Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΟΖΑΝΗΣ (18.00)

Πάει για έναν μικρό... άθλο

Δημοσίευση: 05 Νοε 2011 22:48 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:33
Του Κ. Γκιάστα
Έναν μικρό... άθλο θέλει να πετύχει σήμερα ο Φοίνικας Λάρισας. Παίζει με τον Ηρακλή Κοζάνης και αν καταφέρει να κερδίσει τότε για πρώτη φορά στην ιστορία του θα κάνει ξεκίνημα με τρεις συνεχόμενες νίκες. Ο αγώνας αυτός γίνεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής και το κλειστό της Νεάπολης (18.00 αρχίζει το ματς) αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο και μάλιστα νεαρούς σε ηλικία. Αυτό γιατί η διοίκηση του Φοίνικα αποφάσισε να μπουν δωρεάν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων της Λάρισας. Κάτι τέτοιο δείχνει πως είναι ευκαιρία για τους νεαρούς Λαρισαίους να αγαπήσουν εκ νέου το μπάσκετ όπως είχε γίνει τα τελευταία χρόνια με ΓΣΛ και Ολύμπια.
Στα αγωνιστικά ζητήματα τώρα ο τεχνικός του Φοίνικα, Αντώνης Κυρατζής δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και αισιοδοξεί πως θα έρθει και νέα επιτυχία. «Θεωρώ πως έχουμε τις ικανότητες να πάρουμε άλλη μια νίκη. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αν έχουμε σωστή και καθαρή σκέψη θα νικήσουμε» δήλωσε στην «Ε».
Αποστολάκης Νίκος, Τσιαμπαλής Στέργιος, Τσιλούλης Θεόδωρος, Λιάκος Θεόδωρος, Σπανούλης Δημήτρης, Τσακνάκης Γιώργος, Τσούμας Γιώργος, Μανώλας Περικλής, Βλαχούλης Γιώργος, Δεληχρήστος Δημήτρης και Γλυκόπουλος Παναγιώτης θα είναι στην αποστολή.
ΜΕ ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ
Με τον Χάρη Καρπούζα για πρώτη φορά στο ρόστερ του ο Αστέρας /Λευκαδίτης GTC θα βρεθεί στο Αιγίνιο. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Αιγινιακό, μια ομάδα ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της.
«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας από το πρώτο λεπτό» σημειώνει ο προπονητής Γιάννης Λαλάκης και συνεχίζει ως εξής: «Έχουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας και θέλουμε τουλάχιστον μία νίκη για να θεωρήσουμε πως τα πήγαμε καλά. Αν μπορέσουμε να πάρουμε και δύο νίκες τότε θα είναι ακόμα καλύτερα. Δεν έχουμε άγχος και θεωρώ πως έχουμε τις ικανότητες να πετύχουμε τη νίκη. Το ευχάριστο είναι πως έχουμε και τον Χάρη (σ.σ. Καρπούζα) μαζί μας».
Κώστας Σαριμπαλίδης, Λάζαρος Χαιρετίδης, Στέλιος Αδαμόπουλος, Γιώργος Ρηζινός, Θανάσης Κυρίτσης, Γιάννης Λάππας, Νίκος Ζουμπάς, Γιώργος Πάσχος, Δημήτρης Τριανταφύλλου, Κώστας Αθανασόπουλος, Αχιλλέας Σουλιώτης, Χάρης Καρπούζας και Αρης Γκαμπέτας θα είναι στην αποστολή.
ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ
Εν τω μεταξύ η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε πως όσοι φίλαθλοι θέλουν να εκδράμουν στο Αιγίνιο για να παρακολουθήσουν το ματς και να στηρίξουν τον Αστέρα θα πρέπει να βρίσκονται στις 15.15 στο κλειστό του Αλκαζάρ καθώς θα αναχωρήσει λεωφορείο.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (18.00)
Μεταμόρφωση Β-Φίλιππος Βέρ. (Β.Παρασκευοπούλου)
Άργος Ορ.-Διόσκουροι Κοζ. (ΔΑΚ Άργος Ορεστικό)
Αλεξάνδρεια-Βόλος (2ο Γυμν.-Λύκειο)
Φοίνικας-Ηρακλής Κοζ. (Νεάπολης Λάρισας )
Αιγινιακός-Αστέρας (Αιγινίου)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Φοίνικας          4         
Μεταμόρφωση           4         
Αιγινιακός       3         
Ηρακλής Κοζ.            3         
Ανατόλια         3         
Αστέρας         3         
Φιλιππος Β.  2         
Διόσκουροι Κοζ.        2         
Αλεξάνδρεια   2         
Άργος Ορεστικό        2         
ΓΣ Βόλου       2         
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass