ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15:00 ΓΙΑ ΠΥΡΓΕΤΟ, ΠΟΕ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ

Πρεμιέρα με εντός έδρας παιχνίδια

* ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΒΕΛΟΥΧΙ, ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 05 Νοε 2011 22:46 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:33
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ξεκινάει σήμερα-επιτέλους- και το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στον 4ο όμιλο, όπου συμμετέχουν οι τρεις ομάδες του νομού, που θα εκπροσωπήσουν το λαρισινό ποδόσφαιρο στο λεγόμενο περιφερειακό πρωτάθλημα.
Ο Α.Σ. Πυργετού, ο Π.Ο.Ε. και ο Αμπελωνιακός αγωνίζονται εντός έδρας στις 15:00 με αντιπάλους το Βελούχι, τα Καμένα Βούρλα και τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, με στόχο να ξεκινήσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους.
Και στους τρεις επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά σίγουρα κάθε αρχή είναι και δύσκολη, γι’ αυτό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.
Τα τελευταία νέα από τις λαρισινές ομάδες, έχουν ως ακολούθως:
Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Με καθυστέρηση περίπου δύο μηνών και μετά τη συμπλήρωση 104 ημερών προετοιμασίας, ο Α.Σ. Πυργετού ξεκινά σήμερα την τέταρτη παρουσία του στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, υποδεχόμενος το Βελούχι, που κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο στην Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας. Με νέα τεχνική ηγεσία και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της, η ομάδα του Κάτω Ολύμπου φιλοδοξεί να αρχίσει την πορεία της κατακτώντας τους τρεις βαθμούς.
Ο Κώστας Κασάρας δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μπρέλλα και Γκαμπέτα, ενώ ο επίσης προερχόμενος από τραυματισμό Προβίδας θα καθίσει στον πάγκο για κάθε ενδεχόμενο. Την αποστολή, που θα γευματίσει στο «Πιθάρι», συγκροτούν οι Μπαταβάνης, Αν. Κουρδής, Γκουγκούδης, Δούκας, Κολοβός, Καρλιάμπας, Μαντζαφούλης, Φιλιππούλης, Γιαννακόπουλος, Γ. Κουρδής, Μάγγος, Τριτάρης, Ελευθεριάδης, Γρηγορίου, Ζαφειρίου, Κωστούλας, Προβίδας, Τσατσαλίδης, Τσιαλέμης, ένας εκ των οποίων δεν θα δηλωθεί στη 18άδα.
Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΟΡΑ
Η σημερινή είναι η πέμπτη φορά που οι δύο ομάδες αναμετρώνται στο πλαίσιο του μικρότερου εθνικού πρωταθλήματος, με τους Πυργετινούς να έχουν καταγράψει μέχρι τώρα τρεις νίκες και μία ήττα. Αναλυτικά:
9/11/2008: Βελούχι - Πυργετός 0-1 (62’ Παππάς).
8/3/2009: Πυργετός - Βελούχι 3-1 (1’ Στύλος, 58’ Στύλος, 72’ Κοτζαφίλιος / 15’ Αναστασόπουλος).
22/11/2009: Πυργετός - Βελούχι 2-0 (2’ πέν. Παπαβασιλείου, 35’ Κυπαρίσσης).
* Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ο πρώτος με τον Νίκο Ζαλίκα ως προπονητή του Πυργετού.
28/3/2010: Βελούχι - Πυργετός 1-0 (77’ Βλάχος).
ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ
Για δεύτερη φορά, ο Α.Σ. Πυργετού αρχίζει την προσπάθειά του ως γηπεδούχος, ενώ άλλες δύο φορές ξεκίνησε ως φιλοξενούμενος στην Δ’ Εθνική, διατηρώντας το αήττητο με απολογισμό μία νίκη και δύο ισοπαλίες.
Αναλυτικότερα:
28/9/2008: Ρήγας Φεραίος - Πυργετός 1-2 (27’ Ανδρουτσόπουλος / 79’ Ταυλαρίδης, 89’ Βελετάνης).
20/9/2009: Ατρόμητος Σπερχειάδας - Πυργετός 1-1 (11’ Χρ. Βέλλιος / 46’ Μπαντάς).
19/9/2010: Πυργετός - Λαμία 0-0.
* Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Πανυτσίδης, Κωτούλας, Τζουβάρας (Κοζάνης) και παρατηρητής ο Αργύριος Μαβίνης (Πιερίας).
Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Μετά από 18 χρόνια επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας ο Αμπελωνιακός και σίγουρα η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για τον Αμπελώνα και τους φίλους του, που ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή στους παίκτες της ομάδας.
Σε δηλώσεις του δε ο προπονητής του Αμπελωνιακού Τάκης Παραφέστας απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του Αμπελώνα και των γύρω περιοχών, επισημαίνοντας τα εξής: «Ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια και σίγουρα χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου, κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Απέναντί μας θα έχουμε μια δυνατή ομάδα με εμπειρία στην κατηγορία, αλλά θεωρώ ότι αν αποδώσουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες, τότε το ματς θα είναι δικό μας.
Τα παιδιά είναι αποφασισμένα να φτάσουν στην επιτυχία, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία και θα χρειαστεί σιγά-σιγά να γίνει η προσαρμογή στην κατηγορία.
Με τη συμπαράσταση λοιπόν των φιλάθλων μας, ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρουμε».
Αγωνιστικά, ο Φαλανιώτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον Συκιώτη που έκανε επέμβαση για την αφαίρεση χόνδρου και στον Κούρο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ποδοκνημική και δεν είναι 100 % έτοιμος.
Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Μπίκου που επίσης έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού, ενώ και ο στρατευμένος Χατζηλιόντας που έκανε μια προπόνηση την Πέμπτη, μάλλον δεν θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα.
Την 18οκτάδα θα επιλέξει ο κ. Παραφέστας λίγο πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης και στη διάθεσή του βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κατσίβελος, Παπαδόπουλος, Κουτής, Τζιαρτζιάνης, Γκόλτσιος, Δαλακώνης, Κωτούλας, Φλέγκας, Παλάσκας. Αλεξανδρής, Ρόκκα, Κακαβίτσης, Φτίκας, Κυριάκος, Μαγγίνης, Μούργκας, Αλεξόπουλος, Τσούτσας, Κομισόπουλος, Βούκιας, Μπίκος, Χατζηλιόντας, Καρυπίδης, Παραφέστας.
*Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ.Μανούρας Χρ., Κουρέντας, Μανούρας Νικ. (Τρικάλων) ενώ παρατηρητής θα είναι ο Γεώργιος Στάθας (Καρδίτσας).
Ο Π.Ο.Ε.
Με μοναδικό πρόβλημα τον Κώστα Φλίγκο που είναι τιμωρημένος από την περυσινή περίοδο με δυο αγωνιστικές (επτά κίτρινες), ο Π.Ο.Ε. θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Ελασσόνας τα Καμένα Βούρλα, ομάδα νεοφώτιστη στην κατηγορία και η οποία έχει ενισχυθεί σημαντικά.
Το σωματείο της Ελασσόνας με πολλά νέα πρόσωπα φιλοδοξεί να κάνει το βήμα παραπάνω και για να γίνει αυτό απαραίτητη είναι η συμπαράσταση, από τους φιλάθλους της επαρχίας.
Στην ομάδα υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και ο τεχνικός Αλέξης Αλεξανδρής από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας επιδίωξε να βρεθεί το συντομότερο δυνατό η κατάλληλη χημεία και όπως φάνηκε στο τελευταίο φιλικό με τον Τύρναβο, αυτό το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό.
Από αγωνιστικής πλευράς όλοι οι παίκτες δηλώνουν πανέτοιμοι και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να κατακτηθεί το πρώτο…τρίποντο στο πρωτάθλημα.
Ένα πρόβλημα που έχει ο Αλέξης Παγκαρλιώτας από χτύπημα στο χέρι του δεν θα τον εμποδίσει να αγωνιστεί καθώς ο αριστεροπόδαρος μέσος όπως μας είπε, δεν θέλει με τίποτα να λείψει από την πρεμιέρα και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η ομάδα του θα κερδίσει έστω και δύσκολα, τον σημερινό αντίπαλό της.
Από την πλευρά της η διοίκηση του Π.Ο.Ε. με ανακοίνωσή της καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Ελασσόνας να πάει στο γήπεδο και να γίνει αρωγός ώστε να κατακτηθεί και με τη δική τους συμβολή το νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα δώσει άλλον αέρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, ο Αλέξης Αλεξανδρής συμπεριέλαβε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Πουλάκη, Μπαϊμάκη, Αποστολόπουλο, Παγκαρλιώτα, Αποστόλου,Τερλελή, Χάμο, Μουρατίδη, Χατζηβαλσάμη, Καραΐσκο, Ρόπα, Αλεξανδρή, Ρέτσα, Θανάση, Σκλάβο, Καραγκούνη,Μακρή,Αριανούτσο.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Π.Ο.E για τη νέα αγωνιστική περίοδο και οι τιμές είναι 80 ευρώ για την SILVER CARD και 120 ευρώ για την GOLD CARD.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προμήθεια των εισιτηρίων όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του συλλόγου (οδό Γεωργάκη Ολυμπίου 3, τηλ. 24930-22.905).
Με απόφαση δε της διοίκησης, οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
Θύρα 1, 10 ευρώ
Θύρα 2, 5 ευρώ
Γυναίκες, γενική είσοδο 5 ευρώ
Μαθητές ηλικίας μέχρι 15 ετών, είσοδος ελεύθερη
* Το σημερινό ματς θα διαιτητεύσουν οι κ. Γρατσάνης, Νιώτη, Νταλούκας (Τρικάλων), ενώ παρατηρητής ορίσθηκε ο Θωμάς Σακαρίκος (Θεσσαλίας)
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Πυργετός - Βελούχι
Αλμυρός - Καρδίτσα
Ελασσόνα - Καμένα Βούρλα
Αγρότης Λιανοκλαδίου - Μουζάκι
Αμπελωνιακός .- Πύρασος
Αναγέννηση Καρδίτσας - Ταυρωπός
* Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 15:00.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass