ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ (16.00)

Πρόβα τζενεράλε για τον Αμπελωνιακό

*Ο ΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΦΕΣΤΑΣ ΘΑ ΠΡΟΒΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2011 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:49
 Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Δ Έθνικής κατηγορίας άρχισε και στον Αμπελωνιακό ετοιμάζονται προκειμένου η ομάδα να ξεκινήσει με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις της, στις 6 Νοεμβρίου.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Αμπελώνα θα φιλοξενήσει σε φιλικό παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 16:00 την Ακαδημία Πλαταμώνα, ομάδα από την οποία ηττήθηκε το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο των Νέων Πόρων, με σκορ 6-2.
Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Αμπελωνιακός δεν είχε καλή παρουσία και ασφαλώς η εικόνα που έδειξε δεν ήταν η αναμενόμενη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
Τα λάθη λοιπόν που έγιναν δεν πρέπει να επαναληφθούν και ο τεχνικός Τάκης Παραφέστας που θα προβάρει την ενδεκάδα του πρωταθλήματος, θέλει να δει τους παίκτες του να έχουν σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία, προκειμένου να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες, μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Θα είναι λοιπόν ουσιαστικά μια πρόβα τζενεράλε το φιλικό με την Ακαδημία Πλαταμώνα, που όπως και ο Αμπελωνιακός είναι νεοφώτιστη ομάδα στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.
*Αύριο να σημειώσουμε ότι θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος και εκτός του Αμπελωνιακού το λαρισινό ποδόσφαιρο θα εκπροσωπήσουν στον 4ο όμιλο ο Α.Σ. Πυργετού, με τον Π.Ο. Ελασσόνας.
Η κλήρωση θα διενεργηθεί στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ και τον 4ο όμιλο απαρτίζουν οι παρακάτω 12 ομάδες: Πυργετός, Π.Ο.Ε., Αμπελωνιακός (Λάρισα), Πύρασος Νέας Αγχιάλου, Αλμυρός (Μαγνησία), Αναγέννηση Κ., Α.Ο.Κ., Μουζάκι, Ταυρωπός (Καρδίτσα), Αγρότης Λιανοκλαδίου, Καμένα Βούρλα (Φθιώτιδα), Βελούχι (Ευρυτανία).
Σε εκκρεμότητα παραμένει ο Ολυμπιακός Βόλου, που δεν δήλωσε μέχρι χθες συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.
ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass