ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Με υψηλούς στόχους και φέτος

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΤΙΣ 13.00 ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 15.00 ΟΙ ΝΕΟΙ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2011 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:49
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Από τα γειτονικά Τρίκαλα ξεκινάει ο φετινός μαραθώνιος των μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ. Τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Λάρισας θα αντιμετωπίσουν σήμερα τις αντίστοιχες ομάδες των Τρικάλων στην πρεμιέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Good League ΟΠΑΠ Παίδων και Νέων που διοργανώνει η ΕΠΟ. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο γήπεδο Μεγαλοχωρίου Τρικάλων και θα ξεκινήσουν στις 13.00 των Παίδων και στις 15.00 των Νέων.
Σύμφωνα με την προκήρυξη η φετινή διοργάνωση θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις φάσεις όπως ακριβώς και πέρσι. Στην Α’ φάση που θα ολοκληρωθεί το Φεβρουάριο του 2012 θα διεξαχθούν οι αγώνες των ομίλων και οι ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη θέση σε Νέους και Παίδες αντίστοιχα θα ανακηρυχθούν πρωταθλήτριες.
Στη συνέχεια θα συγκροτηθούν οι 11 Περιφερειακές Μικτές ομάδες οι οποίες θα αγωνιστούν στη Β’ και Γ’ φάση με διπλούς αγώνες νοκ-άουτ.
Στη Δ’ φάση, που θα διεξαχθεί µε μορφή τουρνουά κατά την περίοδο των διακοπών Πάσχα 2012 σε τόπο που θα επιλεγεί από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής, θα συμμετέχουν οι τέσσερις νικήτριες Περιφέρειες της Γ’ φάσης στις κατηγορίες Παίδων και Νέων αντίστοιχα.
Η Λάρισα θα μετέχει στην 4η περιφέρεια μαζί με τις ΕΠΣ Θεσσαλίας, Καρδίτσας, Τρικάλων και Πιερίας.
ΥΨΗΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
Για τις ομάδες της ΕΠΣ Λάρισας η φετινή χρονιά θα είναι εξίσου απαιτητική με τις προηγούμενες καθώς οι στόχοι παραμένουν υψηλοί.
«Η φανέλα της μικτής Νέων είναι βαριά γιατί έχει πολλές νίκες επάνω της κι αυτό θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές. Το βασικό ζητούμενο για μας είναι μέσα από το σωστό ποδόσφαιρο να έρθουν οι επιτυχίες» είπε χαρακτηριστικά ο ενωσιακός προπονητής Τάσος Μπεριτζάς, ενώ ανάλογα ήταν και τα λόγια του Ηλία Σελιώνη για τη Μικτή Παίδων: «Οι στόχοι δεν αλλάζουν για την ομάδα η οποία θα προσπαθήσει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε και τα οποία είναι δεδομένα. Δηλαδή λίγα παιχνίδια στα πόδια των παιδιών γι΄ αυτό χρειαζόμαστε χρόνο προκειμένου να αποκτήσουμε την απαιτούμενη συνοχή».
Η λαρισινή αποστολή θα αναχωρήσει για το Μεγαλοχώρι Τρικάλων σήμερα στις 10.00 από τα γραφεία της ΕΠΣΛ και από τους δύο ενωσιακούς προπονητές κλήθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
ΝΕΟΙ: Δημητρέλης (Ακαδ. Πλίτση), Καρακώστας (Βλαχογιάννι), Γκαλγκανόπουλος, Δαούλας (Δήμητρα Γιάνν.), Καλπίας (Τοξότης Λάρ.), Χρηστίδης (Άρης Λάρ.), Σεΐζης-Μπανάκας (Δαμασιακός), Κωστούλας (Πελασγιώτιδα), Μπουζώνας (Μακρυχώρι), Πούγγουρας,(Μελισσοχώρι), Μανακούσιος Δ., Τσέτσιλας (Φαλανιακός), Παπαδόπουλος (Αμπελωνιακός), Σουλιώτης, Παπαχρήστος, Λίταινας (Φιλοκτήτης), Γκουτσιούδης (Αβέρωφ), Κούτσικος (Απόλλων Λάρ.).
ΠΑΙΔΕΣ: Χαρισούλης Σ. (Ακαδ. Τυρνάβου), Μαυρομάτης, Τζουρτζουκλής (ΑΕΛ/Προμηθέας), Καραμπάλιος (Δευκαλίων), Κοτσιανούλης (Πελασγιώτιδα), Βουγιατζής, Μπαϊρακτάρης (Αργυροπούλι), Ανδρέου (Ατρόμητοι/Θύελλα), Τάτσιος (Τερψιθέα), Ακρίβος, Στατήρης (Άρης Λάρ.), Αλεξόπουλος Σ. (Αμπελωνιακός), Αλεξίου (Βλαχογιάννι), Μπαρούτας, Μαγκίνης (Ερασ. ΑΕΛ), Ντούμος (Φιλοκτήτης), Σπαρτής (Τοξότης Λάρ.), Καλιακούδας (Ακαδ. Πλίτση).
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της Α’ φάσης που αρχίζει σήμερα έχει ως εξής:
 
1η αγωνιστική (σήμερα)
Πιερία- Θεσσαλία
Τρίκαλα-Λάρισα
Ρεπό: Καρδίτσα
 
2η αγωνιστική (2-11-2011)
Θεσσαλία-Καρδίτσα
Λάρισα-Πιερία
Ρεπό: Τρίκαλα
 
3η αγωνιστική (16-11-2011)
Καρδίτσα-Λάρισα
Πιερία-Τρίκαλα
Ρεπό: Θεσσαλία
 
4η αγωνιστική (23-11-2011)
Λάρισα-Θεσσαλία
Τρίκαλα-Καρδίτσα
Ρεπό: Πιερία
 
5η αγωνιστική (7-12-2011)
Θεσσαλία-Τρίκαλα
Καρδίτσα-Πιερία
Ρεπό: Λάρισα
 
2ος γύρος
 
14-12-2011
28-12-2011
04-01-2012
18-01-2012
01-02-2012
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass