ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ;

Το δελτίο του Μπόγδανου στην Ολύμπια

*ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ *ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ Ο ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2011 3:24 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:48
Του Κ. Γκιάστα
Στα γραφεία της Ολύμπια βρίσκεται το δελτίο του Δημήτρη Μπόγδανου, ενός παίκτη γύρω από τον οποίο χτίστηκε η Μεταμόρφωση που θα παίξει στη Γ’ Εθνική μαζί με Φοίνικα και Αστέρα. Ο Μπόγδανος τελευταία φορά έπαιξε στον Γυμναστικό Ολύμπια και πέρυσι, αφού δεν κατέβηκε σε κάποιο πρωτάθλημα η Ολύμπια, πήγε στη Μεταμόρφωση. Όμως φέτος η Ολύμπια κατεβαίνει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και αυτό ανάγκασε την ΕΟΚ να στείλει το δελτίο στους «πορτοκαλί» (όπως και αυτό του Παπαϊωακείμ). Η Μεταμόρφωση – που ήδη έχει πάρει τον Παναγιώτη Νάνη μεταγραφή και είναι πάνω από 30 ετών άρα δεν μπορεί να πάρει άλλον μεγάλο παίκτη- άγνωστο είναι πλέον πως και αν θα αντιδράσει καθώς οι αγώνες αρχίζουν αύριο.
ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΣΤΟ ΦΟΙΝΙΚΑ
Στο κλειστό της Νεάπολης προπονήθηκε χθες ο Φοίνικας μετά από δύο ημέρες απουσίας του από το συγκεκριμένο γήπεδο. Οι «μελανόλευκοι» ετοιμάζονται για την πρεμιέρα της Κυριακής κόντρα στο Ανατόλια και αυτό που περιμένουν φυσικά είναι τη μεγάλη στήριξη του κόσμου της πόλης.
Αγωνιστικά ο Αντώνης Κυρατζής δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ενώ προχθές το βράδυ σε εστιατόριο της Λάρισας η διοίκηση δεξιώθηκε τους παίκτες και το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από καλό (φωτογραφικό στιγμιότυπο).
ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΚΤΟΣ ΟΙ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΙ
Με τη μεταγραφή της τελευταίας στιγμής τον Χάρη Καρπούζα (οι συζητήσεις με τον Χρήστο Μηλιώνη δεν ευδοκίμησαν) ο Λευκαδίτης GTC – Αστέρας ολοκλήρωσε το ρόστερ του. Ωστόσο αν και προσπάθησε η διοίκηση της ομάδας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το δελτίο του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής (λόγω συνεχόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων). Η αποστολή των νεοφώτιστων θα αναχωρήσει την Κυριακή το πρωί για το Άργος Ορεστικό αφού η ομάδα γευματίσει στο Κηποθέατρο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass