ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Ο Τάσος Γκουτζίδης ανέλαβε τον Α.Ο.Κ.

* ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ.

Δημοσίευση: 16 Νοε 2011 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:35
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ο έμπειρος Λαρισαίος προπονητής Τάσος Γκουτζίδης ανέλαβε από χθες το μεσημέρι την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Καρδίτσας, μετά την από κοινή λύση του συμβολαίου με τον Θάνο Θεοδώρου.
Η διοίκηση της καρδιτσιώτικης ομάδας κάλεσε τον εν λόγω τεχνικό για να βοηθήσει προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να έχει μια καλύτερη συνέχεια στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας και εκείνος αποδέχθηκε την πρόσκληση, καθώς είναι γνωστή η αγάπη του που έχει για το συγκεκριμένο σωματείο, ενώ δούλεψε εκεί και στο παρελθόν.
Γέννημα θρέμμα Φιλιπουπολίτης ο Τάσος Γκουτζίδης που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον ποδοσφαιρικό χώρο –και όχι μόνο- της Λάρισας, εργάστηκε σε πολλά σωματεία όπως στον Πηνειό, τον Ηρακλή Χάλκης, τον Ηρακλή Σοφάδων, τον Απόλλωνα Λάρισας, τους Λύκους Πινδέων, τον Αετό Μακρυχωρίου, τη Δήμητρα Γιάννουλης, και τη νυν-από χθες- ομάδα του.
Την ερχόμενη Κυριακή θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Α.Ο.Κ. κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας του Βάιου Καραγιάννη, στη μεγάλη... μάχη της Καρδίτσας.
Είναι δε αξιοσημείωτο ότι ο κ. Γκουτζίδης την τελευταία φορά που ήταν προπονητής στον Α.Ο.Κ. κέρδισε στο γήπεδο Καμινάδων την Αναγέννηση με 2-1 για το περιφερειακό επίσης πρωτάθλημα και τότε στους «κιτρινόμαυρους» αγωνιζόταν ως παίκτης, ο Βάιος Καραγιάννης.
* Στη φωτογραφία ο Τάσος Γκουτζίδης χθες στην πρώτη του παρουσία στην Καρδίτσα, ανάμεσα στον πρόεδρο Ηλία Μπούρη (αριστερά) και τον Γιώργο Παπαγιάννη (δεξιά).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass