ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ Γ΄ ΕΠΣΛ

Νικητής ο Μυραϊκός

*ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-3

Δημοσίευση: 01 Νοε 2011 1:18 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:50
Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Διλόφου, ο Μυραϊκός επικράτησε στο γειτονικό ντέρμπι της Γ΄ ΕΠΣΛ (4ος όμιλος) του Αστέρα Νέου Περιβολίου, με σκορ 4-3.
Μόλις στο 1΄ της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι με ωραίο σουτ του Διάλλα έκαναν το 0-1, για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 15΄ο Βέρας με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Πιστόλα.
Στο 27΄ο Τσιμπουκλής τροφοδότησε τον Τάχο και αυτός με σουτ από πλάγια θέση, έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Αστέρα (1-2).
Πέντε λεπτά αργότερα στο 32΄ το Νέο Περιβόλι έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-3, όταν ο Τάχος βγήκε μόνος του απέναντι από τον γκολκίπερ Κωνσταντάκο, ο οποίος απέκρουσε την μπάλα.
Στην επανάληψη οι τυπικά γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Βέρα στο 46΄, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε ιδανικά λάθος της άμυνας.
Και αμέσως μετά στο 49΄ο Πιστόλας από πλάγια θέση με πλασέ έκανε την ανατροπή(3-2).
Ο Αστέρας δεν το έβαλε κάτω και στο 53΄σε ανατροπή του Τάχου από τον Κωνσταντάκο καταλογίσθηκε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τσιμπουκλής, ισοφαρίζοντας σε 3-3.
Και στο 57΄ο Κατσανούλης ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-3 υπέρ του Μυραϊκού.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Κακαρδάκης Γ/Δ. , που είχε συνεργάτες τους Μαματόπουλο και Κουκλή. Στο 70΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Πιστόλας του Μυραϊκού, για επικίνδυνο παίξιμο.
Παράπονα εκφράσθηκαν και από τις δυο ομάδες για τον ρέφερι και τον δεύτερο βοηθό του, καθώς ο Μυραϊκός υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε παράβαση στο πέναλτι, ενώ ο Αστέρας διαμαρτύρεται για ακυρωθέν γκολ που θεωρεί ότι δεν υπήρχε περίπτωση οφσάιντ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΜΥΡΑΙΚΟΣ ( Χ.Πήχας): Κωνσταντάκος, Τσικούδης(54΄Παπαγιαννόπουλος), Μπατζογιάννης, Χαλιαμπάλιας, Λιάπης, Τζεμάλ, Βλάνδος(33΄Κατσανούλης), Λυμτσιούλης, Πιστόλας, Παναγούλης(80΄Γαρουφαλιάς), Βέρας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΥ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ(Ι.Τσιάρας): Νάρης, Αργύρης, Κ.(84΄Μπαλαντζάρας), Γούσης(70΄Αγγελουσόπουλος), Δημακόπουλος, Τσιουμπέκας, Αργύρης Κ.Ι., Διάλλας, Τσακμάκης, Τάχος, Τσιμπουκλής(58΄Σδράλλης), Χονδροδήμος.
 
ΚΑΣΤΡΙ 0
ΑΧΙΛΛΕΙΟ 1
 
Σημαντική νίκη πέτυχε στο Καστρί και ο Πρωτέας Αχιλλείου για τον ίδιο όμιλο, ο οποίος κέρδισε την τοπική ομάδα, με σκορ 1-0.
Το μοναδικό τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 55΄ο Δημήτρης Πρασσάς, αξιοποιώντας πάσα…ασίστ του Αποστόλη Νικολακούλη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass