ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΡΕΖΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

Δεν ξέχασαν το άτυχο λαρισινό ζευγάρι

ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2011 23:46 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:48
 Τη μνήμη του άτυχου λαρισινού ζευγαριού του Απόστολου Γκρέζιου και της Μαρούλας Γεωργιάδου, που σκοτώθηκαν σε τροχαιό στις Σέρρες πριν από μερικές ημέρες τίμησαν οι Σερραίοι.
Συγκεκριμένα ο ερασιτέχνης Πανσερραϊκός σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ Σερρών διοργάνωσε φιλικό αγώνα χάντμπολ μεταξύ των ομάδων ΜΓΣ Πανσερραικός- Δράμα 86 ( τελικό αποτέλεσμα 34-35).
Πριν τη διεξαγωγή του αγώνα μίλησε ο έφορος του ερασιτέχνη Πανσερραϊκού κ. Ιωάννης Βράμπας .
«Ο αγώνας που θα γίνει σε λίγο στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής για τον Απόστολο Γκρέζιο και τη σύζυγό του που σκοτώθηκαν σε τροχαίο έξω από το χωριό Στρυμονικό Σερρών. Ο Απόστολος ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος και συνάδελφος που υπηρέτησε με ευσυνειδησία στο ΤΕΦΑΑ Σερρών ως καθηγητής με ειδικότητα το άθλημα του χάντμπολ.
Στη συνέχεια ακολούθησε ομιλία της προέδρου του ΤΕΦΑΑ Σερρών κ. Χριστίνας Ευαγγελινού.
«Πριν λίγες ημέρες η οικογένεια του Πανεπιστημίου του τμήματος Φυσικής Αγωγής των Σερρών αποχαιρέτησε έναν εκλεκτό συνάδελφο τον Απόστολο Γκρέζιο και την αγαπητή του σύζυγο. Ηταν κάτι που μας συγκλόνισε όλους στο ΤΕΦΑΑ Σερρών. Ο Απόστολος Γκρέζιος υπηρετούσε το ΤΕΦΑΑ Σερρών εδώ και οκτώ συναπτά έτη και δίδασκε το μάθημα της χειροσφαίρισης. Ηταν αγαπητός τόσο από τους συναδέλφους όσο και από τους φοιτητές. Διοργανώνουμε σήμερα έναν φιλικό αγώνα στο αγαπημένο του άθλημα το χάντμπολ στη μνήμη του. Του υποσχόμαστε ότι θα εμφυσήσουμε στους φοιτητές μας τον αθλητισμό όπως τον αγάπησε ο Απόστολος».
 Μετά την τήρηση ενός λεπτού σιγής πραγματοποιήθηκε ο αγώνας που παρακολούθησαν πάνω από 2.000 θεατές. Κόπηκαν 2.500 εισιτήρια και τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην οικογένεια του λαρισινού ζευγαριού.
Για τον Απόστολο Γκρέζιο μίλησαν και οι συνάδελφοί του στο ΤΕΦΑΑ Σερρών Σταύρος Αγγελίδης, Χρήστος Ζωριός και Ζαχαρούλα Παπαδοπούλου και οι φοιτητές Ηρακλής Βιτόπουλος και Αθανάσιος Βαλαβάνης. Που είπαν τα εξής
Σταύρος Αγγελίδης: «Γνωριζόμασταν 35 χρόνια με τον Απόστολο. Συνάδελφος τα τελευταία χρόνια και παλιότερα αγωνιστήκαμε αντίπαλοι ο Απόστολος στον Τρίτωνα Θεσσαλονίκης και εγώ στον ΑΟ Σερρών. Βοήθησε τα μέγιστα ως καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ στο μάθημα της χειροσφαίρισης. Η εκδήλωση που έγινε ήταν ένας ελάχιστος φόρος τιμής».
 Χρήστος Ζωριός: «Άξιος συνάδελφος και καλός φίλος ο Απόστολος Γκρέζιος. Η εκδήλωση αποτελεί ελάχιστο φόρος τιμής στη μνήμη του και της αγαπημένης του συζύγου. Αγωνιστήκαμε ως αντίπαλοι αθλητές στο χάντμπολ».
Ζαχαρούλα Παπαδοπούλου: «Αξιος εκπαιδευτικός ο εξαίρετος συνάδελφος και επιστήμονας και πολύ καλός γονιός. Η εκδήλωση αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής».
Ηρακλής Βιτόπουλος: «Πήρα το πτυχίο μου πριν ένα χρόνο από το ΤΕΦΑΑ Σερρών. Ηταν καθηγητής μου και στην ειδικότητα της χειροσφαίρισης αλλά και τα μαθήματα κορμού. Σε αυτό το γήπεδο πριν ένα χρόνο που είχε συμπαρασταθεί όταν πληροφορήθηκε ότι είχα χάσει τον πατέρα μου».
Αθανάσιος Βαλαβάνης: «Η απώλεια του Απόστολου Γκρέζιου ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για την εκπαιδευτική κοινότητα του ΤΕΦΑΑ Σερρών. Ο Απόστολος Γκρέζιος ήταν ένας εργάτης του αθλητισμού που αφιέρωνε πολλές εργατοώρες στα γήπεδα και τα γραφεία».
 
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass