ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΧΘΕΣ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Κλίμα συγκίνησης για τον Χρήστο

* Ο ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 03 Νοε 2011 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:32
Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας διοργανώθηκε στη Γιάννουλη ανάμεσα στην τοπική ομάδα και επίλεκτους ποδοσφαιριστές του ΣΕΠΛ, προς ενίσχυση του πρόσφατα τραυματισθέντος, σε επίσημη αναμέτρηση του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, παίκτη της Δήμητρας Γιάννουλης Χρήστου Χατζηλιάδη.
Περίπου 50 θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο της Γιάννουλης, ανάμεσά τους ο πρόεδρος της ΣΕΠ Λάρισας Νίκος Ζεϊμπέκης, ο πρόεδρος της Δήμητρας Αγιάς, Δημήτρης Χύτας, η οικογένεια του Χρ. Χατζηλιάδη, προπονητές ομάδων, φίλοι του Χρήστου κ.ά.
Πριν τη σέντρα και μέσα σε κλίμα συγκίνησης, οι ομάδες χαιρέτησαν έξω από τα αποδυτήρια τον τραυματία ποδοσφαιριστή (στεκόταν με πατερίτσες) και σε σύντομη ομιλία που απηύθυνε προς όλους ο πρόεδρος του ΣΕΠΛ, τόνισε την επιθυμία όλων των φορέων του ποδοσφαίρου και προπαντός των αγωνιζόμενων παικτών, να μην υπάρξουν άλλοι σοβαροί τραυματισμοί και ο Χρήστος σύντομα να ξεπεράσει το πρόβλημά του, επανερχόμενος πιο δυνατός στα γήπεδα.
Από την πλευρά του ο Χρήστος, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε φίλους, συμπαίκτες, αντιπάλους, παράγοντες και σωματεία του νομού, που του συμπαραστάθηκαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας, την Ένωση Διαιτητών Λάρισας, τον δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα και τον Δωτιέα Αγιάς, καθώς και όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για αυτόν και την οικογένειά του, δίδοντας με την αγάπη τους, δύναμη στον ίδιο, ελπίδα και πίστη, ώστε σύντομα να ξεπεράσει ηθικά και υλικά το πρόβλημα που του ενέκυψε. Σε μια κίνηση αναγνώρισης και ευχαρίστησης, πρόσφερε λουλούδια στις ομάδες που αγωνίστηκαν, στους διαιτητές στον εκπρόσωπο του ΣΕΠΛ, ενώ εξέφρασε και τις ευχαριστίες του για το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση που επέδειξε ως τώρα ο αθλητικός Τύπος. Ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλους τους αθλητές και τους σύστησε να προσέχουν να μην τραυματισθούν. Έκανε ακόμη μνεία στην σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν για την αποκατάσταση της υγείας του οι γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου κ Βαριτιμίδης Σωτήρης και Μπασδέκης Γιώργος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του ΣΕΠΛ επικράτησαν της γηπεδούχου ομάδας σημειώνοντας 3 τέρματα με τους Κατσαβό στο 16’ (0-1), Κολοβό στο 55’ (0-2) και στο 75’ (0-3).
Ο προπονητής της Γιάννουλης Γιάννης Μιχαλές έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν, ξεκουράζοντας αρκετούς ενόψει της επόμενης επίσημης αγωνιστικής υποχρέωσης της ομάδας του.
Γενικά παίχθηκε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανοιχτό και οπωσδήποτε πέραν όποιας άλλης σκοπιμότητας από εκείνη της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης όλων προς τον φίλο και συμπαίκτη τους Χρήστο.
Με τη λήξη της αναμέτρησης ο πρόεδρος του ΣΕΠΛ Νίκος Ζεϊμπέκης ευχαρίστησε μέσω της «Ε» τη Δήμητρα Γιάννουλης για την ανταπόκριση στο αίτημα διεξαγωγής του φιλικού, τις ομάδες του νομού που διέθεσαν τους ποδοσφαιριστές, τους ποδοσφαιριστές που με ευχαρίστηση προσήλθαν και αγωνίστηκαν, την επιτροπή διαιτησίας καθώς και τους διαιτητές για τη συμμετοχή τους στον αγώνα και ακόμη τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Τέλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα σωματεία του νομού που πρόσφεραν οικονομική ενίσχυση, μέσω του ΣΕΠΛ, στον ποδοσφαιριστή και τον γιατρό κ. Κουλουκτσή.
Ακόμη, ευχήθηκε καλή πορεία στις επαγγελματικές ομάδες του νομού (Α.Ε.Λ., Τύρναβο 2005 και Οικονόμο Τσαριτσάνης), καθώς και στις ομάδες του περιφερειακού πρωταθλήματος (Πυργετό, Π.Ο.Ε. και Αμπελωνιακό), οι οποίες σύντομα ξεκινούν τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Βασίλης Δικόπουλος με βοηθούς τους κ. Αχιλλέα Νίκζα και Δημήτρη Θωμά.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Γ. Μιχαλές): Παρτάλας, Τέλιος, Μπαρούτας Ν., Νεστορίδης, Κουρούτσαλης, Τζίρμπης, Πασός, Δαούλας, Μπαρούτας Θ., Μπαμπάλης, Τσούτσικας. Έπαιξαν και οι Μαστοροδήμος, Τασιός, Λυσγάρας, Κοψαχείλης, Ζηρδέλης, Κικίδης, Μαλισιώβας.
ΣΕΠ.ΛΑΡΙΣΑΣ (Φιλιππίδης Χρήστος): Στεργιάδης, Μαλαχτάρης, Παπαμιχάλης, Παπαδημητρίου, Σελήνης, Βαΐτσης, Μεσημέρης, Χριστιανίδης, Μπέλτσιος, Κατσιαβός, Λυγούρας. Έπαιξαν και οι Καρβούνης, Κολοβός, Δήμος, Μαντζάρης, Χασιώτης, Κουκούτσης, Φιλιππίδης, Τζιάτζιος.
ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗ ΜΕΛΙΒΟΙΑ
Εν τω μεταξύ, σήμερα και ώρα 16.15, στη Μελιβοία, οι παλαίμαχοι του ΣΕΠΛ θα αντιμετωπίσουν τους παλαίμαχους του Φιλοκτήτη, φιλικό που επίσης γίνεται για τον Χρήστο Χατζηλιάδη. Καλούνται να βρίσκονται στις 14.30,στην οδό Βόλου «Super Market Αρβανιτίδης», απ’ όπου θα αναχωρήσουν για τη Μελιβοία, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Αχ. Γκούλιος, Δ. Κορδίστας, Ι. Κοβούσογλου, Π. Παπαδόπουλος, Χρ. Στεργιόπουλος, Χρ. Τσάτας, Ε. Ρακιτζόγλου, Χρ. Ντίστας, Δ. Χύτας, Π. Τσάκος, Στ. Ευαγγέλου, Ι. Λόης, Χρ. Τασιούλης, Μ. Γαραζανάκης, Φρ. Λακερδάς, Φ. Μπαντραλέξης, Π. Ψαθάς, Τ. Μπεριτζάς, Β. Κύρκος, Μ. Αλεξούδης, Θ. Σταμάτης, Β. Διαμαντάς, Δ. Σκουλίδης.
Μπαμπάλης Γιώργος
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass