ΣΤΙΣ 20.00 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Απόψε μάχες χωρίς όρια……

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ NO LIMITS SHOW

Δημοσίευση: 12 Νοε 2011 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:34
 Μετά από ένα μήνα παραμονής της στη Λάρισα για τις απαραίτητες προετοιμασίες , έφτασε η μέρα για τη διοργανώτρια της μεγαλύτερης τηλεοπτικής παραγωγής μαχητών στη χώρα μας, του NO LIMITS SHOW, να μας παρουσιάσει το συναρπαστικό κόσμο των μαχητών.
 Απόψε στις 20:00 στο Κλειστό Στάδιο Νεάπολης για πρώτη φορά στη Θεσσαλία και στη Λάρισα, έρχεται η πιο ανατρεπτική αρένα να μας θυμίσει τη δύναμη της ελληνικής μαχητικής ψυχής.
 Επαγγελματικοί αγώνες μεταξύ των κορυφαίων πρωταθλητών της χώρας σε διαφορετικές κατηγορίες με αποκλειστικό κίνητρο τη ζώνη NO LIMITS CHAMPION BELT και κερδισμένο το φιλοθεάμον κοινό που θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά διακεκριμένους Έλληνες πρωταθλητές και καταξιωμένους στο εξωτερικό.
 Οι πρωταθλητές χθες το βράδυ όπως και όλοι οι συντελεστές του show συμμετείχαν στις πρόβες που έγιναν στο κλειστό με τους φωτιστές, ηχολήπτες, σκηνοθέτες, οπερατέρ και μουσικούς παραγωγούς.
 Η διοργανώτρια έδωσε τις τελευταίες οδηγίες και εμψύχωσε τους πρωταθλητές θυμίζοντάς τους ότι πλέον ‘’ η σκηνή’’ τους ετοιμάστηκε και ήρθε η ώρα να κατακτήσουν και το λαό της Θεσσαλίας μέσα από ένα θέαμα που θα διακρίνεται από τη μεγάλη κατάθεση ψυχής!
 ‘’Βρισκόμαστε στην πιο παλιά πόλη της Ελλάδος, που έχει ιστορία 8.000 ετών, στη γη του Αχιλλέα υπό την απόλυτη κυριαρχία του Ολύμπου, του ‘’βουνού των Θεών’’, η ενέργεια αυτού του τόπου είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να μπορέσετε να συναρπάσετε το κοινό μας, να το μαγέψετε και να τους δείξετε πάνω από όλα ένα δρόμο μάχης και δύναμης που ο Έλληνας ξέρει και πρέπει να διαβεί προκειμένου να προστατέψει την ταυτότητα και τον πολιτισμό του’’, τόνισε η διοργανώτρια στους πρωταθλητές.
 Το βράδυ του Σαββάτου μεταξύ άλλων θα παρακολουθήσουμε μια τετράδα στα 81 kg, αυτό σημαίνει ότι την ίδια νύχτα θα γίνουν δύο ημιτελικοί και οι νικητές θα έρθουν στον τελικό να παίξουν μεταξύ τους. Φαβορί θεωρείται ο Κερκυραίος Αλέξανδρος Γκερέκος που δήλωσε πως, ‘’η πρόκληση είναι μεγάλη μια και ο νικητής της τετράδας παίρνει το εισιτήριο για τη διεκδίκηση του τίτλου NO LIMITS BELT. Στην Κέρκυρα έχουμε το Αχίλλειο και πάντα πριν μπω στο ring σκέφτομαι τον Αχιλλέα και την Ιλιάδα που διαβάζω πάντα πριν από κάθε μάχη μου. Τώρα που θα παίξω για πρώτη φορά στη γη του, δεν μπορώ και δεν θέλω να χάσω. Ποτέ στο ring δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα συμβεί το μόνο που ξέρω είναι ότι έκανα την καλύτερη προετοιμασία για να ανταπεξέλθω και να ικανοποιήσω όσους έρθουν να μας δούν’’.
 Όπως συνηθίζει το NO LIMITS απόψε δεν θα δούμε μόνο μάχες αλλά και πλούσιο θέαμα, video art,bmx, parkour, πολλή μουσική και ….χορό υπό την απόλυτη καθοδήγηση του Λαρισαίο χορογράφου Χρήστου Κατούνα(BURN THE FLOOR).
 Στις 18:30 θα ανοίξει η πύλη για την προσέλευση του κοινού, 19:00 θα ξεκινήσουν τα pre game, αγώνες μεταξύ Λαρισαίων πρωταθλητών με αντιπάλους από Καρδίτσα, Τρίκαλα, Βόλο, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Γιάννενα και 20:00 θα διαδραματιστεί μια ενότητα επίδειξης όλων των πολεμικών τεχνών που διδάσκονται στη Λάρισα.
 Στις 20:15 θα γίνει η επίσημε έναρξη του show.
 Εισιτήρια θα διατίθενται μέχρι το μεσημέρι στην Κεντρική πλατεία στο περίπτερο του Δήμου και αργότερα στα ταμεία του σταδίου με κόστος 10 ευρώ, προκειμένου όπως τονίζουν οι διοργανωτές να διευκολυνθούν όλοι να παρακολουθήσουν το συναρπαστικό θέαμα, που έρχεται για πρώτη φορά στη Λάρισα και θα μαγνητοσκοπηθεί προκειμένου να μεταδοθεί σε δύο εβδομάδες από τη NOVA.
 Αναμένεται μεγάλη προσέλευση από διάφορες πόλεις της Ελλάδος.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass