Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναγέννηση από... Φοίνικα

* ΕΙΣΟΔΟΣ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ * ΑΥΡΙΟ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2011 3:36 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:46
Το λαρισινό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια έχει χαρίσει μόνο πίκρες στους Λαρισαίους φιλάθλους, που κάποτε καμάρωναν δύο ομάδες, τον Γ.Σ.Λ. και την Ολύμπια, στην Α1 Εθνική κατηγορία. Μία ομάδα της Λάρισας... τόλμησε να μιλήσει για άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία και αν κρίνουμε από το σήμα της, που είναι ο Φοίνικας όπως και η ονομασία της, θα προσπαθήσει να το αναγεννήσει (μέσα από τις στάχτες του...), καθώς οι παράγοντες του έχουν υψηλές βλέψεις.
Μάλιστα, θέλοντας να διατηρήσουν την ιστορικότητα του σωματείου, έχουν έρθει σε επαφή με ανθρώπους του Γ.Σ.Λ. για να μπορέσουν να αναγεννήσουν όχι μόνο το λαρισινό μπάσκετ, αλλά και τον ιστορικό σύλλογο της Λάρισας που τώρα δεν υπάρχει ούτε ως όνομα, σβήνοντας την ιστορία ογδόντα και πλέον χρόνων ενός συλλόγου με κοινωνική προσφορά στη Λάρισα.
Ο Φοίνικας φέτος ελπίζει να δώσει το έναυσμα αυτής της προσπάθειας για το λαρισινό μπάσκετ και τον Γ.ΣΛ., στηριζόμενος σε Λαρισαίους παίκτες μόνο και να δώσει και χαρά απέναντι σε δυνατές ομάδες, όπως είναι το Ανατόλια (πρώτος αντίπαλος), η Μετομόρφωση Βόλου και ο Φίλιππος Βέροιας.
Δεν είναι δυνατόν η Λάρισα αυτή τη στιγμή να γίνει ουραγός του θεσσαλικού μπάσκετ, αφού τόσο η Νίκη Βόλου όσο και ο Αίολος Τρικάλων παίζουν στη Β’ Εθνική.
Η προσπάθεια του Φοίνικα θα αρχίσει την ερχόμενη Κυριακή στις 6 μ.μ. με αντίπαλο στο κλειστό της Νεάπολης το Ανατόλια και το ξεκίνημα θα δείξει και τις δυνατότητες της ομάδας.
ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ
Καθημερινά η ομάδα του Φοίνικα ενισχύεται όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά. Συγκεκριμένα, προστέθηκε ένα ακόμα διοικητικό στέλεχος, ο Γιώργος Νασιακόπουλος, ενώ αναμένονται και άλλες εκπλήξεις.
Αύριο θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός της ομάδας στο κλειστό της Νεάπολης, ενώ την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί δείπνο ενόψει του ξεκινήματος του πρωταθλήματος.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΠΛΟ
Στο μεταξύ, χθες στο πλαίσιο της τελευταίας πρόβας ενόψει του πρωταθλήματος ο τεχνικός Αντώνης Κυρατζής μετά την ματαίωση του φιλικού αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας έκανε οικογενειακό διπλό στο οποίο πήρε μέρος και ο πρώην παίκτης του Γ.Σ.Λ. και της Ολύμπια Βασίλης Αγγελακόπουλος που είναι ελεύθερος.
Στο διπλό η ομάδα των άσπρων κέρδισε τους μαύρους με 91-84.
Τα δεκάλεπτα: 22-18, 44-46, 69-68, 91-84 (τελικό)
ΑΣΠΡΟΙ: Τσιαμπαλής 24 (5 τρ.), Αποστολάκης 23, Αγγελακόπουλος 14, Λιάκος 16 (2), Μανώλας 9 (1), Λούβαρης 2, Τσιλούλης 3.
ΜΑΥΡΟΙ: Δελεχρήστος 21 (4), Σπανούλης 13 (2), Τσακνάκης 7 (1), Βλαχούλης 24 (1), Τσούμας 6, Γλυκόπουλος 13.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass