ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Νέο τμήμα KYOKUSHINKAI Kαράτε στο Αρμένιο

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2011 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:39
 Νέο τμήμα ΚΑΡΑΤΕ δημιουργείται στο Αρμένιο της Λάρισας από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ Kyokushinkai -Boλου, για την νέα εκπαιδευτική περίοδο 2011-2012, με πρόταση και πρωτοβουλία του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Καμπανά Δημήτριου. Το τμήμα θα αρχίσει να λειτουργεί από 29 Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη 6 μ.μ., με εκπαιδευτή τον πρωταθλητή της Ακαδημίας Χονδρό Χάρη (από την Αγριά), με την εποπτεία και καθοδήγηση του αρχηγού -εκπροσώπου του ελληνικού kyokushinkai και αντιπροέδρου της ΕΛΟΚ, Γιώργου Κοσμίδη.
Το τμήμα καράτε, θα φιλοξενηθεί στη ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Δημοτικού Γυμναστηρίου Αρμενίου και θα εξυπηρετεί όλους τους μαθητές, από τον Δήμο ΚΙΛΕΛΕΡ, τα δημοτικά διαμερίσματα, Αρμενίου, Νίκης, Σωτηρίου, Αχιλλείου, Κιλελέρ, Λοφίσκου και Μέλισσας.
Ο Γιώργος Κοσμίδης, θα επισκέπτεται σε τακτά διαστήματα και θα διδάσκει προσωπικά μαζί με τον υπεύθυνο εκπαιδευτή, όπως άλλωστε κάνει σε όλους τους τοπικούς συλλόγους, Ζαγοράς, Αγριάς και Στεφανοβικείου. Έφορος του τμήματος ο Αθανάσιος Καραπλιάγγος ο οποίος και θα ενημερώσει όλους τους μαθητές των σχολείων και λυκείων. Όλοι οι σύλλογοι της Ένωσης Εκπαιδευτών, με πρώτη την Ακαδημία - Βόλου, για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα μας, μείωσαν τη μηνιαία συνδρομή των μελών τους, σημαντικά, καλύπτοντας μόνον τα λειτουργικά τους έξοδα (ενοίκιο-οδοιπορικά εκπαιδευτών), δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να συνεχίσουν το άθλημα. Πρόταση του Γιώργου Κοσμίδη, είναι όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι να στεγαστούν σε δημόσια κτίρια, ώστε να μην επιβαρύνονται τα ενοίκια των αιθουσών προπονήσεων με συνέπεια τα μέλη και οι αθλητές να ελαφρυνθούν οικονομικά.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass