ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Χωρίς άγχος για το «διπλό»

* ΣΤΙΣ 13.00 ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ (ΕΑΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ) ΚΑΙ ΣΤΙΣ 15.00 ΟΙ ΝΕΟΙ (ΓΗΠ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ)

Δημοσίευση: 16 Νοε 2011 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:35
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Στην Καρδίτσα δοκιμάζονται σήμερα οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων «Good League ΟΠΑΠ» Παίδων και Νέων που διοργανώνει η ΕΠΟ. Στις 13.00 στο ΕΑΚ Καρδίτσας θα διεξαχθεί ο αγώνας των Παίδων και στις 15.00 τη σκυτάλη θα πάρουν οι Νέοι στο γήπεδο Προδρόμου.
Αναλυτικά:
Με τέσσερα νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της θα μεταβεί σήμερα στην Καρδίτσα η μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ. Πρόκειται για τους Φιλοκώστα (τερματοφύλακας), Βλησσαρούλη (αμυντικός), Μπλαντά (αμυντικός) και Δάσσιο (κεντρικός) εκ των οποίων οι δύο πρώτοι διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα.
«Στόχος της μικτής είναι να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και να είμαστε σοβαροί» επισήμανε ο τεχνικός της μικτής Παίδων ΕΠΣΛ, Ηλίας Σελιώνης μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι και πρόσθεσε:
«Έχουμε τις δυνατότητες σαν ομάδα και πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται από εμάς».
Στην αποστολή της Λαρισινής ομάδας κλήθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Χαρισούλης Σ. (Ακαδ. Τυρνάβου), Καραμπάλιος (Δευκαλίων), Βουγιατζής, Μπαϊρακτάρης (Αργυροπούλι), Ανδρέου (Ατρόμητοι/Θύελλα), Τάτσιος (Τερψιθέα), Ακρίβος, Στατήρης (Άρης Λάρ.), Αλεξόπουλος Σ., Μπλαντάς Θ. (Αμπελωνιακός), Αλεξίου (Βλαχογιάννι), Μπαρούτας, (Ερασ. ΑΕΛ), Ντούμος (Φιλοκτήτης), Σπαρτής (Τοξότης), Δάσσιος, Χατζής (Ακαδ. Πλίτση), Φιλοκώστας (Δήμητρα Αγιάς), Βλησσαρούλης (Ανθούπολη).
ΟΙ ΝΕΟΙ
Με τον αέρα του πρωτοπόρου η μικτή Νέων της ΕΠΣΛ θα προσπαθήσει να διατηρήσει το απόλυτο και να συνεχίσει την πολύ καλή φετινή πορεία της. Οι αλλαγές αφορούν δύο πρόσωπα και πιο συγκεκριμένα στους Σβερκούλη (κεντρικό) και Κατσιάνο (αμυντικό) που κλήθηκαν για πρώτη φορά φέτος.
«Δεν επαναπαυόμαστε στο αήττητο γιατί κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ο αντίπαλος προέρχεται από εκτός έδρας νίκη και αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να το προσέξουμε» σχολίασε ο τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς και κατέληξε:
«Γνώμονα έχουμε το σωστό ποδόσφαιρο. Δεν μας ενδιαφέρει απλά και μόνο η νίκη. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και είμαστε αισιόδοξοι. Εκείνο που πρέπει να προσέξουμε για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι σαν ομάδα είναι να αποβάλουμε το κακό πρώτο 20λεπτο».
Οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Τάσος Μπεριτζάς για τη σημερινή αναμέτρηση στην Καρδίτσα θα είναι οι Δημητρέλης (Ακ. Γ. Πλίτση), Καρακώστας (Βλαχογιάννι), Σβερκούλης (Λαρισαϊκός), Καλπίας (Τοξότης), Χρηστίδης, Καραμπούζης (Άρης Λάρ.), Σεϊζης-Μπανάκας (Δαμασιακός), Κωστούλας (Πελασγιώτιδα), Μπουζώνας (Μακρυχώρι), Πούγγουρας,( Μελισσοχώρι), Μανακούσιος Δ., (Φαλανιακός), Παπαδόπουλος (Αμπελωνιακός), Σουλιώτης, Παπαχρήστος, Λίταινας (Φιλοκτήτης), Καραντώνης (Δωτιέας) Κούτσικος (Απόλλων Λάρ.) και Κατσιάνος (Ατρόμητοι/Θύελλα).
* Θα πρέπει να τονιστεί ότι η Λαρισινή αποστολή θα αναχωρήσει για την Καρδίτσα στις 10.00 σήμερα το πρωί από τα γραφεία της ΕΠΣΛ στην οδό Αδριανού 12.
 
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Καρδίτσα - Λάρισα
Πιερία - Τρίκαλα
Ρεπό: Θεσσαλία
 
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΑΙΔΕΣ
Θεσσαλία       3-1      6
-------------------------------------
Λάρισα           3-1      4
Τρίκαλα          1-1      1
Πιερία 1-4      0
Καρδίτσα        0-1      0
ΝΕΟΙ
Λάρισα           6-1      6
--------------------------------------
Καρδίτσα        2-1      3
Πιερία 2-5      1
Θεσσαλία       2-3      1
Τρίκαλα          0-2      0
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass