ΓΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005 ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Διήμερο αγωνιστικής δράσης

* ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΖΙΩΓΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΤΕΚΗΣ

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2011 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:45
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Τη μόνιμη συνταγή των φιλικών αναμετρήσεων θα χρησιμοποιήσουν και αυτό το Σαββατοκύριακο οι λαρισινές ομάδες της Γ’ Εθνικής προκειμένου να αντιμετωπίσουν την αγωνιστική απραξία από τη συνεχιζόμενη αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος.
Πιο συγκεκριμένα αύριο Σάββατο ο Τύρναβος 2005 θα μεταβεί στον Βόλο, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Νίκη Βόλου στο «Παντελής Μαγουλάς» (15.30), ενώ την Κυριακή ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θα φιλοξενήσει, στις 16.00, τον Αμπελωνιακό.
ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ
Παιχνίδι-βαρόμετρο για τη συγκρότηση της βασικής ενδεκάδας ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας χαρακτήρισε το αυριανό παιχνίδι στο Βόλο ο Μιχάλης Ζιώγας. Ο τεχνικός του Τυρνάβου χαρακτήρισε το παιχνίδι δύσκολο τονίζοντας ότι εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές έχουν μπει πλήρως στο πνεύμα της ομάδας.
«Είχα πει ότι το παιχνίδι με τον Φωκικό όπως και αυτό που ακολουθεί με τη Ν. Βόλου θα είναι βαρόμετρο για μας. Μέχρι τώρα η ομάδα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών και μάλιστα εκτός έδρας. Άρα βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και συνεχίζουμε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Το Σάββατο μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα όπως η Νίκη Βόλου» σχολίασε ο Μιχάλης Ζιώγας.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Μετά το δυνατό τεστ με την ομάδα της ΑΕΛ ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θα υποδεχθεί την Κυριακή (16.00) τον Αμπελωνιακό, σ’ ένα παιχνίδι αγωνιστικής συντήρησης σύμφωνα με τον Γιώργο Καλτέκη.
«Για μας το πρόβλημα είναι η ψυχολογική κούραση των παικτών από την υφιστάμενη κατάσταση στο χώρο του ποδοσφαίρου» επισήμανε ο τεχνικός του Οικονόμου και πρόσθεσε:
«Υπάρχει ικανοποίηση από τη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας και προσπαθούμε να διατηρηθούμε στα αγωνιστικά επίπεδα που θέλουμε στο βαθμό που μπορούμε μέσα από τα φιλικά παιχνίδια. Είναι θετικό ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και αυτό διευκολύνει το έργο μας ωστόσο η αβεβαιότητα για την έναρξη του πρωταθλήματος μας έχει κουράσει. Την Κυριακή με τον Αμπελωνιακό θα κλείσουμε έναν γύρο φιλικών αναμετρήσεων».
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass