ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ(14:15)

«Φλερτάρει» με την πρόκριση ο Οικονόμος

* ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ «ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ» * ΕΙΚΟΣΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΤΕΚΗΣ

Δημοσίευση: 09 Νοε 2011 1:19 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:34
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για την κοινότητα της Τσαριτσάνης, καθώς το καμάρι της ο Οικονόμος που ανέβηκε πέρυσι πανηγυρικά από την Δ΄Εθνική, θα φιλοξενήσει για την α’ φάση του κυπέλλου Ελλάδος στις 14.15, τον Τηλυκράτη Λευκάδας.
Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής περιόδου για τους «Πράσινους» και έχει σημάνει συναγερμός στην επαρχία Ελασσόνας, διότι το ποδόσφαιρο της περιοχής έχει ανοδική πορεία και ο κόσμος καλείται να συμβάλει με την παρουσία του, ώστε να ξεκινήσει με το δεξί ο Οικονόμος, που δίνει παιχνίδι κυπέλλου Ελλάδος, για πρώτη φορά από την ιδρυσή του.
Κάλεσμα στους φιλάθλους απευθύνει και η διοίκηση της τσαριτσανιώτικης ΠΑΕ, που ευελπιστεί να γεμίσει το γήπεδο, ώστε με δωδέκατο παίκτη τον κόσμο η ομάδα να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και το ξεκίνημα να σκορπίσει αισιοδοξία.
Ο τεχνικός Γιώργος Καλτέκης επέστησε την προσοχή στους παίκτες του, τονίζοντας ότι πρέπει με υπομονή και συνεχή προσπάθεια, να διεκδικήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Εκείνοι φέρονται αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να συνδυάσουν νίκη με θέαμα.
Σίγουρα το αβαντάζ της έδρας παίζει σημαντικό ρόλο στα παιχνίδια κυπέλλου, αλλά το ματς χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Λευκάδας παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε, δεν παύει να είναι υπολογίσιμο και επικίνδυνο αν δεν αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα.
Όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Λεβνάιτς, Μπαλής, Νούσιας και Αγγελίνας.
Μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση, συγκροτήθηκε η αποστολή, στην οποία ο προπονητής Γιώργος Καλτέκης συμπεριέλαβε τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές: Γκικούδη, Μπαχτσιβάνο, Κορομπίλια, Παπακωνσταντίνου, Πούτα, Πρικάκη, Οικονόμου, Τσιανάκα, Φλώρο, Νικούλη, Κέρη, Μπλέντι, Καραγιάννη, Καράμπελα, Κουλτσιάκη, Μπανούση, Λιλολάρι, Μαντζούνη, Γασπαράτο και Γκαραγκούνη.
Ο ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα παραταχθεί ο Τηλυκράτης, που από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Ελασσόνα και διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο «Δίας».
Στην αποστολή ο τεχνικός του Λεωνίδας Μπίλης, πήρε τους παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Πίτκα, Παπαδόπουλο, Λαζαρίδη, Προβατίδη, Ιασωνίδη, Πουταχίδη, Ρούσση, Μυροφορίδη, Τουτσαρίδη, Καρακάσογλου, Κατσίκη, Αλμπάνη, Γκόγκα, Παύλο, Μανίκα, Φέτση, Αχείμαστο, Παπανίκου, Χριστοδούλου.
* Αξίζει να αναφέρουμε ότι τόσο ο Οικονόμος όσο και οΤηλυκράτης είναι νεοφώτιστες ομάδες στην Football League 2 και θα βρεθούν αντίπαλοι στο πρωτάθλημα.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ.Τσακαλίδης Ι., Διαμαντής Αθ., Χριστακόγλου Γ.(Χαλκιδικής), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ.Κρητικός Δημ.(Θεσσαλίας) και παρατηρητής ο Αβραάμ Εμβραίζογλου(Ηπείρου).
Σήμερα θα γίνουν επίσης, οι παρακάτω συναντήσεις:
* ΠΑΟ Ρούφ-Χανιά(14:15)
* Απόλλων Μαγούλας-Πανηλειακός(17:00)
* Αστέρας Μαγούλας-Ηλυσιακός(17:30)
* Χωρίς αγώνα έχουν προκριθεί στον επόμενο γύρο 13 ομάδες. Πρόκειται για τους: Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βατανιακό, Δόξα Κρανούλα, Ζάκυνθο, Καλαμάτα, Κεραυνό Γλυφάδας, Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας, Νίκη Βόλου, Οδυσσέα Αναγέννησης, Πόντιοι Κατερίνης, Προοδευτική, Ρούβα και Τύρναβο 2005. Αύριο θα γίνει η κλήρωση του 2ου, 3ου και 4ου γύρου στο κύπελλο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass