ΛΑΡΙΣΑ - ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΛΑΡΙΣΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Από το γάμο στο... γήπεδο

* ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΙΚΤΡΙΑ Δ. ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2011 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:35
Από τις προπονήσεις στο κλειστό του Αλκαζαρ θα βρεθούν στα Χανιά και από εκεί αμέσως την επόμενη ημέρα θα επιστρέψουν ξανά στη Λάρισα για να παίξουν Κύπελλο. Ο λόγος για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Ολυμπιάδας Λάρισας που θα βρεθεί σύσσωμη στο γάμο της παίκτριας Δάφνης Νταουντάκη στα Χανιά της Κρήτης. Όμως αμέσως την επόμενη ημέρα στις 18.30 το απόγευμα η ομάδα πρέπει να βρίσκεται στο κλειστό της Λάρισας καθώς για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας αντιμετωπίζει την Πράσινη Γωνιά. Στόχος φυσικά είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση για κανέναν λόγο δεν πρέπει να χαθεί αυτή η ευκαιρία. Οι άνθρωποι της ομάδας προσπάθησαν να πείσουν την Πράσινη Γωνιά να αλλάξει ημερομηνία το ματς αλλά οι τελευταίοι δεν συμφώνησαν. Έτσι θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ματς. Τώρα αν θα παίξει η... νύφη κανείς δεν το γνωρίζει καθώς όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή. Λίγο δύσκολο πάντως αφού τα γλέντια στο νησί είναι μεγάλης διάρκειας.
Στις προπονήσεις πάντως η τεχνικός Λιάνα Γεωργοπούλου και η βοηθός της Λένα Κοντονάσιου τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση καθώς βλέπουν τις αθλήτριες να δίνουν τον καλύτερό τους ευατό. Όλοι ευελπιστούν πως φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα από πέρυσι και αυτή η αισιοδοξία πηγάζει από το γεγονός πως επέστρεψε η Μαρία Κυριτσάκα. Μια αθλήτρια - σημαία της Ολυμπιάδας που με την παρουσία της πραγματικά έχει αλλάξει τις ισορροπίες. Εκτός όμως από την Κυριτσάκα, φέτος επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στην Αθήνα και η Ελένη Μάνθου. Ως μεταγραφές ήρθαν και δύο νεαρές παίκτριες από το Βορρά. Η Σοφία Μαγδαλιανίδου και η Κατερίνα Τιτοπούλου.
Από το περσινό ρόστερ, τώρα, η μοναδική αθλήτρια που έφυγε ήταν η Βούλα Γεωργοπούλου και αυτό έγινε λόγω προβλήματος μετακίνησης.
Παπαθωμά, Σκαρλή, Καλλίδου, Καψοκόλη, Νταουντάκη, Πλασταρά, Σολωμού, Νταναβάρα, Διμήρη, Αγαγιώτου θα φορούν ξανά τη φανέλα της Ολυμπιάδας και δείχνουν πως όλες έχουν επηρεαστεί θετικά από το καλό κλίμα των πρώτων αυτών ημερών.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass