ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΧΕΙΜΑΔΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΑΡΡΥΤΕΣ (3-1)

Νίκη με χατ-τρικ του Νάκου

* ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΠΣΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, ΜΥΡΑΪΚΟ * ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ…ΧΙΛΙΑ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΓΕΝΝΑΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!

Δημοσίευση: 08 Νοε 2011 1:18 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:33
 Επιμέλεια: Χρήστος Αρχοντούλης
 Με ηγέτη και σκόρερ τον Χρήστο Νάκο που πέτυχε χατ-τρικ, ο Ολυμπιακός Χειμαδίου πέρασε και το εμπόδιο των Καλαρρυτών, κερδίζοντας με σκορ 3-1.
Ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Κώστα Ρεντούμη στο πρωτάθλημα της Γ΄τοπικής κατηγορίας, που απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον 3ο όμιλο.
Τα γκολ σημείωσε ο Νάκος στο 15΄, 67΄, 73΄ (πέναλτι), ενώ είχαν ισοφαρίσει οι φιλοξενούμενοι στο 50΄σε 1-1.
Οι νικητές είχαν και τρία δοκάρια με τους Κουλούρη, Νούσιο και Νάκο, ενώ έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν τη νίκη τους.
ΧΕΙΜΑΔΙ(Κώστας Ρεντούμης): Μαρνάκης, Παναγιωτίδης, Σαμαράς, Μπαλογιάννης, Κανέλος(77΄Τσιαγκάλης), Ροδίτης, Γκόλαντας(70΄Δασκαλόπουλος), Ασλάνης, Κουλούρης, Νούσιος(75΄Μπάτζιος), Νάκος.
Ν.ΠΕΡΙΒΟΛΙ 0
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 1
Χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε στο 20΄ο Ζδράγκας με φοβερό σουτ από 35 μέτρα περίπου, ο Ιπποκράτης έχοντας τον γκολκίπερ Αργυρόπουλο σε μεγάλη μέρα, πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Νέου Περιβολίου, με σκορ 1-0.
Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο και στην επανάληψη το Νέο Περιβόλι έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Τσιμπουκλή (60΄), Τσακμάκη (65΄, 82΄) και Γούση Ι. (84΄), ενώ στο 78΄ μετά από κόρνερ του Διάλλα, ο Γούσης Θ. με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι και στη συνέχεια με σουτ ο Τάχος από τη μικρή περιοχή, δεν βρήκε τον στόχο.
Ρεσιτάλ διαιτησίας του Βασίλη Δικόπουλου, ο οποίος απέσπασε τα συγχαρητήρια και από τις δυο ομάδες.
Ν.ΠΕΡΙΒΟΛΙ(Γιάνης Τσιάρας): Νάρης, Αργύρης, Μπαλαντζάρας Π.(75΄Γούσης Ι.), Δημακόπουλος, Τσιουμπέκας, Περιστέρης(64΄Σδράλης), Διάλλας, Τσακμάκης, Τάχος, Τσιμπουκλής, Χονδροδήμος (76΄Γούσης Θ.).
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(Γιώργος Καπετάνιος): Αργυρόπουλος, Φωτίου, Μπακαβέλος, Τσικρίκας, Στάτος, Γαζέτας, Γκαμέτσας, Ροκούδης, Ζδράγκας (35΄λ.τ. Μυλωνάς), Κατσογιάννης, Μαντζιώκας (73΄Βαρσάμης)
ΜΥΡΑΙΚΟΣ 4
ΑΝΑΒΡΑ 1
Μετά από πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο Μυραϊκός κέρδισε την Προοδευτική Ανάβρας στο γήπεδο του Διλόφου, με σκορ 4-1.
Μόλις στο 3΄ ο Κατσανούλης Θ. έδωσε…ασίστ στον Βέρρα και εκείνος με πλασέ έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα στο 8΄, ο Κατσίμπαλης με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 για την Ανάβρα που ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο 25΄ από λάθος του τερματοφύλακα ο Βέρρας με σουτ έδωσε πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους, πετυχαίνοντας το 2-1.
Στο 55΄ ο Κατσανούλης Θ. με νέα ασίστ βρήκε τον Βέρρα και εκείνος πέτυχε το 3-1 και έκανε παράλληλα χατ.τρικ, ενώ στο 80΄ο Ψαθάς με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κώστα Οικονομίδη, ο οποίος απέσπασε τα συγχαρητήρια από τις ομάδες για την αντικειμενικότητά του.
ΜΥΡΑΙΚΟΣ (Χρήστος Πήχας): Κωνσταντάκος, Μπατζογιάννης, Κοντογιάννης, Ψαθάς, Χαλιαμπάλιας, Τζεμάλ, Μπαντούλης, Λυμτσιούλης, Πήχας (65΄Κολιόπουλος), Κατσανούλης Θ. (70΄Γαρουφαλιάς), Βέρρας (60΄Κατσανούλης Χ.)
ΑΝΑΒΡΑ (Χρήστος Φιλίππου): Μανώλας, Αραμπατζής (80΄Παρλάντζας), Μαλλιάρας, Τζάφος, Γιαννουλέας, Κορδαλής, Μαγαλιούλης (60΄Κουρούκας), Χαινταρλής, Γιαννακός, Χαλκιάς, Κατσίμπαλης
ΠΡΩΤΕΑΣ 2
ΚΥΨΕΛΗ 1
Ο Πρωτέας Αχιλλείου δυσκολεύθηκε σημαντικά στο γειτονικό ντέρμπι να κερδίσει τη μαχητική Κυψέλη, με σκορ 2-1, σε παιχνίδι του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΛ.
Με τον… συνήθη τρόπο που δεν είναι άλλος από την ανατροπή στο σκορ η ομάδα του Αχιλλείου κατέκτησε ένα ακόμη…τρίποντο και αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η Κυψέλη προηγήθηκε στο 33΄ 0-1, όμως ο Πρωτέας στην επανάληψη ανέτρεψε με πολύ μεγάλη προσπάθεια και με το πάθος που επέδειξε, το εις βάρος του σκορ.
Συγκεκριμένα στο 75΄ ο Παύλος Μπικιώτης μετά από έξοχη πάσα του Άρη Τζιότζιου ισοφάρισε σε 1-1 και η ολοκληρωτική ανατροπή σημειώθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Αποστόλη Χρηστάκο, ο οποίος με φοβερή ατομική ενέργεια έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του πολύ καλού τερματοφύλακα Δεσπόπουλου, που στη συγκεκριμένη φάση δεν μπόρεσε να την αποκρούσει.
Το στήσιμο της ομάδας αλλά και οι αλλαγές που έκανε ο τεχνικός Τάκης Τζίκας ήταν άκρως πετυχημένα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε και ένα ευχάριστο γεγονός, καθώς ο ποδοσφαιριστής Ιμπραΐμα την ώρα που αγωνιζόταν ειδοποιήθηκε ότι γεννάει η γυναίκα του και όπως ήταν φυσικό αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο τρέχοντας με…χίλια χωρίς φυσικά να περιμένει ποιος θα τον αντικαταστήσει, για να μεταφέρει στο μαιευτήριο τη γυναίκα του.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ: (Τάκης Τζίκας) Καλύβας, Ιμπραΐμα (33’ Χρηστάκος) Αραμπατζής Β. (51’ Αραμπατζής Αθ.), Νάκας, Στεφανούλης, Τσικούρας, Μπασινός (51΄ Μπικιώτης), Χατζόπουλος, Πρασσάς, Τζιότζιος, Νικολακούλης
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass