ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-2

Ήττα γνώρισε ο Αμπελωνιακός

* ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ * Β. ΣΤΟΥΜΠΟΣ: «ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΡΙΣΙΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ»

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2011 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:50
Του Χρ. Αρχοντούλη
Διπρόσωπος παρουσιάστηκε στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με την Ακαδημία Πλαταμώνα ο Αμπελωνιακός, ο οποίος γνώρισε την ήττα στην έδρα του, αυτή τη φορά με σκορ 3-2.
Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν σαφώς πιο έτοιμοι από τους γηπεδούχους και μετά το 6-2 πριν μια εβδομάδα στο γήπεδο των Νέων Πόρων, κέρδισαν και πάλι στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ακαδημία Πλαταμώνα που θα αγωνιστεί στον 3ο όμιλο της Δ’ Εθνικής εντυπωσίασε και προηγήθηκε 0-3, χάρη σε δυο γκολ που σημείωσε ο Μακράκης (σ.σ. στο πρώτο η μπάλα βρήκε και αμυντικό του Αμπελωνιακού πριν καταλήξει στα δίχτυα) και ένα ο Καλαμπάκας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.
Στην επανάληψη με τις αλλαγές που έκανε ο Τάκης Παραφέστας οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν τον αγώνα και μείωσαν σε 2-3 με δύο εύστοχα χτυπήματα πέναλτι του Μιχάλη Κυριάκου (σ.σ. το πρώτο αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους), ενώ χάθηκαν και ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση.
«Ήταν ένα πολύ καλό τεστ και για τις δυο νεοφώτιστες ομάδες στην Δ’ Εθνική και εύχομαι τα καλύτερα τόσο για τον Αμπελωνιακό και τον κ. Παραφέστα, όσο και για τους Πυργετό, Π.Ο.Ε.» τόνισε ο κεντρικός αμυντικός της Ακαδημίας Πλαταμώνα Βάιος Στούμπος, μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Α.Σ. Πυργετού.
Τη φιλική αυτή αναμέτρηση διηύθυνε ο Θανάσης Δρυστέλας.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Τάκης Παραφέστας): Κατσίβελος, Μούργκας, Τζιαρτζιάνης, Γκόλτσιος, Μπίκος, Φλέγκας, Κακαβίτσης, Αλεξανδρής, Ρόκα, Παλάσκας, Φτίκας.
Έπαιξαν και οι: Χατζηλιόντας, Αλεξόπουλος, Μαγκίνης, Παπαδόπουλος, Κυριάκος, Τσούτσας.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ (Σάκης Λιάγκας): Σαρπότας, Αθανασίου, Στούμπος, Παπαγιαννόπουλος, Οικονόμου, Καλαμπάκας, Μακράκης, Ταρασιάδης, Καλουσίδης, Κυρτέγος, Σδούγκας.
Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Μαϊνάρας, Καμπερίδης, Τσαρούχας, Κυπαρισσόπουλος, Ζαβαντίας, Σινανίδης, Σιρανίδης, Μιχολός, Αποστολιός, Μουρατίδης, Τζόβας, Σιαμάγκας, Ταπατάς.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass