ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ

Αγωνία για ΕΑΛ, Φιλαθλητικό και Ελασσόνα

* ΑΥΡΙΟ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΟΠΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ* ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2011 1:58 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:42
 Του Κ. Γκιάστα
Με μεγάλη αγωνία παρακολουθούν τις εξελίξεις στο βόλεϊ τρεις λαρισινές γυναικείες ομάδες. ΕΑΛ, Φιλαθλητικός και Ελασσόνα αυτήν τη στιγμή δεν γνωρίζουν πότε και εάν τελικά θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Κανονικά ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 12 Νοεμβρίου όμως μετά το οικονομικό κραχ της Ελληνικής Ομοσπονδίας όλα αλλάζουν. Οι ομάδες της Α1 αποφάσισαν να πληρώνουν μόνες τους διαιτητές και μετακινήσεις όμως στην Α2 τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Οι ομάδες έχουν δηλώσει πως δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Αύριο Πέμπτη η ΕΟΠΕ έχει συνάντηση με τους διαιτητές με σκοπό να συζητήσουν τι ενδεχόμενα συνεργασίας υπάρχουν. Από κει και πέρα μπορεί να υπάρξει νέος γύρος επαφών και διαπραγματεύσεων κάτι που σημαίνει πως η αγωνιστική δράση θα πάει ακόμα πιο πίσω.
Οι τρεις ομάδες του Νομού Λάρισας περιμένουν να δούνε τι θα συμβεί για να κάνουν και τις ανάλογες κινήσεις στην προετοιμασία τους αλλά και στον οικονομικό τους προϋπολογισμό. ΕΑΛ και Φιλαθλητικός θα παίζουν στον ίδιο όμιλο με ομάδες από την Αθήνα, την Πάτρα και τη Νάξο ενώ η Ελασσόνα ανήκει στον όμιλο με ομάδες της βορείου Ελλάδας.
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ
Ο ΓΣΕ Ελασσόνας κατάφερε πριν από μερικές ημέρες να διοργανώσει ένα τουρνουά και αφού είδε πως ήταν πολύ καλό κάτι τέτοιο είπε να το επαναλάβει και αυτό το Σάββατο. Το προηγούμενο Σάββατο λοιπόν στο κλειστό της πόλης έπαιξαν Ελασσόνα, Φιλαθλητικός και Μακεδόνες Αξιού. Νικητές αναδείχθηκαν οι Μακεδόνες Αξιού που κέρδισαν και τα δύο παιχνίδια.
Τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις των δύο λαρισινών ομάδων είναι τα εξής:
Μακεδόνες Αξιού – Φιλαθλητικός 2-0 (25-16, 26-24)
Ελασσόνα – Φιλαθλητικός          1-1 (25-23, 24-26)
Ελασσόνα – Μακεδόνες               0-2 (6-25, 12-25)
ΕΛΑΣΣΟΝΑ: (Παναγιώτου): Μπούσια Χ., Μπούσια Σ., Δίρβα, Ιόβτσεβα, Πλιάκα, Γκέτσιου, Κασσελούρη, Ζιάκου, Τζιούργκανου, Αλμπάνη, Παναγιώτου, Κατσαρέ
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Κουκούλης): Μπαζιάνα, Κουτσονίκου, Αργυροπούλου, Κεραμίδα, Γιάννη, Κουτρουμπή, Αναγνωστοπούλου, Χαραβελούλη, Μπαλδώκα, Τσαντοπούλου, Καλέτσιου, Μηλιώνη.
Αυτό το Σάββατο θα γίνει νέο τουρνουά με Ελασσόνα, ΕΑΛ και Αίαντα Ευόσμου. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
15:00-16:00 Αίαντας Ε. – ΕΑΛ
16:30-17:30 Ελασσόνα – Αίαντας Ε.
18:00- 19:00 Ελασσόνα – ΕΑΛ
Η ΕΑΛ το επόμενο Σάββατο θα πάει στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί με τη Νέα Γενιά και την επόμενη ημέρα θα παίξει με τον Φιλαθλητικό στη Νεάπολη. Ο Φιλαθλητικός από την πλευρά του αυτήν την Κυριακή θα παίξει δυνατό φιλικό με τον Άρη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass