Αποφάσεις της Ε.Π.Σ.Λ.

Δημοσίευση: 03 Νοε 2011 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:32
Συνεδρίασε χθες το απόγευμα στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Λ., η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης και επέβαλε, με βάση τα όσα αναγράφηκαν από τους διαιτητές στις παρατηρήσεις τους στα φύλλα αγώνων και στις εκθέσεις παρατηρητών του περασμένου Σαββατοκύριακου και με βάσει τα όσα αναφέρονται στον Πειθαρχικό Κώδικα και τον Κ.Α.Π., τις παρακάτω ποινές και χρηματικά πρόστιμα, σε βάρος ομάδων, παράγοντες και ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν στους αγώνες αυτούς:
Ποινές σε παράγοντες…
Στον προπονητή της ομάδας Σμόλικας επιβλήθηκε η ποινή της απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, αφού το περασμένο Σάββατο αποβλήθηκε από τον διαιτητή, στη διάρκεια της διεξαγωγής του αγώνα Σμόλικας – Φαλανιακός, εκτός αγωνιστικού χώρου για διαμαρτυρία.
Σε εκπροσώπους των ομάδων Αστέρας Νέου Περιβολίου, Δάφνη Γλαύκης, Ομόνοια, Δωτιέας Αγιάς, Φιλοκτήτης Μελιβοίας, επιβλήθηκε αυτοδίκαια η ποινή της απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς για 1 αγωνιστική, αφού αποβλήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο από τους διαιτητές εκτός αγωνιστικού χώρου για έντονη διαμαρτυρία, κατά τη διάρκεια των αγώνων των ομάδων τους (Μυραϊκός – Αστέρας Ν. Περιβολίου, Βουκεφάλας – Δάφνη Γλαύκης, Πελασγιώτιδα – Ομόνοια, Δωτιέας Αγιάς – Απόλλων Λάρισας, Δόξα Βλαχογιαννίου – Φιλοκτήτης Μελιβοίας).
Ποινές σε ομάδες…
-Στην ομάδα του Αστέρα Ν. Περιβολίου επιβλήθηκε η ποινή της έγγραφης επίπληξης, γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα της 29/10/2011 με αντίπαλο την ομάδα του Μυραϊκού, οπαδός της πέταξε κατά του βοηθού διαιτητή, μπουκάλι με νερό χωρίς να τον χτυπήσει.
-Στην ομάδα του Όλυμπου Καρυάς επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, γιατί αξιωματούχος της, στο 85’ του αγώνα της 30/10/2011 ΠΑΣ Βουβάλας – Όλυμπος Καρυάς, εξύβρισε τον διαιτητή. Στον συγκεκριμένο αξιωματούχο επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 μήνα.
-Στην ομάδα του Άρη Χαράς επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, γιατί οπαδοί της, μετά τη λήξη του αγώνα του περασμένου Σαββάτου, Σταυραετός Σταυρού – Άρης Χαράς, προσπάθησαν να χτυπήσουν τους διαιτητές του αγώνα.
-Στην ομάδα της Ανθούπολης επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, γιατί αξιωματούχος της, στο τέλος του αγώνα της 30/10/2011 Μύτικας Καλυβίων – Ανθούπολη, εξύβρισε τους διαιτητές. Στον συγκεκριμένο αξιωματούχο επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 μήνα.
-Στην ομάδα του Δήμου Πλατυκάμπου επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, γιατί οπαδός της, στο τέλος του αγώνα της 29/10/2011 Δήμος Πλατυκάμπου – Δήμος Νίκαιας, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, κινήθηκε απειλητικά προς τους διαιτητές και τους εξύβρισε.
Κατακύρωση μη διεξαχθέντα αγώνα
Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το άρθρο 21 του Κ.Α.Π., ο μη διεξαχθείς αγώνας του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας, της περασμένης Κυριακής μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Δαμασουλίου – Όλυμπου Ολυμπιάδας, λόγω μη προσέλευσης στο γήπεδο της φιλοξενούμενης ομάδας, κατακυρώθηκε υπέρ της γηπεδούχου ομάδας με +3 βαθμούς και 3-0 τέρματα. Η φιλοξενούμενη ομάδα θεωρήθηκε ως υπαίτια της μη διεξαγωγής του αγώνα και εκτός από τον μηδενισμό της, της αφαιρούνται 2 βαθμοί από το βαθμολογικό πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος και άλλοι 2 βαθμοί από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται στην επόμενη αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013. Επίσης της επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 160 ευρώ, όπως προβλέπεται από την προκήρυξη του πρωταθλήματος.
Ποινές σε βάρος ποδοσφαιριστών
Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης, επιβλήθηκαν σήμερα και με βάση τα όσα αναγράφηκαν από τους διαιτητές στις παρατηρήσεις τους στα φύλλα αγώνων του περασμένου Σαββατοκύριακου και με βάσει τα όσα αναφέρονται στον Πειθαρχικό Κώδικα, οι παρακάτω ποινές και χρηματικά πρόστιμα, στους ποδοσφαιριστές που αποβλήθηκαν στους αγώνες αυτούς:
Πασιάς Α., ΠΑΟ Καλαμακίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Kurbati R., Άρης Κουλουρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Μπαλαμιώτης Β., Απόλλων Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Marjus H., Δήμος Αρμενίου, απόπειρα βιαιοπραγίας κατά αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ
Κατσιμπότρας Γ., Μύτικας Καλυβίων, εξύβριση των Θείων, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
Γκουντουμάνης Χ., Ανθούπολη, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Μπαρμπαγιάννης Δ., Α.Ο. Βρυοτόπου, 2η κίτρινη και εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ
Μάντης Π., Φλόγα Ευαγγελισμού, αναίτια αποβολή (άρθρο 10, παρ. 1, εδ. θ του Π.Κ.), 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Τσιουμάνης Δ., Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Ζαμπόγιας Ι. Ηρακλής Πλατανουλίων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Mbye B., Όλυμπος Λάρισας, απόπειρα βιαιοπραγίας κατά αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ
Τσιαπλές Σ., Αναγέννηση Πουρναρίου, εξύβριση των Θείων, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
Καμπίσης Δ., Ηρακλής Ομολίου, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ
Παπακωνσταντίνου Γ., Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, εξύβριση Θείων και εξύβριση διαιτητή, 6 αγωνιστικές και 60 ευρώ
Κωνσταντίνου Β., Σ.Φ. Λάρισα ‘88, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Νατσακάκος Π., Σταυραετός Σταυρού, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Τασιόπουλος Αγ., Άρης Χαράς, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
Κουτσιαρίδας Δ., Άρης Χαράς, απόπειρα βιαιοπραγίας κατά του διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ
Πιστόλας Δ., Μυραϊκός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass