως οι Χατζηλιόντας, Κυριάκος, Κωτούλας που αν μπουν σε κανονικούς ρυθμούς θα δώσουν άλλον αέρα στην ομάδα. Θα είναι μεγάλο αβαντάζ για μας στο β’ γύρο».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass