ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΤΡΥΦΩΝ ΓΙΟΥΔΑΣ

Ένα… τροχαίο φέρνει πλέι μέικερ

ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΒΑΘΜΟΥ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΙΑΚΟΣ * ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ»

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2011 2:07 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:49
Του Κ. Γκιάστα
Ένα τροχαίο φαίνεται πως θα δώσει επιπλέον παίκτη στον Φοίνικα και μάλιστα σε μια θέση που το έχει ανάγκη σε αυτήν του πλέι μέικερ (καθώς Βλαχούλης και Τσιαμπαλής δεν είναι καθαροί «άσοι» αλλά και «δυάρια». Ο λόγος για τον Τρύφωνα Γιούδα που βρέθηκε στο κλειστό της Νεάπολης και μας αποκάλυψε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Ο έμπειρος πλέι μέικερ που πέρυσι τα πήγε περίφημα το καλοκαίρι δεν συμφώνησε για ανανέωση με τη Λαρισινή ομάδα. Λίγο αργότερα όμως με τη μηχανή του είχε ένα σοβαρό τροχαίο και έτσι η μπασκετική του πορεία πήγε πίσω. Το δελτίο του βρίσκεται ακόμα στον Φοίνικα και πλέον μόνο εδώ μπορεί να αγωνιστεί. Η κατάστασή του βελτιώνεται και όπως δήλωσε και ο ίδιος στην «Ε»: «Ελπίζω να είμαι έτοιμος σε ένα μήνα και να μπορέσω να προσφέρω στον Φοίνικα. Είναι μια καλή ομάδα που δείχνει πως μπορεί να πάει ψηλά. Αν όλα πάνε καλά σε λίγο θα μπω και εγώ στο σύνολο».
Αυτό δίνει επιπλέον λύσεις στον τεχνικό Αντώνη Κυρατζή αλλά γι’ αυτή την εβδομάδα έχει έναν πονοκέφαλο. Αυτός λέγεται Θοδωρής Λιάκος που πήρε ένα «σουβενίρ» από το ματς κόντρα στο Ανατόλια. Ο έμπειρος αθλητής υπέστη τελικά διάστρεμμα δευτέρου βαθμού. Αυτό σημαίνει πως για δύο εβδομάδες θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τη δύναμη του και τις αντοχές του. Την Τετάρτη θα επανεξεταστεί για να δει την πορεία του και δεν αποκλείεται ακόμα και το Σάββατο να πατήσει παρκέ και να κάνει κάποια σουτάκια. Αν γίνει αυτό τότε θα μπορέσει να είναι ακόμα και στην αποστολή της Κυριακής.
Επόμενος αντίπαλος των «μελανόλευκων» θα είναι ο ΓΣ Βόλου στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Ο ΓΣ Βόλου μπορεί να έχασε με 40 πόντους στην Κοζάνη όμως αυτό δεν θα πρέπει να ξεγελάσει τους Λαρισαίους, που μετά το χθεσινό ρεπό μπαίνουν σήμερα στο γήπεδο.
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑ
Στην άλλη ομάδα της Λάρισας στην Γ’ Εθνική κατηγορία τώρα, στον Λευκαδίτη GTC - Αστέρα υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση και είναι απολύτως λογικό. Στην πρώτη τους εμφάνιση σε εθνική κατηγορία πήραν εκτός έδρας νίκη στο Άργος Ορεστικό και ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς.
Τώρα για τους παίκτες του Γιάννη Λαλάκη επόμενος αντίπαλος θα είναι η Μεταμόρφωση στο κλειστό του Αλκαζάρ. Πρώτη προπόνηση για το συγκεκριμένο ματς θα γίνει σήμερα το απόγευμα αλλά η διοίκηση έχει ήδη ξεκινήσει τις προσπάθειες για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ψάχνει τρόπους να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Στις σκέψεις είναι να βρεθεί αντιπροσωπεία παικτών ακόμα και στα σχολεία της πόλης.
Αγωνία ωστόσο υπάρχει για την περίπτωση του Χάρη Καρπούζα. Ο παίκτης ανήκει επί της ουσίας στο δυναμικό της λαρισινής ομάδας αλλά όχι και επίσημα. Αν γίνουν όλα στο χρόνο τους τότε το δελτίο αναμένεται να έρθει στη Λάρισα μέσα στην εβδομάδα και να παίξει στο ματς της Κυριακής.
Όσον αφορά τώρα στον προσεχή αντίπαλο, τη Μεταμόρφωση αξίζει να τονίσουμε πως τελικά δεν αγωνίστηκε ο Μπόγδανος (καθώς το δελτίου είναι στην Ολύμπια τελικά) ενώ εκεί παίζουν και τρεις παίκτες με λαρισινό παρελθόν. Παίζουν οι Νάνης και Καραβασάνης που ήταν παλιότερα στην Ολύμπια ενώ αγωνίζεται και ο Παρασκευάς που πέρυσι ήταν στον ΓΣ Αμπελώνα. Και οι τρεις θέλουν προσοχή στο σκοράρισμα.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass