ΗΤΑΝ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μία παρουσίαση... ενότητας

* ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ * ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΗ GTC ΚΑΙ PANTHEON PLAZA

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2011 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:46
Του Κ. Γκιάστα
Μια παρουσίαση γεμάτη μηνύματα ήταν η χθεσινή για τον Λευκαδίτη GTC - Αστέρα. Η νεοφώτιστη ομάδα μπάσκετ στη Γ’ Εθνική κατηγορία, σε κεντρικό ξενοδοχείο παρουσίασε τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και φυσικά τους χορηγούς της φετινής σεζόν σε μια όμορφη εκδήλωση. Αυτό όμως που έκλεψε πραγματικά την παράσταση είναι το μήνυμα που έστειλαν οι άνθρωποι της ομάδας καθώς τόνισαν πως τόσο αυτήν την Κυριακή η Λάρισα θα πρέπει να στηρίξει το Φοίνικα (ήταν παρών και ο πρόεδρός του κ. Βαλιώτης) που παίζει στην έδρα του.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Χρήστος Τερζούδης που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτήν την προσπάθεια και ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ κ. Ηλίας Καφφές που εξεπλάγην από αυτό το κλίμα ενότητας στην πόλη λέγοντας πως είχε λείψει τα τελευταία χρόνια.
Πρώτος μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Μπαζάκης που τόνισε τη σπουδαιότητα της στήριξης τη φετινή σεζόν την οποία έχει η ομάδα του ενώ δεν ξέχασε να εκφράσει την πίστη του για μια καλή αγωνιστική σεζόν. Επίσης ανέφερε πως Αστέρας σημαίνει ένα πλήθος συνεργατών.
Στη συνέχεια πήραν τον λόγο οι δύο βασικοί χορηγοί. Ο κ. Λευκαδίτης που είναι ο βασικός χορηγός της ανδρικής ομάδας και η εκπρόσωπος του Pantheon Plaza, η κ. Ειρήνη Παπαδάκη που θα είναι βασικός χορηγός στις ακαδημίες του συλλόγου. Και οι δύο τόνισαν πως είναι μεγάλη τους χαρά να ενισχύουν τον Αστέρα στη φετινή του προσπάθεια.
Έπειτα έγινε η παρουσίαση όλης της ανδρικής ομάδας και ανέβηκε στο βήμα ο τεχνικός διευθυντής και πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ/ ΕΣΚΑΘ, Θανάσης Κουκολίτσιος που μίλησε για τα νέα του καθήκοντα και την αλλαγή... πλευράς.
Από την πλευρά του ο προπονητής Γιάννης Λαλάκης (εν τη ρύμη του λόγου μπέρδεψε τον Αστέρα με το Φοίνικα δύο φορές δείχνοντας πόσο καλές είναι οι σχέσεις τους άλλωστε) υποσχέθηκε πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για τη φετινή σεζόν και εξέφρασε την πίστη του προς το υλικό.
Στο βήμα βρέθηκε και ένας εκ των αρχηγών του Λευκαδίτη GTC - Αστέρα, ο Νίκος Ζουμπάς, που τόνισε ότι θα δώσουν πραγματικές μάχες εντός γηπέδου θέλοντας να φτάσουν την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.
Μεγάλη είναι η έμφαση που δίνει ο σύλλογος και στα τμήματα υποδομής. Υπεύθυνος προπονητής τμημάτων αγοριών είναι ο Βάιος Βούκατας που εξήγησε πόσο σημαντικό είναι αυτό το κομμάτι. Το ίδιο ανέφερε και ο ένας εκ των υπευθύνων της διοίκησης για το συγκεκριμένο τμήμα κ. Γκαραρίζος.
Τη βραδιά έκλεισε η προπονήτρια του νέου τμήματος κοριτσιών η κ. Τσουκνικά η οποία εξήγησε τα μελλοντικά σχέδια του συλλόγου στο νέο αυτό κομμάτι.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass